IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Откакто Селена се опита да ме запознава с някаква чужденка, но го направи по много смотан начин и нескопосано, не я харесвам. Не ме познавала и не можела да гарантира за мен.

Така ли се говори??? Нито е много позитивна, нито нищо.
    И добре, че не я запознах. Ти пак не ме харесвай. Аз съм само огледало.

Каква чужденка? С българка от горно нанадолнище не можеш да се оправиш още. Софиянките ги изключвам по дефолт.

Човек преди да участва в маратон трябва да е проходил все пак.
    Last edited by Selena; 08.01.2021, 22:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Казано по друг начин - Евго също търси качествено партньорство (по неговите критерии)... и - доколкото е възможно - равностоен партньор (както стана въпрос по-долу)....

И аз за това говорех. "Равностоен" партньор не съществува. В началото може да има опити за някаква "равностойност". По-късно - нещата ще бъдат променени в полза на единият от партньорите. Това няма алтернатива!

Нямам предвид единствено и непременно фактът, че единият от партньорите ще почне да "наказва" другия с двусмислени и не толкова - откази за достъп до неговото тяло. Това е по-скоро дамата (предполага се)... И други варианти за изнудване има - да не обезсърчаваме Евго...

Може да ни се види комично, но това е част от общуването между "равностойните" партньори... "Гаранция - Франция!" - думат...
      Евго, според мен има нереалистични идеи за връзките, но незнам как да помогна. Със съветване не би станало.
      Разбирам за какво говориш, има много двойки, които не са равностойни и някой доминира. Наказанията са ми ясни в много форми Но има и понятие: равнопоставени.
      Аз съм добре в отношенията си - имаме баланс и разпределение на отговорностите. Жената няма думата за много решения както и аз се консултирам за други.
      Ето един любим мой виц:
      През първите 5 години от брака мъжът се бори за надмощие. През следващите 5 се бори за равенство. Оттам нататък борбата е за оцеляване.

Коментар

Кое точно не е достойно?
        Търсиш просто утроба, а не любов и приятелство.
        Опитай се да видиш подобни отношения с детски очи, ако можеш. Усещам, че ти е трудно.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Щом си в добри отношения се опитай да видиш това, което предлагаш като сценарий през собствените си очи на дете и през тези - на бъдещото си такова. Крайно недостойна, според мен, позиция.
          Кое точно не е достойно?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

имаш съмнения за едипов комплекс ли
            Имам съмнения, че от ранна възраст са му набивали в главата колко коварни са жените.

Коментар

Откакто Селена се опита да ме запознава с някаква чужденка, но го направи по много смотан начин и нескопосано, не я харесвам. Не ме познавала и не можела да гарантира за мен.

С майка ми се разбирам много добре, като ме питате.

Щом си в добри отношения се опитай да видиш това, което предлагаш като сценарий през собствените си очи на дете и през тези - на бъдещото си такова. Крайно недостойна, според мен, позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Евго, какво е отношението ти към майка ти?
                имаш съмнения за едипов комплекс ли
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Може и да е за добро...
                  на кого
                  препоръка е

Коментар

Може и да е за добро...

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Евго, Селена току що се връща от едномесечен семинар с откъсване от света. Темите са били, общо казано за отношенията мъже-жени според новите им там разбирания. Сега тебе те ръчка - ожени си бе, ожени се, подпиши. После на женати ще разправя, че абсолютно за нищо не ти е длъжна и тя ще поставя на първо място себе си. Точка. Евго, ако ми позволиш да поема защитата ти ще те посъветвам да не говориш повече със Селена. Тя е изключително добре обучена. Ти за нея си за закуска. В голяма опасност си Евго. Бягай, Евго, бягай.

Last edited by Evgo; 08.01.2021, 21:31.

Коментар

• Евго, какво е отношението ти към майка ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Евго, Селена току що се връща от едномесечен семинар с откъсване от света. Темите са били, общо казано за отношенията мъже-жени според новите им там разбирания. Сега тебе те ръчка - ожени си бе, ожени се, подпиши. После на женати ще разправя, че абсолютно за нищо не ти е длъжна и тя ще поставя на първо място себе си. Точка. Евго, ако ми позволиш да поема защитата ти ще те посъветвам да не говориш повече със Селена. Тя е изключително добре обучена. Ти за нея си за закуска. В голяма опасност си Евго. Бягай, Евго, бягай.

Коментар

Наскоро направих 42 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ми аз у темата у въобще у форума не бях някъде месец . Тебе кво те брига аз де съм?
                                Ясно ще те оставим да си наваксаш.

Коментар

Working...
                                X