IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten

абе, ти сега готова работа ли искаш да развалиш
    селенка си прави ташак тука, аз също. Тя и на брат Пит ще намери косури. На еБали не ще, щяло нещо да стане.
    Last edited by bota156; 04.07.2024, 18:13.
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Измамнички са чужденките в Тиндър.На мен все ми пишат някакви от Хонг Конг, които били инвестирали в крипто.Сигурно търсят балъци ,които да "инвестират"в крипто и да им вземат парите. Освен ако не са украинки или рускини, които живеят в България. Аз така си уредих среща с една украинка в Тиндър.
      +1

Според мен човек не трябва да си дава вайбър и уотс ъп на такива профили, защото могат да проникнат в телефона му чрез хакерство и да му направят някоя мизерия, т.е. да проникнат в мобилното му банкиране и да му източат парите.

Иначе се очаква да пристигнат още украинки, , поне за лятото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Преди 1 ден си чатих с приятел от ф.б. на 30 г.

Има медали от състезания по културизъм и е супер.

Каза, че приема жени дори на 50+, не го бърка менопаузата и вагиналната сухота.

Обаче сподели също, че всички искат и пари. И не ги вълнуват толкова безупречния външен вид и мускулите.

А на мен в Тиндър ми писаха една африканка и една чужденка, която бие на фейк профил и на бот.
        Измамнички са чужденките в Тиндър.На мен все ми пишат някакви от Хонг Конг, които били инвестирали в крипто.Сигурно търсят балъци ,които да "инвестират"в крипто и да им вземат парите. Освен ако не са украинки или рускини, които живеят в България. Аз така си уредих среща с една украинка в Тиндър.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Обаче сподели също, че всички искат и пари. И не ги вълнуват толкова безупречния външен вид и мускулите.

А на мен в Тиндър ми писаха една африканка и една чужденка, която бие на фейк профил и на бот.
          Внимавай с фалшивите профили. Трия ги на кило по фейса. Поискат ли пари - работата е ясна.
          Last edited by Selena2024; 04.07.2024, 18:59.

Коментар

Достигнах до прозрението, че е по-добре да правиш свалки на жени,които те харесват, вместо да се мъчиш да впечатлиш такива, които не си падат по теб.В моя случай съм като магнит за жените във възрастта 40-55 години, така че ще се насоча към тая възрастова група.

Коментар

абе, ти сега готова работа ли искаш да развалиш
              За момента Ботльо го набутах и фризеро, че милиграм мозък не виждам.

Бърка форумен образ с реален.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Да си прасе с пари - иди дойди - имаме си в парламента бол, ама да си скръндзаво прасе с пари е трагикомично
                Да си мис България и да имаш претенции иди дойди ама да си XXXL свиня майка и капризи аре нема нужда.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

При положение, че гониш петдесеттака, мъдро решение си взел. С наборките всякак ще намериш общ език.
                  Наздраве!
                  Общ език с всяка жена мога да намеря, въпросът е,че жените в тая възраст ме харесват.И на работата ми им бях любимец и сега постоянно ме заглеждат жени в тая възрастова група.

Коментар

• Любов, внимание, сигурност, спокойствие и пътешествия. Простичко е
                    I dream

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

моем само на еБали и люксозенец. Че ще ми е без пари спането и още повече ще ме посрещнат подобаващо. Може и ти да намажеш ко слушкаш, ако ли не пясък има колко искаш
                      Да си прасе с пари - иди дойди - имаме си в парламента бол, ама да си скръндзаво прасе с пари е трагикомично

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

И ти нъл знаеш, че простотия не търпя? Тътри да купуваш билети за Малдивите, скръндзо ниедна скръндзава
                        моем само на еБали и люксозенец. Че ще ми е без пари спането и още повече ще ме посрещнат подобаващо. Може и ти да намажеш ко слушкаш, ако ли не пясък има колко искаш

Коментар

ама опечена ли е работата
                          Знае ли човек … когато имаш микс от чалга културата на 90те + екселски таблици + излъчване на Жерар Депардьо никога не се знае кое ще вземе превес

Едно е сигурно - това не е Мико. Мико беше сериозен човек от старата школа.
                          Last edited by Selena2024; 04.07.2024, 03:39.

Коментар

• Ще разбереш какво искат жените само ако си отговориш на въпроса защо пицата е кръгла, слага се в квадратни кутии и се яде на триъгълници

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Споко, все ще се намери вода да се подмиеш. Нъл знаеш че не обичам нечистоплътни
                              И ти нъл знаеш, че простотия не търпя? Тътри да купуваш билети за Малдивите, скръндзо ниедна скръндзава

Last edited by Selena2024; 03.07.2024, 18:45.

Коментар

Достигнах до прозрението, че е по-добре да правиш свалки на жени,които те харесват, вместо да се мъчиш да впечатлиш такива, които не си падат по теб.В моя случай съм като магнит за жените във възрастта 40-55 години, така че ще се насоча към тая възрастова група.
                                При положение, че гониш петдесеттака, мъдро решение си взел. С наборките всякак ще намериш общ език.
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X