If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не канете странични хора, а само вашето семейство.
Мъжете ще пекат пържолите, жената ще пържи картофи и ще направи салата, а децата ще сервират и има разделение на труда,
Наскоро, една кифличка ми предложи да идем на море, но не като гаджета (защото била консервативна), а като братче и сестриче.
Естествено й отказах,
Евгооооооо, Евго!!! Нема да ти дойде акъл в главата! Ти какво очакваш да ти каже: "Хайде да ходим да се скъсаме от кекс." Това ли чакаш? Я вземи та завърти една баница на ратко и го помоли да те научи на акъл и обноски с дамите.
Евго, за мен почивката на вилата на Албена въобще не е почивка. Вярно, събираме се всички братчеди и братчедки от близо и далеч. Ама да готвя, да мия посуда и да чистя ... Че каква е разликата от ежедневието ми у хабитатя!? С изключение на хубавата гледка, естествено.
Затова - никакви вили, къщи за гости, бунгала и кемпери. Хотел и ресторант, с възможност за прием на домашни любимци.
Наздраве!
Не канете странични хора, а само вашето семейство.
Мъжете ще пекат пържолите, жената ще пържи картофи и ще направи салата, а децата ще сервират и има разделение на труда,
Наскоро, една кифличка ми предложи да идем на море, но не като гаджета (защото била консервативна), а като братче и сестриче.
Коментар