IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Пиши го тест това за дестинациите

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Така де, ама романтиката не я асоциират с лимонадата.

Все им се въртят едни дестинации, които като ги чуеш, ще кажеш, че цял живот вързани са ги държали.
      Пиши го тест това за дестинациите

Коментар

Не може да заведете момичето до щастливеца и да го черпите една лимонада? Хайде Холан.

Жените са романтични. Поне докато са млади, а някои и цял живот. Не им се слушат свинщини.

Евгоооу, къде се покри бе, заплес?
        Така де, ама романтиката не я асоциират с лимонадата.

Все им се въртят едни дестинации, които като ги чуеш, ще кажеш, че цял живот вързани са ги държали.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

ани е кух профил
          И на мен така ми се струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

ани е кух профил
            Отде го знаеш със сигурност?

Коментар

Много са й високи изискванията, не можем се класира.
              Не може да заведете момичето до щастливеца и да го черпите една лимонада? Хайде Холан.

Жените са романтични. Поне докато са млади, а някои и цял живот. Не им се слушат свинщини.

Евгоооу, къде се покри бе, заплес?

Коментар

Разбрахме какво искат мъжете, но не обърнахте никакво внимание на Ани. Ани ще спре да пише и ще си останете пак в строго мъжка компания.

Ако ви тегля една ще ме баннат

Поне се преструвайте, бе. Банда мързеливци.
                Много са й високи изискванията, не можем се класира.

Коментар

• Разбрахме какво искат мъжете, но не обърнахте никакво внимание на Ани. Ани ще спре да пише и ще си останете пак в строго мъжка компания.

Ако ви тегля една ще ме баннат

Поне се преструвайте, бе. Банда мързеливци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

И в.устата ли имат пясък?
                    Такива подробности вече са си строго зависими от реда.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

На плажа сефтето ми е на равда пионерските лагери. Бях на 17 а момата на 15 на една избушена лодка. Пробвах и във водата ама хич не ми се получи. Тогава ми беше първата яка любов с друга. Една заралийка лекоатлетка. Ходих до стара загора с колата непълнолетен ака без книжка ... Ама само я цомбих .Баща и беше военен та имаше приключения
                      Така съм чувал и аз, че приключенията се въртели около пагона. Ама виж, голяма изненада се оказа на стара любов бащата НАП-аджия - с цяло килерче кремъклийки. Много държеше да ми ги покаже при запознанството ни.

Коментар

Ботчо, сега разбрах защо задължително ги къпеш...вземайки ги така директно от плажа, много жули.
                        И в.устата ли имат пясък?

Коментар

Без пътешествията може ли?
                          Разваляш веселбата

Коментар

Ботчо, сега разбрах защо задължително ги къпеш...вземайки ги така директно от плажа, много жули.
                            На плажа сефтето ми е на равда пионерските лагери. Бях на 17 а момата на 15 на една избушена лодка. Пробвах и във водата ама хич не ми се получи. Тогава ми беше първата яка любов с друга. Една заралийка лекоатлетка. Ходих до стара загора с колата непълнолетен ака без книжка ... Ама само я цомбих .Баща и беше военен та имаше приключения
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Ани Василева Разгледай мнение
                              Любов, внимание, сигурност, спокойствие и пътешествия. Простичко е
                              Без пътешествията може ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

селенка си прави ташак тука, аз също. Тя и на брат Пит ще намери косури. На еБали не ще, щяло нещо да стане.

Коментар

Working...
                                X