Първоначално изпратено от mechka uteshitelka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Не мисля, че е адекватно да говориш от името на цялата група мъже , Групата упълномощи ли те ?
Има начин хората да се разграничат от мнението. Ти си първият. Няма лошо! Уважавам мнението на хората /мъже и жени/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеВсе едно да твърдите, че краставицата е по-зелена отколкото дълга.
Ми аз, освен средната си краставица, мисля, че мога и с друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Спокойно . Водим диалог .Мойте вече ги намериха . Аз също ги видях . Сега връщам жеста, помагайки в обратната връзка
Приятелска закачка -
Ти имаш ли такава база , та преценяваш , че аз нямам ?
Гледам, как, като изгладнели зверчета - НЯКОИ се хвърляте да защитавате "статута на дамата"..., като - разбира се - залагате на изпитаният трик на общият знаменател.
Отговорът ми беше в подобен стил.
Иначе, все ми е тая - как, лично мен ме оценяват жениТЕ. Такава "оценка", казана публично - няма никаква стойност!
Лично и неангажиращо мнение /на мъж/!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
В колко други държави си живял постоянно над две години? Аз в три. За теб мираж, за мен реалност .Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеВдъхновението за мъжа от жена е неразбираемо и непостижимо за НИКОЯ жена!
/казано от името на групата на мъжеТЕ!/Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
миражи
Не че е лошо да се живее и с тях
Коментар
-
миражи
Не че е лошо да се живее и с тях
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Стига си мислил па ти за краставици. Кажи как са борсите има ли ергенчета за момите?Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Това, което ми хрумва на първо четене: прекалено млада си, нямаш достатъчно контакти с мъже, за да можеш да направиш обективно сравнение. Това означава, че има база за сравнение, но ти нямаш такава.
По-голямата част от мъжете притежават качествата и характеристиките, които споменаваш. Може би не всички са олицетворение на качествата на героите от романите, взети на куп, но това не е необходимо /за повече от дамите с нормално мислене/...
Добре е критичните ни мисли да са насочени първо към самите нас..., отколкото да търсим чужди недостатъци...
Приятелска закачка -нямаш достатъчно контакти с мъже, за да можеш да направиш обективно сравнение.Това означава,че има база за сравнение, но ти нямаш такава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
На всякъде , по целият свят има богат и първичен и вторичен пазар и не виждам причина хората да се ограничават с локация . Така казано - да разширим и другите граници - възраст от 25 до 65 е по приемливо
Не че е лошо да се живее и с тяхЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеВсе едно да твърдите, че краставицата е по-зелена отколкото дълга. Това са декларациите ви както по отношение на жените, така - и на мъжете.
Един мъж може да бъде криле за една жена и котва - за друга. Същото е и с жените - вдъхновителки/музи или - най-голямата грешка.
Даммм... Като помислим - това се доближава до правилната /и безпристрастна!/ формулировка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Как така ще ти го вземе от устата.
Шах на Бялата царица!
Коментар
Коментар