Първоначално изпратено от mirodes
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Тезата олеква при кофти форма в която и да е сфера на живота
Аз не съм работил в големи адвокатски кантори, ама също следя много за правописа и пунктуацията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Браво. Не се и съмнявам, че от добро сърце го правиш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не, просто съм минала през мощни кантори, при които подобни грешки водеха до увонение. Уверявам те - след това го засичаш отма. Чек, дабъл чек и трипъл чек
Коментар
-
В момента си правя ежедневната разходка сред полето и наистина съм прегрял.
Иначе не се и съмнявам, че под лупа ми четеш коментарите с надеждата да откриеш правописни грешки.
Коментар
-
ПунктУацията. Абе нещо си прегрял. Горещо ли е при Вас?
Иначе не се и съмнявам, че под лупа ми четеш коментарите с надеждата да откриеш правописни грешки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes
Ти си един комплексиран простак. И неграмотен.Пишеш мЕсто и други диалектни думи.Не спазваш пунктоацията.
И целият свят ти е крив.Един истински мъж сам си решава проблемите,а не си го изкарва на други хора.Така че това,че злобееш във форума, по никакъв начин няма да ти реши проблема.
- 1 like
Коментар
-
Ми не, за мен темата и форумът имат малко по-различни функции, а паметта е професионална деформация. Как се печелят дела без добра памет ?
Въпросът е,че като всички жени си имате особености присъщи на женският пол.
И в това ви е чарът.Иначе щеше да е скучен живота.
Иначе 90 процента от нещата, които пиша,го правя,за да поддържам интереса в темата. Ама някои много насериозно ги вземат,въпреки че по никакъв начин не са насочени към тях.
Коментар
-
Хахаха.Наистина съм се изкарал голям донжуан-за година откакто пиша отново във форума съм написал за един такъв случай. Направо задминавам бай Стамен Тракториста.
Иначе лошо няма,че следиш какво пиша и не се отричам от думите си. Явно проявяваш голям интерес към моята личност.Което е нормално за жените на твоята възраст.
Коментар
-
И какво ще се промени в твоя живот, ако на мен ми се случат негативни неща в живота?
Абсолютно нищо,щото по никакъв начин не си свързан с мен.
А точно мен да ме плашиш с гадости в живота,при положение, че съм претърпял много такива ,е нелепо. Аз винаги съм подготвен за всяко развитие на нещата. Включително и най-лошото.
ПП Пиши на воля бе , осиране до ушите е задължително .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga
Викаш ,женските не ги броим за хора . Не бе , на теб не ти харесва ,какво ти отговарят хората на словестната ти диария .Пиши колкото искаш и каквото искаш . По навътре и по навътре до разпаряне .
А иначе наистина смятам да пиша каквото поискам.Ще се възползвам от съвета ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga
Бих казал ,че мазохиста си ти ! Но човек може да разбере само толкова колкото знае ! Не забравяй , "кур капана" действа.
Абсолютно нищо,щото по никакъв начин не си свързан с мен.
А точно мен да ме плашиш с гадости в живота,при положение, че съм претърпял много такива ,е нелепо. Аз винаги съм подготвен за всяко развитие на нещата. Включително и най-лошото.
Коментар
-
Прав си,Пачанчо Единственият мъжкар във форума си ти.И на мЕсто.
В това спор няма.
Не случайно те дадох и като пример за подражание.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Демек , явно е ,че смърдиш като пръдня след боб ама иначе си голЕм мъж . Видела жабата ,че подковават коня и подложила крак .... И понеже ти знам словореда , не ,не е заяждане , просто се Фани в ръце ,че ти е ниско летвето , мн ниско .
ПП Тва мъжкото поведение , дето се опитваш да го копираш от интернета , не ти се получава изначално . мъж на место , няма да пише такива простотии . За личните споделяния въобще даже няма да коментирам ..... !
В това спор няма.
Не случайно те дадох и като пример за подражание.
Коментар
Коментар