IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Напекло те е слънцето бе мила! Ако постнатото от теб е вярно ще рече ,че сме евреи, не че при тях това е правилно! Да де ,ама по български обичай жената отива при мъжа , в неговия дом. Семейство без мъжки деца ,родът им се сродява и претопява в този на мъжете. Родът в България се унаследява от мъжа. И понеже ти си българско чадо се запитай що при тебе тъй не ти вървят нещата.
    ПП Най еволюиращата хромозома е всъщност мъжката Y.
    ПП Жената трябва да роди от мъжката енергия ,а не обратното.
    И кой ти каза, че “не ми вървят нещата”. В момента съм в пълен разцвет. Личен и финансов. Цитирам друг човек в поста. Ти четеш ли?

Последните две изречения, ги оставям на ТНМ, защото е генетик - нека тя ти обясни в каква сериозна грешка си.

Основният ти генетичен материал идва от майката. Интелектът също идва от майката. Общо взето говориш малко наизуст.

Аз ти говоря за енергии, ти ми говориш за обичаи и криворазбрана генетика. Три различни неща.

Обичаите аз си ги спазвам изцяло. За друго иде реч тука.

Само не разбрах защо трябва да сме евреи. Тук нещо мисълта ти съвсем се заплете.
    Last edited by Selena2024; 07.07.2024, 15:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

който има балдъза, *** 2 гъза
      мисля, че от там идва енергията
      В случаят пропускам тая двойна енергия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Да, всичко се крепи на сексуалната енергия. И после се замисли защо при евреите много внимателно се подбира майката и защо родословието върви по майчина линия - щото ги знаят тези работи, но си траят

Апропо - виж на Елон майката…
        Каква енергия, какви приказки под шипковият храст?Евреите са били под властта на Вавилон, след това и на Рим.Като често се е случвало еврейски жени да забременяват от мъже от други етноси. Ако техните деца не са били считани за евреи ,така биха се дистанцирали от еврейската общност не само те,но и майките им.Затова мъдрите евреи са решили,че всяко дете,родено от еврейска жена е евреин,независимо кой е баща му.Даже за Исус е имало слухове че баща му е римски войник на име Пантер и че Йосиф се е оженил за вече бременната Мария. Но никой евреин не му е правил проблеми за произхода, щото майка му е била еврейка.
        По същият начин ако моите дъщери родят дете с баща чужденец аз ще си го считам за българин.
        Last edited by Vergil1975; 07.07.2024, 12:31.

Коментар

Да, всичко се крепи на сексуалната енергия. И после се замисли защо при евреите много внимателно се подбира майката и защо родословието върви по майчина линия - щото ги знаят тези работи, но си траят

Напекло те е слънцето бе мила! Ако постнатото от теб е вярно ще рече ,че сме евреи, не че при тях това е правилно! Да де ,ама по български обичай жената отива при мъжа , в неговия дом. Семейство без мъжки деца ,родът им се сродява и претопява в този на мъжете. Родът в България се унаследява от мъжа. И понеже ти си българско чадо се запитай що при тебе тъй не ти вървят нещата.
          ПП Най еволюиращата хромозома е всъщност мъжката Y.
          ПП Жената трябва да роди от мъжката енергия ,а не обратното.

Коментар

никога
            Така така

Коментар

който има балдъза, *** 2 гъза
              мисля, че от там идва енергията

Коментар

• Жените искат да командват ...
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Видя ли сега - ти си една телефонна кабина, която жена ти пълни с мераци и желания и после се обажда на майка си, дали е доволна. Ако син се влияе от майка си е беда, а ако жена ти се влияе от тъща ти, е енергийна програма - тя върви само по женска линия.
                  Още един повод Мирчо да е спокоен - там има и бълдъза. Двойна енергия в негова полза, пък той реве.

Коментар

мале, малеее
                    Резюме: правилно подбран тъст и контра-пра-тъст гарантират и бетонират успеха на твоите маломерки Гаранция.

И внимавай щото има допълваща друга енергийна теория, че смениш ли жената, ако на новата ѝ е кофти енергията бизнесът заминава в канала
                    Last edited by Selena2024; 07.07.2024, 08:01.

Коментар

мале, малеее
                      Видя ли сега - ти си една телефонна кабина, която жена ти пълни с мераци и желания и после се обажда на майка си, дали е доволна. Ако син се влияе от майка си е беда, а ако жена ти се влияе от тъща ти, е енергийна програма - тя върви само по женска линия.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Това е много силно, хвърли ме в сериозен размисъл!
                        И мен. Не е първи материал за енергиите и родовите програми.

Коментар

Взето от друг форум:

Мъжът реализира родовите програми на жена си, преди това на майка си. Затова, когато мъж намира жена, с която да свърже съдбата си, нужно е обезателно да преустанови синхронизацията с майка си. Ако мъж имащ жена отива при майка си да й се оплаква от нея, то жената му не може да го захранва с енергията си. Той и досега се ползва от родовите програми на майка си и се подхранва от нея. Типичен пример е Илън Мъск и затова не му се получава никак с жените. Розетката не е свободна, няма валентност. Мъск реализира родовите програми на майка си и те са успешни, но жените няма къде да се включат.

Ако мъж си намира нова жена, необходимо е обезателно да прекъсне синхронизацията си с бившата. Някога Джобс е разбрал тази енергетика на взаимодействие мъж - жена и така създава Епъл.

Жената е съдържание, програми и контенти. Мъжът е като телефон, на който се инсталират тези програми, песни, игри...от жената. Затова жената избира мъж, както избира телефон - памет, процесор, размер на екрана и батерия. Ако телефона не се справя с програмите ви, вие ще търсите друг. Ако смъква програмите, ефективността е голяма.

Затова въвеждам жени под хипноза - заради родовите кодове. Веднъж дойде при мен жена, която се беше омъжвала четири пъти. Първият път се омъжва за богат, успешен и щастлив мъж, който на петата година губи интерес към живота. Тя си казва - нещо съм се объркала и се омъжва за друг мъж - отново богат, успешен и щастлив. След пет години се случва същото нещо. Едва след четвъртия път разбира, че тя ги прави такива. Че жената е тази, която влага в мъжа родовите си програми.
                          Когато жена търси мъж, тя трябва да гледа баща му и дядо му по бащина линия. Да види способността им за реализиране на родовите програми на жената. Когато мъж избира жена, той трябва да гледа баща й и дядо й по майчина линия. И не става въпрос за пари, а за цели, за реализация в живота, за щастлив живот, за здрав живот. За предаденото на синовете и дъщерите.

Алексей Ситников
                          Total bullshit.Тоя си търси балъци,по-точно балъчки,на които да взема парите. Жените не мислят логически,а винаги търсят някаква свръхестествена сила,която да управлява живота им.Затова те са по-религиозни от мъжете,ходят на врачки,вярват в зодии и тем подобни глупости.

Коментар

• За пореден път се убеждавам, че жените мислят с оная си работа и с нищо друго. В САЩ осъдиха на смърт Wade Wilson ,който е убил две жени.Абсолютен садист,убил ги е без никаква причина, не ги е убил например, защото е искал да ги ограби или изнасили.Това е някакъв психопат.
                            И в Интернет е пълно с коментари на жени колко бил красив и привлекателен,много искат да се оженят за него, други апелират да го освободят.
                            Не случайно най-много търсения за секс в Гугъл от жени има с пират,бандит,върколак.Колкото си по-лош,толкова жените повече те харесват. За пореден път се потвърждава. А в случая не става въпрос за някой мафиот,та да се каже,че е мъж с влияние, а за психопат, на който му харесва да убива.
                            Даже една патка е направила петиция да го освободят тоя изрод.И друга пита на кой адрес е тая петиция. Аз й написах,че е на адрес namaikativputkata.com
                            Last edited by Vergil1975; 06.07.2024, 18:39.

Коментар

Взето от друг форум:

Мъжът реализира родовите програми на жена си, преди това на майка си. Затова, когато мъж намира жена, с която да свърже съдбата си, нужно е обезателно да преустанови синхронизацията с майка си. Ако мъж имащ жена отива при майка си да й се оплаква от нея, то жената му не може да го захранва с енергията си. Той и досега се ползва от родовите програми на майка си и се подхранва от нея. Типичен пример е Илън Мъск и затова не му се получава никак с жените. Розетката не е свободна, няма валентност. Мъск реализира родовите програми на майка си и те са успешни, но жените няма къде да се включат.

Ако мъж си намира нова жена, необходимо е обезателно да прекъсне синхронизацията си с бившата. Някога Джобс е разбрал тази енергетика на взаимодействие мъж - жена и така създава Епъл.

Жената е съдържание, програми и контенти. Мъжът е като телефон, на който се инсталират тези програми, песни, игри...от жената. Затова жената избира мъж, както избира телефон - памет, процесор, размер на екрана и батерия. Ако телефона не се справя с програмите ви, вие ще търсите друг. Ако смъква програмите, ефективността е голяма.

Затова въвеждам жени под хипноза - заради родовите кодове. Веднъж дойде при мен жена, която се беше омъжвала четири пъти. Първият път се омъжва за богат, успешен и щастлив мъж, който на петата година губи интерес към живота. Тя си казва - нещо съм се объркала и се омъжва за друг мъж - отново богат, успешен и щастлив. След пет години се случва същото нещо. Едва след четвъртия път разбира, че тя ги прави такива. Че жената е тази, която влага в мъжа родовите си програми.
                              Когато жена търси мъж, тя трябва да гледа баща му и дядо му по бащина линия. Да види способността им за реализиране на родовите програми на жената. Когато мъж избира жена, той трябва да гледа баща й и дядо й по майчина линия. И не става въпрос за пари, а за цели, за реализация в живота, за щастлив живот, за здрав живот. За предаденото на синовете и дъщерите.

Алексей Ситников
                              Това е много силно, хвърли ме в сериозен размисъл!
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Взето от друг форум:

Алексей Ситников

Коментар

Working...
                                X