If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
в подлеза една млада ромка просеше, но не беше мърлява. Покрай нея мина млад мъж и я пита какво да я черпи. Тя каза "бира". Той се хилеше и дори се докосна в интимната област. Явно ще правят нещо след малко. Той остана край нея, а аз отминах.
в подлеза една млада ромка просеше, но не беше мърлява. Покрай нея мина млад мъж и я пита какво да я черпи. Тя каза "бира". Той се хилеше и дори се докосна в интимната област. Явно ще правят нещо след малко. Той остана край нея, а аз отминах.
Вчера един приятел от ф.б - известен шампион и собственик на фитнес зала се оплака, че мацките много не го отразяват и само изпращат покани без да пишат.
Аз си мисля, щом мъже от неговия калибър имат проблеми с мач мейкинг и намирането на половинка (той все пак има дете), какво остава за другите.
Под постовете другите мъже коментираха за Ганка и номерата й,
Аз пък имам приятел на 50 години,с бяла коса и шкембе,разведен е,гаджето му е с 25 години по-млада и постоянно го свалят мадами в София. Описвате две различни действителности. Ако пък става въпрос за жени над 40 години там изборът е огромен.
Вчера един приятел от ф.б - известен шампион и собственик на фитнес зала се оплака, че мацките много не го отразяват и само изпращат покани без да пишат.
Аз си мисля, щом мъже от неговия калибър имат проблеми с мач мейкинг и намирането на половинка (той все пак има дете), какво остава за другите.
Мъжете обикновено не се впечатляваме от "калибъра" на друг мъж..
Твоето изискване - за "голям калибър" е специфично... Ако се състезаваш с някоя дама - веднага ще я отнесеш по изискванията ти относно "калибъра" му.
Това, че "все пак" даден мъж има дете - по никакъв начин не е доказателство, че мъжът "търси половинка".
Много по-вероятно е да търси възможности за неангажиращо "оплождане" - част от номерата на българския Ганчо.
По търговско право е един от най-добрите, ученик на Витали Таджер.
И ако знаеш, че пише 3-ки на поразия, ако студентите дрънкат глупости,
По търговско право светило бих нарекъл Калайджиев.
Провери, ако ти се занимава, преди години по повод драмата с прехвърлянето акциите на Левски, Гержиков беше говорил глупости, после се извиняваше в ефир.
Коментар