Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Имай си твоите виждания. Аз си имам моите. Не съвпадат. Отивам в съседната тема, че Ратко решава задачки, тука само циклим.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Само дето аз не те обиждам заради твоите виждания .Не твърдя, че не предлагаш нищо на мъжете, щом не искаш да готвиш и чистиш.
Коментар
-
Имай си твоите виждания. Аз си имам моите. Не съвпадат. Отивам в съседната тема, че Ратко решава задачки, тука само циклим.
- 1 like
Коментар
-
Брей. Откакто съществува съвременният човек от около 200 хиляди години жените са чистили и готвели вкъщи и не е било обидно отношението,кога точно пък стана обидно?Що се отнася до секса-той носи удоволствие и на двете страни. Кое му е обидното ако мъжа доставя удоволствие на жената?Даже е обидно ако не го доставя.Имал съм такъв случай, при който една жена ми се обиди,че не пристъпих към интимна близост с нея.
Коментар
-
Не е нужно. Отношението е обидно. Това мисля аз. Затварям темата.
- 1 like
Коментар
-
Ти явно познаваш всички 4 милиарда жени по света. Ти не си представителка на всички жени по света.
Коментар
-
Обидни не. Реални. Що ти сега да не ми забраняваш да коментирам?
Просто казах, че подобни жени няма вече. И че никой не се връзва, когато не се предлага нищо. И Ратко ти го каза, ама ти само с мене се дърляш
И викаш не е обида, че не съм предлагал нищо на жените. Ами тогава явно трябва да съм девствен и никоя жена да не иска да ме погледне.Ако по някаква причина се разделя с жена си,за по-малко от седмица ще има друга жена до мен.Даже познавам няколко самотни жени,които биха завързали връзка с мен ако не съм зает.Но не ми е никакъв проблем и с непозната досега жена да започна връзка.Last edited by mirodes; 30.06.2024, 16:50.
- 1 like
Коментар
-
Точно така-не готвя и не чистя. По какъв начин теб те бърка това?Това е въпрос, който засяга само мен и жените, с които съм имал или ще имам връзка. От какъв зор ти ще правиш обидни коментари спрямо мен въз основа на тези мои предпочитания?Не съм казал, че и ти трябва да готвиш и чистиш у вас.Нито пък давам акъл на другите жени. Казвам само МОИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ.
Просто казах, че подобни жени няма вече. И че никой не се връзва, когато не се предлага нищо. И Ратко ти го каза, ама ти само с мене се дърляш
Коментар
-
Сори ама цялостното ти отношение си е баш такова. Не готвел, не чистел.
Можеш да си ги имаш предпочитанията ама после не се сърди и на ответните коментари. Лично аз тук спирам да те отразявам по тази тема.
- 1 like
Коментар
-
Ама ти хептен изкука без....Кога точно съм казал, че жените били парцали,готвачки ,сексуални инструменти и не знам си какво?Казвам аз какви жени харесвам и с какви жени бих имал връзка-с които си допадаме сексуално и които се грижат за домакинството.Не съм казал,че всички жени трябва да са такива, а че такива харесвам.Ти не ми даваш и право на предпочитания.
Можеш да си ги имаш предпочитанията ама после не се сърди и на ответните коментари. Лично аз тук спирам да те отразявам по тази тема.
Коментар
-
Дали си атрактивен или не ми е да кажем леко безразлично. Дразни кофти отношението към жените като към парцали, готвачки, чистачки и сексуални инструменти. То и при Евго дразни.
Кое точно не разбра? Затова получаваш и подобни отговори.
За другото - обичайните глупости. Подминава се.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Търси ама не намира
- 1 like
Коментар
-
Кое му е реалното-как точно разбра,че не съм атрактивен за жените?Виждала ли си ме как изглеждам,как се обличам и как говоря на жените?Имал съм и директни предложения от жени.
А дали съм се възползвал ще го запазя в тайна.
Все пак искам да уточня,че съм особено атрактивен за жените над 40 годишна възраст. Не искам да се хваля все едно ми налитат и 20 годишни.
А ти със сигурност си го търсиш. За другите жени във форума нищо не съм казал.
Кое точно не разбра? Затова получаваш и подобни отговори.
За другото - обичайните глупости. Подминава се.
Коментар
-
Кое му е реалното-как точно разбра,че не съм атрактивен за жените?Виждала ли си ме как изглеждам,как се обличам и как говоря на жените?Имал съм и директни предложения от жени.
А дали съм се възползвал ще го запазя в тайна.
Все пак искам да уточня,че съм особено атрактивен за жените над 40 годишна възраст. Не искам да се хваля все едно ми налитат и 20 годишни.
А ти със сигурност си го търсиш. За другите жени във форума нищо не съм казал.
Коментар
Коментар