If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някои жени не са сексуални и правят секс веднъж на 10 години.
Имам 4 колежки и една комшийка, на 44, 45 и 46 г.
Нормални жени са, образовани, порядъчни, обаче са малко смотани и не допускат мъжете, търсят нещо перфектно, а те самите не са кой знае какво.
В резултат на това са моми и извън репродукцията вероятно. Само една от тях си намери някакъв мъж с деца и си живеят като двойка. И катерят планините като луди,
Всичко щеше да е много лесно, ако преди 15 г бяха пуснали на някой като мен.
Аааа а тия са умопобъркани стари моми и седиш настрани и си добре
тоест, по нова година всички нулират брояча и стават девици?
иначе архива стандартно се пази около 5 години
Не бря. Като ги питаш - непорочни са. а ти си броиш на пръсти - две-четири-шест-и тн за всеки месец. Откакто е сгодна та до ден днешен. Ама какво да броиш, важното е презервативът да издържи на всичката фрикция
това, като един къде питал гаджето си, ти с колко мъже си била
- ми с 4
- е, не е толко зле...
- чакай, чакай, сетих се за още един случай...начи общо 9...
Нормални жени са, образовани, порядъчни, обаче са малко смотани и не допускат мъжете, търсят нещо перфектно, а те самите не са кой знае какво.
В резултат на това са моми и извън репродукцията вероятно. Само една от тях си намери някакъв мъж с деца и си живеят като двойка. И катерят планините като луди,
кога са правили последно?
може 10 годишния им цикъл да е към края и да са готови да вдигнат бялото знаме с паяжината
Това е било през Викторианската епоха. Сега важи бройката само ако става дума за тази година. Имам предвид, баш тази година, януари и февруари. Иначе къде ще намериш съвремена жена със само 9 за цяла година, не знам
тоест, по нова година всички нулират брояча и стават девици?
иначе архива стандартно се пази около 5 години
Това е било през Викторианската епоха. Сега важи бройката само ако става дума за тази година. Имам предвид, баш тази година, януари и февруари. Иначе къде ще намериш съвремена жена със само 9 за цяла година, не знам
- ми с 4
- е, не е толко зле...
- ми с 4
- е, не е толко зле...
Тея трийсетина съм "навъртял" по времена, когато не съм имал любима.
По едно време реших да ги преброя, та в началото изкарах двайсетина, но с времето излязоха от паметта още десетина.
- ми с 4
- е, не е толко зле...
Коментар