If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Измамнички са чужденките в Тиндър.На мен все ми пишат някакви от Хонг Конг, които били инвестирали в крипто.Сигурно търсят балъци ,които да "инвестират"в крипто и да им вземат парите. Освен ако не са украинки или рускини, които живеят в България. Аз така си уредих среща с една украинка в Тиндър.
+1
Според мен човек не трябва да си дава вайбър и уотс ъп на такива профили, защото могат да проникнат в телефона му чрез хакерство и да му направят някоя мизерия, т.е. да проникнат в мобилното му банкиране и да му източат парите.
Иначе се очаква да пристигнат още украинки, , поне за лятото.
Каза, че приема жени дори на 50+, не го бърка менопаузата и вагиналната сухота.
Обаче сподели също, че всички искат и пари. И не ги вълнуват толкова безупречния външен вид и мускулите.
А на мен в Тиндър ми писаха една африканка и една чужденка, която бие на фейк профил и на бот.
Измамнички са чужденките в Тиндър.На мен все ми пишат някакви от Хонг Конг, които били инвестирали в крипто.Сигурно търсят балъци ,които да "инвестират"в крипто и да им вземат парите. Освен ако не са украинки или рускини, които живеят в България. Аз така си уредих среща с една украинка в Тиндър.
Достигнах до прозрението, че е по-добре да правиш свалки на жени,които те харесват, вместо да се мъчиш да впечатлиш такива, които не си падат по теб.В моя случай съм като магнит за жените във възрастта 40-55 години, така че ще се насоча към тая възрастова група.
Преди 1 ден си чатих с приятел от ф.б. на 30 г.
Има медали от състезания по културизъм и е супер.
Каза, че приема жени дори на 50+, не го бърка менопаузата и вагиналната сухота.
Обаче сподели също, че всички искат и пари. И не ги вълнуват толкова безупречния външен вид и мускулите.
А на мен в Тиндър ми писаха една африканка и една чужденка, която бие на фейк профил и на бот.
При положение, че гониш петдесеттака, мъдро решение си взел. С наборките всякак ще намериш общ език.
Наздраве!
Общ език с всяка жена мога да намеря, въпросът е,че жените в тая възраст ме харесват.И на работата ми им бях любимец и сега постоянно ме заглеждат жени в тая възрастова група.
моем само на еБали и люксозенец. Че ще ми е без пари спането и още повече ще ме посрещнат подобаващо. Може и ти да намажеш ко слушкаш, ако ли не пясък има колко искаш
Да си прасе с пари - иди дойди - имаме си в парламента бол, ама да си скръндзаво прасе с пари е трагикомично
И ти нъл знаеш, че простотия не търпя? Тътри да купуваш билети за Малдивите, скръндзо ниедна скръндзава
моем само на еБали и люксозенец. Че ще ми е без пари спането и още повече ще ме посрещнат подобаващо. Може и ти да намажеш ко слушкаш, ако ли не пясък има колко искаш
Достигнах до прозрението, че е по-добре да правиш свалки на жени,които те харесват, вместо да се мъчиш да впечатлиш такива, които не си падат по теб.В моя случай съм като магнит за жените във възрастта 40-55 години, така че ще се насоча към тая възрастова група.
При положение, че гониш петдесеттака, мъдро решение си взел. С наборките всякак ще намериш общ език.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар