Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАз мога да кажа, че съм мъж, малко над 30-те. Запален съм по сърф и скално катерене. Когато не бича кодове срещу има-няма 10К на месец, гледам да намеря време, за да отскоча до Гьокчеада с авери. Програмирането е, за да не се успя, иначе спокойно мога да си живея с инвестициите, които съм направил и т.н. и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Какво е Гьокчеада?
Само за пиене и почивка ли ходите до там или за друго?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Абе... сега Кристинчето нещо се изсулва, та зехте се умилквате на Валшето?
Така ще имаШ по-голяма конкуренция, която да те кара да се самоусъвършенстваш..., изобщо - ще те държи буден!
Сложна схема е тази, в която индивидите са заставени да се борят за съществуването си, зверска!
Проявление на сила и ярост! И се пръква онова, ново качество, което ще остави света смаян, защото ще носи добрите качества на родителите си: красотата и нежността на дамата и... силата и характера на мъжкия индивид...
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Аз мога да кажа, че съм мъж, малко над 30-те. Запален съм по сърф и скално катерене. Когато не бича кодове срещу има-няма 10К на месец, гледам да намеря време, за да отскоча до Гьокчеада с авери. Програмирането е, за да не се успя, иначе спокойно мога да си живея с инвестициите, които съм направил и т.н. и т.н.
Само за пиене и почивка ли ходите до там или за друго?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНищо излишно няма, подробностите придават живец и достоверност на аватара.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
ето това е обективно мнение.
чудех се вече има ли такива в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Това пък твойто е фиксация някаква. Зад всяка трънка джендър ти се привижда. Жената има характер.
За недосетливите, леля: намекнах, че тя показва, че е неравнодушна към приятелство, казвайки по женски "не ви искам приятелство".
Фиксацията е твоя, щото все търсиш едно и също зад думите ми, даже и насочени към други.
Може би не си сигурна/о в пола си?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
kristina dimitrova (1), ako сте търсела само разговори, цялото инфо, което споделихте, беше излишно. Самото то се превърна в база/тема за дискусии, предположения.
чудех се вече има ли такива в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеkristina dimitrova (1), ako сте търсела само разговори, цялото инфо, което споделихте, беше излишно. Самото то се превърна в база/тема за дискусии, предположения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Примерите ти са красноречиви, но...
Моите виждания в конкретния случай... Създаваме наследниците СИ... Нали схващаш: НИЕ СМЕ хората, които ГИ създаваме: физически, духовно, естетически, морално... /вкарваме в малкия човек мисленето СИ/...
Т.е. - направили сме го МИСЛЕЩ.
След като този човек е вече ИНДИВИДУАЛНОСТ, то самият той/тя/то - взема СВОИТЕ решения в СВОЯТ живот!
Ама - на мен като родител - нещо не ми харесвало! Ми кой бе, пиле шарено /обръщението е към мен, самият!/, кой ти е виновен!!!
Нали ти, с ПРИМЕРА ТИ - всеки час от живота ти - НАСАЖДАШЕ качествата в това дете! Така ли беше? Така! - отговарям аз, ама тогава така съм мислил... и нямах подготовка... и нямаше кой да ми каже...
Стигнахме и до ОТГОВОРНОСТТА на родителите, които ТРЯБВА да имат И нагласата, за да бъдат родители, а не само да се хвалят, че могат да правят секс по различен начин /позиции/, в което - разбира се - само по себе си - няма нищо лошо... и, което аз адмирирам, но това изобщо не е достатъчно...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
ето този пост на Kiro ясно ми показва, че мястото ме не е тук и не съм желана като жена и участник в дискусиите
не съм тръгнала да си търся мъж по сайтове, не мога да се оплача от мъжко внимание
търсех мъжка компания за неангажиращи и разтоварващи разговори
много добре си знам цената и стойността като жена, като знам и това, че с годините цената ми в акции леко е девалвирала
вие мен не ме мислете
до довечера профила ми ще бъде изтрит, ако не се справя сама с това, ще помоля модераторите да го изтрият него и всичките ми коментари
Остави празните приказки, можем да се концентрираме върху по-същественото:
1. Въпрос от името на хората, наоколо, които проявяват интерес към теб: какво, например - самата ти разбираш под определението "леко девалвирала" - по отношение на теб самата? Ти си - както се усеща - самокритична дама. Не е проблемът в това, една дама да изброява разни слабости! Подскажи на хората, които проявяват интерес - кое не ти харесва: в хората около теб, кое би махнала, кое - зачеркнала..., такива неща...
2. Кои, според теб са "разтоварващите" разговори, към които се стремиш? Дай тематиката, а също и ограничителните условия, след пристъпването на които - би отсвирила всеки наоколо... Все пак - каза, че четеш темата от самото начало и ако сега казваш, че вече не ти харесва - значи има нещо, с което някой е сгрешил /не визирам ония, които ти "подсвиркват" в темата..., но - както сама каза - на улицата е друго - прас - с токчето!... това ли ти липсва? Не го вярвам - защото се усеща, че си добро момиче, ама неправдите...!... /...
Не казвам, че пред дамите няма трудности... Животът... Важно е да живееш в мир със себе си..., спокойно опитай да разбираш другите..., ако нещо не ти се получава - ми така е трябвало да стане /на определен етап от живота ти/... Нещата, които ни се случват са логически обусловени и имат смисъл за конкретни хора, при съответните условия на живот... Едва ли можеш да промениш света с тропането с краче, както това прави малкото момиченце....
Концентрацията трябва да е върху себе си..., ако и да смяташ, че има някакви признаци на девалвация. Достатъчно е да се обърнеш към хората, които те ценят. Имаш ги. Тук е разтуха с анонимни хора, някои от които - агресивни и безотговорни..., по което пак може да се спори.
Живееш с хората, които те разбират и си ОК! Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз съм забелязъл по социалните мрежи, жени които много вдигат пара (много пишат и много коментират), нищо не се получава с тях.
Те не са наясно със себе си, имат комплекси и не са готови да започнат нещо с някой мъж! И чакат принца,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
ето този пост на Kiro ясно ми показва, че мястото ме не е тук и не съм желана като жена и участник в дискусиите
не съм тръгнала да си търся мъж по сайтове, не мога да се оплача от мъжко внимание
търсех мъжка компания за неангажиращи и разтоварващи разговори
много добре си знам цената и стойността като жена, като знам и това, че с годините цената ми в акции леко е девалвирала
вие мен не ме мислете
до довечера профила ми ще бъде изтрит, ако не се справя сама с това, ще помоля модераторите да го изтрият него и всичките ми коментари
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар