Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
колега, ти бавно ли стопляш
или не знаеш на евго фейсбук приятелите
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Ако не е розови хелокитита и те ужасява. Някой трябва да те профилира. Къде е ендер да се заеме и с двамата.
По-добре розови облаци отколкото нарязани лица или сбръчкондрени вампири - въпрос на вкус
Каква психоделия те гони - виж го сега горкото коте?!Last edited by Selena2024; 07.04.2024, 22:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ми не. Не се изчерпва с това темата. Липсва ми Ендер - досега щеше да те е профилирал.
Какви са тия ужасии дето туряш вместо снимки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениетемата се изчерпва с две думи - какво искат жените - Повече и Друго
Какви са тия ужасии дето туряш вместо снимки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Някои от ненаситните приятелчета на Евгич имат по три, четири ауспуха и това също допринася за промените на климата.
- напълняла съм и
- нямам какво да облека
Мъжете, както си му е редът, мислят за съвсем други работиLast edited by Selena2024; 07.04.2024, 21:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеВиц от мрежата:
Преди родителите имаха по три четири деца, а сега децата имат всяко по трима четирима родители - сигурно и това се дължи на климатичните промени
- 3 Харесвания
Коментар
-
Изглежда толкоз дискретно са опитвали, че едва не са потопили кораба. Могат да ги пратят дискретно да потопяват корабите на руския черноморски флот.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Навремето хората бяха други, сега са други.
И няма другарство и приятелство, за съжаление.
да не смееш да излезеш с такива другари
недай боже па да се напиеш първипрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Навремето хората бяха други, сега са други.
- 1 like
Коментар
-
Ами аз ти разправях, че навремето оправяхме гаджетата по спирките, та да дойде рейсът по-бързо. Улиците бяха тъмни, но тихи пазви тиха нощ разгръща. Ти не ми вярваше, пък сега - имало ги в градския транспорт, имало ги по ф.б. Няма да усетиш как и в кревата ще ти влезнат. После ще кажеш, че не е вярно. Отвори долапа - и там ще ги видиш, че и ще се намъкнеш и ти.
Коментар
-
Има много интересна серия за потопяване на кораб в "На всеки километър". Макар и ретро, филмът е хубав.
Обаче и жените коментират, че "мъж с мъж е масово и е страшна работа!", наскоро го чух от жена,
Но и аз съм виждал по улиците, по градския транспорт и по ф.б.,
Коментар
Коментар