Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten
ама опечена ли е работата
Едно е сигурно - това не е Мико. Мико беше сериозен човек от старата школа.Last edited by Selena2024; 04.07.2024, 03:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Споко, все ще се намери вода да се подмиеш. Нъл знаеш че не обичам нечистоплътни
Last edited by Selena2024; 03.07.2024, 18:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеДостигнах до прозрението, че е по-добре да правиш свалки на жени,които те харесват, вместо да се мъчиш да впечатлиш такива, които не си падат по теб.В моя случай съм като магнит за жените във възрастта 40-55 години, така че ще се насоча към тая възрастова група.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не ме вдъхновява особено щото си го представих и Ботльо кат препечен трудно подвижен пуяк и либидото отиде в съседната галактика
Вода си трябва ето нещо такова:Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ботлоооу затварям юли, счетоводство, всичко ври и кипи преди август - пусни море бе човек аз и без туй се чувствам като пиле препечено
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Коментар
-
е не си ли кат някоя от свиркаджийките в клипа, че само си мечтаеш?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Пак се заядохте, всъщност той се заяде с теб. А преди година и половина мислех, че ще си паснете...очаквах нещо от сорта на "Укротяване на опърничавата". Не познах, друга стана тя
Коментар
-
Имай си твоите виждания. Аз си имам моите. Не съвпадат. Отивам в съседната тема, че Ратко решава задачки, тука само циклим.
Коментар
Коментар