Аз пък днеска минах през 1 аптека да купя едни апове и глеам едната мацка дет работи в аптеката на около 30 год средна хубост, леко но прилично пълничка и бая изморена от работата.
Пуснах служебната усмивка № 4 и нал съм си простак и пропаднала хазартна личност (думи на Матеев) казах на мацката че изглежда свежа кат репичка ,, избъзиках я че ученички могат ли да работят в аптека, , а тя ми се обяснява че е на много повече години и й стана готино, усмихна се, , аз пък й казах че не й давам повече от 20 год, казах й че има готин задник. Каза ми че съм тъпанар разбира се кво друго да ми каже
Ама не се обиди или засегна щото по гласа й хич не изглеждаше да е ядосана или засегната пък и веднага фиксирах тънката й усмивчица. Та те така кат съм на кеф винаги се бъзикам
Взех се аповете и смятам другата седмица пак да намина през тая аптека докато засека мацката на смяна, просто да видя кво ще стане, гаранция че не ме е забравила
Ше си купя нещо дет не ми трябва витамини некви примерно и пак ше изръся задължително някоя простотия ..... дреме ме на юрдека
е как ... та тъй ....
Пуснах служебната усмивка № 4 и нал съм си простак и пропаднала хазартна личност (думи на Матеев) казах на мацката че изглежда свежа кат репичка ,, избъзиках я че ученички могат ли да работят в аптека, , а тя ми се обяснява че е на много повече години и й стана готино, усмихна се, , аз пък й казах че не й давам повече от 20 год, казах й че има готин задник. Каза ми че съм тъпанар разбира се кво друго да ми каже

Коментар