Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Аз каква история имах направо като за филм.Запознах се в един сайт за запознанства преди да се оженя с една, която се представяше за принцеса от Катар, която била завършила медицина в България и сега работела като лекарка в София.Не ми е искала пари или с нещо да ме издокара. Даже дълго говорихме по телефона. Беше изключително интелигентна и начетена. И наистина говореше арабски език без акцент. Така и не можах да разбера каква е и защо си съставя подобна легенда. Един приятел вика,че сигурно е някоя инвалид,която си търси занимания,за да не скучае.И ми пращаше снимки на красива женя.След като два пъти ме излъга за среща и не дойде ми писна и спрях да се занимавам с нея.
Last edited by Evgo; 07.06.2024, 22:59.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Редовно. Тези са ми любимите. Един път ми беше скучно и като почнах да го питам за книгите на Достоевски - в чудо се видя негърчето.
Най-забавни тия с професия “Медикъл доктор”. Туш отвсякъде. Женските варианти не ги знам. Имаше и една “турска банкерка”.
Обаче съм имала сериозно хлътнали клиенти. Хеле пък така наречените “емоционални измами” колко глупаци са налапали кукичката не е истина.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
тез и с мен са закусвали.
Пием си ние лекичко, загряваме за купон. Идва една от разлог, удари 3 набързо(за час). Викаме тая ще я дармоним преди да припадне. Айде наздравици на екс. И тая вика кво се лигавите тука по 50 грамки. Айде на по половин бутилка !??!?!
Ау на мен ми светна ламбата ама колегата се върза. Удариха двамата по 300-400гр, оная аре чао отивам да си допивам и си тръгна, колегата къде и след нея и не успя да уцели вратата и нокаут на пода.
А тая беше 160 макс и 45 кила чирос. Такъв смок никога не съм виждал. Голяма работа са македонските девойчета.
Коментар
� -
Пише ли ти някой чернокож лекар от американската армия, изпаднал в беда?
Щото доста българки изгоряха по тая схема.Ама така е като си мечтаят за черна тупалка накрая отнасят хуя,ама не буквално,а в преносен смисъл.
Най-забавни тия с професия “Медикъл доктор”. Туш отвсякъде. Женските варианти не ги знам. Имаше и една “турска банкерка”.
Обаче съм имала сериозно хлътнали клиенти. Хеле пък така наречените “емоционални измами” колко глупаци са налапали кукичката не е истина.
Коментар
� -
Ма̀кедонката ще закуси с наш Евго и ще си продължи по пътя.
Пием си ние лекичко, загряваме за купон. Идва една от разлог, удари 3 набързо(за час). Викаме тая ще я дармоним преди да припадне. Айде наздравици на екс. И тая вика кво се лигавите тука по 50 грамки. Айде на по половин бутилка !??!?!
Ау на мен ми светна ламбата ама колегата се върза. Удариха двамата по 300-400гр, оная аре чао отивам да си допивам и си тръгна, колегата къде и след нея и не успя да уцели вратата и нокаут на пода.
А тая беше 160 макс и 45 кила чирос. Такъв смок никога не съм виждалНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Внимавай. На ден трия по два три подобни профила по мрежите.
Щото доста българки изгоряха по тая схема.Ама така е като си мечтаят за черна тупалка накрая отнасят хуя,ама не буквално,а в преносен смисъл.Last edited by Vergil1975; 07.06.2024, 14:51.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Тя е по-голяма от мен, а аз съм сложил граница до моите години.
Африканката е от Кения и е безработна, нищо чудно да се пердаши с мераклии за пари.
Писахме си доста, но днес мълчи.
Коментар
� -
Може и да е измамничка. В Интернет е пълно с такива. Особено африканки.Те са известни с измамите по Интернет.
Мен в Тиндър ме харесаха няколко жени от Хонг Конг. И историята им беше една и съща-имали бизнес с бижута ,който наследили от покойния си мъж,но си докарвали допълнително доходи от търговия с криптовалути.Ясно е ,че търсят някой балък да го приложат да"инвестира"и да му вземат парите.
И стане ли дума за "пари", също.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Тя е по-голяма от мен, а аз съм сложил граница до моите години.
Африканката е от Кения и е безработна, нищо чудно да се пердаши с мераклии за пари.
Мен в Тиндър ме харесаха няколко жени от Хонг Конг. И историята им беше една и съща-имали бизнес с бижута ,който наследили от покойния си мъж,но си докарвали допълнително доходи от търговия с криптовалути.Ясно е ,че търсят някой балък да го прилъжат да"инвестира"и да му вземат парите.Last edited by Vergil1975; 07.06.2024, 14:41.
Коментар
� -
Точно. Имате доста сходни разбирания, стари софиянци сте и се гордеете с това.
Има match, както се пише в Тиндър.
Не знам само със зодиите дали си допадате.
Коментар
� -
Точно. Имате доста сходни разбирания, стари софиянци сте и се гордеете с това.
Не знам само със зодиите дали си допадате.
Коментар
� -
Кой туй? Наш Евго
Не знам само със зодиите дали си допадате.Last edited by Vergil1975; 07.06.2024, 14:27.
Коментар
� -
То и тука е жега.Другата седмица и тук ще е толкова топло.
И аз се прекланям пред твоя аристократизъм,затова ти предлагам също такъв аристократ. И той има сходни на твоите разбирания за хората, които не са от София.
Един за друг сте.
Коментар
� -
Споко, Мире синкава кръв имам само аз
И сме на 40 градуса пък гледам вие прегрявате.
И аз се прекланям пред твоя аристократизъм,затова ти предлагам също такъв аристократ. И той има сходни на твоите разбирания за хората, които не са от София.
Един за друг сте.Last edited by Vergil1975; 07.06.2024, 14:19.
Коментар
�
Коментар