Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Така де, ама романтиката не я асоциират с лимонадата.
Все им се въртят едни дестинации, които като ги чуеш, ще кажеш, че цял живот вързани са ги държали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не може да заведете момичето до щастливеца и да го черпите една лимонада? Хайде Холан.
Жените са романтични. Поне докато са млади, а някои и цял живот. Не им се слушат свинщини.
Евгоооу, къде се покри бе, заплес?
Все им се въртят едни дестинации, които като ги чуеш, ще кажеш, че цял живот вързани са ги държали.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много са й високи изискванията, не можем се класира.
Жените са романтични. Поне докато са млади, а някои и цял живот. Не им се слушат свинщини.
Евгоооу, къде се покри бе, заплес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеРазбрахме какво искат мъжете, но не обърнахте никакво внимание на Ани. Ани ще спре да пише и ще си останете пак в строго мъжка компания.
Ако ви тегля една ще ме баннат
Поне се преструвайте, бе. Банда мързеливци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
И в.устата ли имат пясък?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
На плажа сефтето ми е на равда пионерските лагери. Бях на 17 а момата на 15 на една избушена лодка. Пробвах и във водата ама хич не ми се получи. Тогава ми беше първата яка любов с друга. Една заралийка лекоатлетка. Ходих до стара загора с колата непълнолетен ака без книжка ... Ама само я цомбих .Баща и беше военен та имаше приключения
Коментар
-
Ботчо, сега разбрах защо задължително ги къпеш...вземайки ги така директно от плажа, много жули.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ботчо, сега разбрах защо задължително ги къпеш...вземайки ги така директно от плажа, много жули.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ани Василева Разгледай мнениеЛюбов, внимание, сигурност, спокойствие и пътешествия. Простичко е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
селенка си прави ташак тука, аз също. Тя и на брат Пит ще намери косури. На еБали не ще, щяло нещо да стане.
Коментар
Коментар