IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този уикенд гледах един български филм - "Шивачки" от 2007 г.

Филмът е много реалистичен и показва времената от преди 20 г. Подборът на актьорите също е много добър.

Момичетата от малките населени места като дойдат в СФ и са като разпасани и невидели. И могат да станат жертва на някой играч.

В един от кадрите келнерът в Халите казва на А. Блатечки: "Искам да разкарам тия две курвета от тук",

А той отвръща: "Те са с мен".

Интересното е, е хората вече не са толкова бедни и разполагат както никога до сега. И работа се намира доста по-лесно, сравнено с преди 20-25 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

харесват се младите, но все още им липсва публично одобрение
      Ти пък само сеир чакаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Добре бе, добре. Дай друга тема да не циклим. Пътувам и убивам времето.
        Кво циклите, бе, някой да не лъска паркета?

Коментар

Ами жена си.Възползвай се от предимствата на своя пол.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

На зло куче, зъл прът.Наричаш жените ,с които съм бил простовати,мен, че не съм предлагал нищо на жените. Е каква реакция очакваш?

Коментар

Айде Айде ти щото не ме обиждаш ама изобщо
              На зло куче, зъл прът.Наричаш жените ,с които съм бил простовати,мен, че не съм предлагал нищо на жените. Е каква реакция очакваш?

Коментар

Имай си твоите виждания. Аз си имам моите. Не съвпадат. Отивам в съседната тема, че Ратко решава задачки, тука само циклим.
                Ратко нищо не решава.Покри се защото не е уверен в знанията си.

Коментар

Само дето аз не те обиждам заради твоите виждания .Не твърдя, че не предлагаш нищо на мъжете, щом не искаш да готвиш и чистиш.
                  Айде Айде ти щото не ме обиждаш ама изобщо

Коментар

Имай си твоите виждания. Аз си имам моите. Не съвпадат. Отивам в съседната тема, че Ратко решава задачки, тука само циклим.
                    Само дето аз не те обиждам заради твоите виждания .Не твърдя, че не предлагаш нищо на мъжете, щом не искаш да готвиш и чистиш.

Коментар

Брей. Откакто съществува съвременният човек от около 200 хиляди години жените са чистили и готвели вкъщи и не е било обидно отношението,кога точно пък стана обидно?Що се отнася до секса-той носи удоволствие и на двете страни. Кое му е обидното ако мъжа доставя удоволствие на жената?Даже е обидно ако не го доставя.Имал съм такъв случай, при който една жена ми се обиди,че не пристъпих към интимна близост с нея.

Коментар

Не е нужно. Отношението е обидно. Това мисля аз. Затварям темата.
                        Брей. Откакто съществува съвременният човек от около 200 хиляди години жените са чистили и готвели вкъщи и не е било обидно отношението,кога точно пък стана обидно?Що се отнася до секса-той носи удоволствие и на двете страни. Кое му е обидното ако мъжа доставя удоволствие на жената?Даже е обидно ако не го доставя.Имал съм такъв случай, при който една жена ми се обиди,че не пристъпих към интимна близост с нея.

Коментар

Ти явно познаваш всички 4 милиарда жени по света. Ти не си представителка на всички жени по света.
                          Не е нужно. Отношението е обидно. Това мисля аз. Затварям темата.

Коментар

Обидни не. Реални. Що ти сега да не ми забраняваш да коментирам?

Просто казах, че подобни жени няма вече. И че никой не се връзва, когато не се предлага нищо. И Ратко ти го каза, ама ти само с мене се дърляш
                            Ти явно познаваш всички 4 милиарда жени по света. Ти не си представителка на всички жени по света.
                            И викаш не е обида, че не съм предлагал нищо на жените. Ами тогава явно трябва да съм девствен и никоя жена да не иска да ме погледне.Ако по някаква причина се разделя с жена си,за по-малко от седмица ще има друга жена до мен.Даже познавам няколко самотни жени,които биха завързали връзка с мен ако не съм зает.Но не ми е никакъв проблем и с непозната досега жена да започна връзка.
                            Last edited by mirodes; 30.06.2024, 16:50.

Коментар

Точно така-не готвя и не чистя. По какъв начин теб те бърка това?Това е въпрос, който засяга само мен и жените, с които съм имал или ще имам връзка. От какъв зор ти ще правиш обидни коментари спрямо мен въз основа на тези мои предпочитания?Не съм казал, че и ти трябва да готвиш и чистиш у вас.Нито пък давам акъл на другите жени. Казвам само МОИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ.
                              Обидни не. Реални. Що ти сега да не ми забраняваш да коментирам?

Просто казах, че подобни жени няма вече. И че никой не се връзва, когато не се предлага нищо. И Ратко ти го каза, ама ти само с мене се дърляш

Коментар

Сори ама цялостното ти отношение си е баш такова. Не готвел, не чистел.

Можеш да си ги имаш предпочитанията ама после не се сърди и на ответните коментари. Лично аз тук спирам да те отразявам по тази тема.
                                Точно така-не готвя и не чистя. По какъв начин теб те бърка това?Това е въпрос, който засяга само мен и жените, с които съм имал или ще имам връзка. От какъв зор ти ще правиш обидни коментари спрямо мен въз основа на тези мои предпочитания?Не съм казал, че и ти трябва да готвиш и чистиш у вас.Нито пък давам акъл на другите жени. Казвам само МОИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ.

Коментар

Working...
                                X