IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ми аз просто ти казвам реални работи ма ако си мислиш, че си го “изкаравам” на тебе нема да те закачам изобщо. Малко общи теми имаме за разговор какво да се прави.

Според твоите виждания ако жена пише във форум с чувство за хумор си го “търси”. Малко е далече истината. Те затова и повечето жени се отказаха - зема да си дам и аз една пауза.
    Кое му е реалното-как точно разбра,че не съм атрактивен за жените?Виждала ли си ме как изглеждам,как се обличам и как говоря на жените?Имал съм и директни предложения от жени.
    А дали съм се възползвал ще го запазя в тайна.
    Все пак искам да уточня,че съм особено атрактивен за жените над 40 годишна възраст. Не искам да се хваля все едно ми налитат и 20 годишни.
    А ти със сигурност си го търсиш. За другите жени във форума нищо не съм казал.
    Last edited by mirodes; 30.06.2024, 16:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Абе то е ясно какво дириш, ама що си изкарваш на мен липсата му?
      Ми аз просто ти казвам реални работи ма ако си мислиш, че си го “изкаравам” на тебе нема да те закачам изобщо. Малко общи теми имаме за разговор какво да се прави.

Според твоите виждания ако жена пише във форум с чувство за хумор си го “търси”. Малко е далече истината. Те затова и повечето жени се отказаха - зема да си дам и аз една пауза.
      Last edited by Selena2024; 30.06.2024, 16:01.

Коментар

Нема такова нещо. Ей тази енергия търся аз

https://youtu.be/Ae829mFAGGE?si=yO9KS0RceG1wxL2H
        Абе то е ясно какво дириш, ама що си изкарваш на мен липсата му?

Коментар

Какъв лаф при положение, че ме изкарваш най-големият лузър,който изобщо не бил атрактивен за жените.
          Откъде тая злоба в теб?
          Нема такова нещо. Ей тази енергия търся аз

https://youtu.be/Ae829mFAGGE?si=yO9KS0RceG1wxL2H

Коментар

Бе ти всичко буквално ли го приемаш? Лаф да върви …
            Какъв лаф при положение, че ме изкарваш най-големият лузър,който изобщо не бил атрактивен за жените.
            Откъде тая злоба в теб?

Коментар

Права си.Още съм девствен.Изобщо не съм атрактивен за жените.
              Чудно ми е само какво толкова те бърка моят любовен живот, при положение, че на теб не ти предлагам нищо.
              Бе ти всичко буквално ли го приемаш? Лаф да върви …

Коментар

Нищо не предлагаш. Пик ап глупости дет всички мацки вече ги понаучиха. Ама успех
                Права си.Още съм девствен.Изобщо не съм атрактивен за жените.
                Чудно ми е само какво толкова те бърка моят любовен живот, при положение, че на теб не ти предлагам нищо.
                Last edited by mirodes; 30.06.2024, 15:02.

Коментар

То аз ако дойда в София последното нещо,заради което ще идвам са жени. Ей така ще се напна, ще си оставя семейството и живота, който съм изградил и заради някоя шунда ще се местя в друг град.Съвсем други са ми съображенията.Но естествено като съм сам в големият град ще трябва да съм голям балък и да не се възползвам и да имам връзка с жена.
                  А какво предлагам-писал съм многократно в темата как трябва да се държи един мъж с жените,за да е атрактивен за тях.Няма смисъл да се повтарям.Това е най-важното, останалите неща са второстепенни.
                  Нищо не предлагаш. Пик ап глупости дет всички мацки вече ги понаучиха. Ама успех

Коментар

Едно голо нищо общо взето. Те и за това много цени си живеят живота “необвързани” веем ти и “обвързването”.

Фантазии общо взето. Мъжки фантазии. Ма да идва в София де. Бешким получи една както казват испанците “баня с реалността”.
                    То аз ако дойда в София последното нещо,заради което ще идвам са жени. Ей така ще се напна, ще си оставя семейството и живота, който съм изградил и заради някоя шунда ще се местя в друг град.Съвсем други са ми съображенията.Но естествено като съм сам в големият град ще трябва да съм голям балък и да не се възползвам и да имам връзка с жена.
                    А какво предлагам-писал съм многократно в темата как трябва да се държи един мъж с жените,за да е атрактивен за тях.Няма смисъл да се повтарям.Това е най-важното, останалите неща са второстепенни.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

някой май вече няма търпение
                      Да бе да.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

мирко, пазара е търсене и предлагане
                        ти какво предлагаш на тия клети женици
                        дето цял ден са на работа, вечер готвят и перат за едната възможност да посвирят
                        Едно голо нищо общо взето. Те и за това много цени си живеят живота “необвързани” веем ти и “обвързването”.

Фантазии общо взето. Мъжки фантазии. Ма да идва в София де. Бешким получи една както казват испанците “баня с реалността”.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Да ве, Мирко/Евго вземате си слугиня и секс робиня, па со селенка ще водите ентелектуални спорове БЕЗПЛАТНО.
                          А продавачка е идеална за таз работа
                          Нямам претенции за образование, интелект и така нататък. Няма да търся и някоя много красива, естествено с хипопотам и крокодил никога няма да се хвана.Трябва ми прилично изглеждаща жена, която да ми готви,чисти и да прави свирки.
                          А на"пазара"е пълно с такива жени.

Коментар

Пълно с необвързани жени може да означава много работи. Позамисли се.

Никаква индикация не са ти сайтовете. Там изкривяването върви по друга линия.

Свършиха времената някой на някого да слугува. Споделят се задачите и се тегли общо колата.
                            Да ве, Мирко/Евго вземате си слугиня и секс робиня, па со селенка ще водите ентелектуални спорове БЕЗПЛАТНО.
                            А продавачка е идеална за таз работа

Коментар

Няма какво да се замислям.С много мислене мадами не се свалят, трябват действия. А аз съм човек на действието.
                              И зависи от мъжа,ако е льольо ще слага престилката.Аз за 11 години брак нито веднъж не съм готвил,чистил или прал.Нямам и намерение да го правя.
                              Last edited by mirodes; 30.06.2024, 11:59.

Коментар

Хахаха-чудно защо като имало толкова много мъже на "пазара"в София е пълно с необвързани жени?В сайтовете за запознанства 90 процента от жените са от София.
                                А на моята възраст рядко има мъже в по-добра форма.Шкембето отдавна го свалих и сега съм по-слаб ,отколкото съм на снимката.
                                Ти за мен недей да береш грижа. Най-лесно ми е да си намеря жена.

Никаква индикация не са ти сайтовете. Там изкривяването върви по друга линия.

Свършиха времената някой на някого да слугува. Споделят се задачите и се тегли общо колата.
                                Last edited by Selena2024; 30.06.2024, 11:56.

Коментар

Working...
                                X