IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Аз каква история имах направо като за филм.Запознах се в един сайт за запознанства преди да се оженя с една, която се представяше за принцеса от Катар, която била завършила медицина в България и сега работела като лекарка в София.Не ми е искала пари или с нещо да ме издокара. Даже дълго говорихме по телефона. Беше изключително интелигентна и начетена. И наистина говореше арабски език без акцент. Така и не можах да разбера каква е и защо си съставя подобна легенда. Един приятел вика,че сигурно е някоя инвалид,която си търси занимания,за да не скучае.И ми пращаше снимки на красива женя.След като два пъти ме излъга за среща и не дойде ми писна и спрях да се занимавам с нея.
    По-скоро подготовка за измама. Който клъвне. Те винаги се измъкват от срещи и винаги живеят “надалече”.

Коментар

Аз каква история имах направо като за филм.Запознах се в един сайт за запознанства преди да се оженя с една, която се представяше за принцеса от Катар, която била завършила медицина в България и сега работела като лекарка в София.Не ми е искала пари или с нещо да ме издокара. Даже дълго говорихме по телефона. Беше изключително интелигентна и начетена. И наистина говореше арабски език без акцент. Така и не можах да разбера каква е и защо си съставя подобна легенда. Един приятел вика,че сигурно е някоя инвалид,която си търси занимания,за да не скучае.И ми пращаше снимки на красива женя.След като два пъти ме излъга за среща и не дойде ми писна и спрях да се занимавам с нея.
      При Интернет запознанствата редовно го има това - да се измъкнат и да не стане нищо.

Last edited by Evgo; 07.06.2024, 22:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Редовно. Тези са ми любимите. Един път ми беше скучно и като почнах да го питам за книгите на Достоевски - в чудо се видя негърчето.

Най-забавни тия с професия “Медикъл доктор”. Туш отвсякъде. Женските варианти не ги знам. Имаше и една “турска банкерка”.

Обаче съм имала сериозно хлътнали клиенти. Хеле пък така наречените “емоционални измами” колко глупаци са налапали кукичката не е истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

тез и с мен са закусвали.
          Пием си ние лекичко, загряваме за купон. Идва една от разлог, удари 3 набързо(за час). Викаме тая ще я дармоним преди да припадне. Айде наздравици на екс. И тая вика кво се лигавите тука по 50 грамки. Айде на по половин бутилка !??!?!
          Ау на мен ми светна ламбата ама колегата се върза. Удариха двамата по 300-400гр, оная аре чао отивам да си допивам и си тръгна, колегата къде и след нея и не успя да уцели вратата и нокаут на пода.
          А тая беше 160 макс и 45 кила чирос. Такъв смок никога не съм виждал
          Генетика . Голяма работа са македонските девойчета.

Коментар

Пише ли ти някой чернокож лекар от американската армия, изпаднал в беда?
            Щото доста българки изгоряха по тая схема.Ама така е като си мечтаят за черна тупалка накрая отнасят хуя,ама не буквално,а в преносен смисъл.
            Редовно. Тези са ми любимите. Един път ми беше скучно и като почнах да го питам за книгите на Достоевски - в чудо се видя негърчето.

Най-забавни тия с професия “Медикъл доктор”. Туш отвсякъде. Женските варианти не ги знам. Имаше и една “турска банкерка”.

Обаче съм имала сериозно хлътнали клиенти. Хеле пък така наречените “емоционални измами” колко глупаци са налапали кукичката не е истина.

Коментар

Ма̀кедонката ще закуси с наш Евго и ще си продължи по пътя.
              тез и с мен са закусвали.
              Пием си ние лекичко, загряваме за купон. Идва една от разлог, удари 3 набързо(за час). Викаме тая ще я дармоним преди да припадне. Айде наздравици на екс. И тая вика кво се лигавите тука по 50 грамки. Айде на по половин бутилка !??!?!
              Ау на мен ми светна ламбата ама колегата се върза. Удариха двамата по 300-400гр, оная аре чао отивам да си допивам и си тръгна, колегата къде и след нея и не успя да уцели вратата и нокаут на пода.
              А тая беше 160 макс и 45 кила чирос. Такъв смок никога не съм виждал
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Внимавай. На ден трия по два три подобни профила по мрежите.
                Пише ли ти някой чернокож лекар от американската армия, изпаднал в беда?
                Щото доста българки изгоряха по тая схема.Ама така е като си мечтаят за черна тупалка накрая отнасят хуя,ама не буквално,а в преносен смисъл.
                Last edited by Vergil1975; 07.06.2024, 14:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Тя е по-голяма от мен, а аз съм сложил граница до моите години.

Африканката е от Кения и е безработна, нищо чудно да се пердаши с мераклии за пари.

Писахме си доста, но днес мълчи.
                  Внимавай. На ден трия по два три подобни профила по мрежите.

Коментар

Може и да е измамничка. В Интернет е пълно с такива. Особено африканки.Те са известни с измамите по Интернет.
                    Мен в Тиндър ме харесаха няколко жени от Хонг Конг. И историята им беше една и съща-имали бизнес с бижута ,който наследили от покойния си мъж,но си докарвали допълнително доходи от търговия с криптовалути.Ясно е ,че търсят някой балък да го приложат да"инвестира"и да му вземат парите.
                    Да, щом има думата "Африка" и "Нигерия" бие на измама отдалече.

И стане ли дума за "пари", също.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Африканката е от Кения и е безработна, нищо чудно да се пердаши с мераклии за пари.

Може и да е измамничка. В Интернет е пълно с такива. Особено африканки.Те са известни с измамите по Интернет.
                      Мен в Тиндър ме харесаха няколко жени от Хонг Конг. И историята им беше една и съща-имали бизнес с бижута ,който наследили от покойния си мъж,но си докарвали допълнително доходи от търговия с криптовалути.Ясно е ,че търсят някой балък да го прилъжат да"инвестира"и да му вземат парите.
                      Last edited by Vergil1975; 07.06.2024, 14:41.

Коментар

Точно. Имате доста сходни разбирания, стари софиянци сте и се гордеете с това.
                        Има match, както се пише в Тиндър.
                        Не знам само със зодиите дали си допадате.

Коментар

Не е лошо момчето. Все някой ще го превъзпита.

Коментар

Кой туй? Наш Евго
                            Last edited by Vergil1975; 07.06.2024, 14:27.

Коментар

То и тука е жега.Другата седмица и тук ще е толкова топло.
                              И аз се прекланям пред твоя аристократизъм,затова ти предлагам също такъв аристократ. И той има сходни на твоите разбирания за хората, които не са от София.
                              Един за друг сте.
                              Кой туй? Наш Евго

Коментар

Споко, Мире синкава кръв имам само аз

И сме на 40 градуса пък гледам вие прегрявате.
                                То и тука е жега.Другата седмица и тук ще е толкова топло.
                                И аз се прекланям пред твоя аристократизъм,затова ти предлагам също такъв аристократ. И той има сходни на твоите разбирания за хората, които не са от София.
                                Един за друг сте.
                                Last edited by Vergil1975; 07.06.2024, 14:19.

Коментар

Working...
                                X