Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Заболяването на Миродес е сериозно и не се е оправил.
Дано оздравее и да осъществи плановете си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЗдравейте,
днес сутринта пътувах в градския транспорт лице в лице с жена от сайтовете за запознанства, но през една седалка, нямаше хора между нас.
Тя вероятно ме разпозна и гледаше все настрани, не в мен, въпреки че бях спретнат и костюмиран. В "Сериозни запознанства" тя е сложила стари снимки, а видимо е към 40г и Миродес нямаше да я одобри.
Мислех да я питам "Какво става със сериозните запознанства?", но реших че няма смисъл. Няколко пъти сме си писали, тя е откачена, влиза много рядко, отговаря лаконично и не може да се води разговор с нея. Изглежда леко пълна и лелчеста. Има профил там от 8-10 години. И нямаше да ми реагира хубаво, ако я бях закачил.
Същевременно един от ф.б. приятелите ми е на круиз с мъжка компания. И вчера ми се похвали, че са разбили койката,
Или 2-ма, или трима,
Поздравипрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Заболяването на Миродес е сериозно и не се е оправил.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Какво стана с Миродес ? Оправи ли се ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЗдравейте,
днес сутринта пътувах в градския транспорт лице в лице с жена от сайтовете за запознанства, но през една седалка, нямаше хора между нас.
Тя вероятно ме разпозна и гледаше все настрани, не в мен, въпреки че бях спретнат и костюмиран. В "Сериозни запознанства" тя е сложила стари снимки, а видимо е към 40г и Миродес нямаше да я одобри.
Мислех да я питам "Какво става със сериозните запознанства?", но реших че няма смисъл. Няколко пъти сме си писали, тя е откачена, влиза много рядко, отговаря лаконично и не може да се води разговор с нея. Изглежда леко пълна и лелчеста. Има профил там от 8-10 години. И нямаше да ми реагира хубаво, ако я бях закачил.
Същевременно един от ф.б. приятелите ми е на круиз с мъжка компания. И вчера ми се похвали, че са разбили койката,
Или 2-ма, или трима,
Поздрави
Коментар
-
Здравейте,
Или 2-ма, или трима,
Поздрави
Коментар
-
Извинявам се за пропуснат важен момент в дискусията!
.За "добрата и грижовна" майка - не винаги междуметията: ох, ах... - са признаци на оргазъм. Да не говорим за "пляс-пляс"!
Грижовната майка е отгледала, възпитала и образовала този син и като орлица е бдяла (близо!) 50 години над него. Същата всеотдайна майка не би позволила да бъде отстранена от стаята на сина си при първия му секс с непозната! Ама, коя е пък тая, която идва след 50 години и, която не е отгледала поне едно дете, а в същото време иска да остане САМА с детето й (ако и да е на 50)!
За майката детето остава дете, независимо от възрастта на това детенце! (това е казано без никаква ирония, разбира се! )
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеАз като писах, че съм неоценен, имах предвид от жените, не професионално.
.......
Че не са оценили качествата ми и не са били способни да ги видят.
И аз съм забелязал, че жените не оценяват качеството на мъжа (около 50-те), с костюм - да живее с майка си.
Не разбирам защо една жена не желае да се научи покрай своята свекърва - как трябва да се грижи за нейния син!
Да пазаруват, да готвят и се грижат за домакинството... , да не пръскат пари "за парцали, за екскурзии в чужбина - няколко пъти в годината... и други комерсиални интереси..." Какво лошо има в това, една жена да пести както прави това майката на нейния (недооценен) мъж?
И също така недоумявам - как тия жени не разбират основната си роля - да раждат?!?
Да раждат и пак да раждат (когато не са заети в кухнята..., но дори и тогава - пак трябва да раждат)!
И, ако са забравили - МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ - никакви екскурзии и пръскане на пари!
За какво са й на жената повече от 2 рокли и 2 чифта обувки? А, да - може и една чанта, но аз ще й я купя, за да зная колко струва!... (чанта на цена до 20 лева е напълно приемлива ..., а още по-добре - до 15 лева)
А жената може да ползва и няколко чанти на свекърва си, нали идеята е супер!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Аз като писах, че съм неоценен, имах предвид от жените, не професионално.
Че не са оценили качествата ми и не са били способни да ги видят.
Наскоро една колежка от следването стана майка на близнаци за първи път, на 45 г.
Те я бяха отписали, но успя жената. Преди 4 г се беше занимавала с негър, а после си намери приятел българин и те са от него.
Тя има много странности (малко е откачена), обаче има и качества.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ботчо, така на приказки е много лесно, ама защо ли са кът работодателите у форума? Ако случайно се намерят, и някой си поиска "заслужена" заплата, почва един вой.
Стига да не те мързи, се разчети из форумите и ще се убедиш, че никой с акъл и възможности, не иска да работи за БГ работодател. Сигурно е случайност.
От друга страна, за квалифицирани кадри с добра заплата, за чий им е да поемат излишен риск, само и само да се барат независими?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Има огромна разлика да работиш като вол и да докарваш пари на работодателя.
Сметни колко му докарваш или спестяваш и си искай 10% от сумата. Е трябва да можеш само ТИ да го правиш това, иначе макс 2-3%
Стига да не те мързи, се разчети из форумите и ще се убедиш, че никой с акъл и възможности, не иска да работи за БГ работодател. Сигурно е случайност.
От друга страна, за квалифицирани кадри с добра заплата, за чий им е да поемат излишен риск, само и само да се барат независими?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Има огромна разлика да работиш като вол и да докарваш пари на работодателя.
Сметни колко му докарваш или спестяваш и си искай 10% от сумата. Е трябва да можеш само ТИ да го правиш това, иначе макс 2-3%
спокойно почва да го прави сам за себе си
на веринско гьола вече не се ли стопанисва?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНа мен изобщо не ми допада мъжът да е под чехъл и да слуша жена си, и всичко да се върти около нейния мързел, желание за парцали, почивки в чужбина по няколко пъти в годината и други комерсиални интереси.
По-скоро ролята на жената е да ражда, а мъжът да осигури семейството добре, ако трябва и като вол ще работи. Аз самият работя много,, макар и да не съм оценен до момента.
Показателен е фактът, че българите вече не канят много гости вкъщи. Имат възможност, но ги мързи и няма приятелство и хубави човешки отношения.
Сметни колко му докарваш или спестяваш и си искай 10% от сумата. Е трябва да можеш само ТИ да го правиш това, иначе макс 2-3%Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар