IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Това ме впечатли, признавам си. Дори и децата, на 9 годинки знаят, кога жената ззбременява при секс. И кога не. Та да обвързваш желанието за секс, със забременяването.
    Мисли по-мащабно, не се хващай за дребни детайли, които нямат значение в случая. Ако има 5 дни в месеца, в които жената може да забременее, това как ще се отрази на зодията. Най-много, ако след 9 месеца е на граница между две зодии да има значение.

Познавам жени, които планират кога да заченат и после планират деня и часа, в който да родят секцио. Това ли ще определи какъв ще е човек или средата, възпитанието и образованието? Хайде по-сериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Душата сама избира датата, която е най-подходяща за конкретната ѝ мисия в конкретното прераждане. Нищо не правиш - така е трябвало да стане.
      Хахаха-при второто ми дете се наложи спешна операция, щото бяха изтекли водите на жена ми.Затова се роди няколко дни по-рано.Каква душа?
      А нашите предци преди 100 хиляди години имали ли са душа?А тия преди 5 милиона години?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Доколкото знам, приятелят на Бертам - Крум - също е ерген и няма половинка.
        може бъртрам да му е половинка
        препоръка е

Коментар

Секс и зачатие са две различни категории.
          ти вероятно имаш предвид непорочното зачатие
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Не мога да си представя как това какъв човек ще съм се определя от това кога на родителите ми им се правило секс, та да се падна аз определена зодия.
            Не е случайност, че повечето религии заклеймяват астрологията и звездобройците? Хайде, не знам дали всички, но християнството и исляма със сигурност.

От друга страна, врачките са друга работа, ако конкретният човек има дарба. Със сигурност има сили и енергии, които обикновеният човек не разбира.
            Секс и зачатие са две различни категории.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Март не беше ли зодия Риби?То както си го подкарала за всяка зодия можеш да извадиш подобни аргументи.
              И интересно защо се броят зодиите от деня на раждането?Едното ми дете се роди няколко дни след уреченият ден,а другото по-рано и влязоха в други зодии.Какво правим в такива случаи?
              Душата сама избира датата, която е най-подходяща за конкретната ѝ мисия в конкретното прераждане. Нищо не правиш - така е трябвало да стане.

Коментар

Март не беше ли зодия Риби?То както си го подкарала за всяка зодия можеш да извадиш подобни аргументи.
                И интересно защо се броят зодиите от деня на раждането?Едното ми дете се роди няколко дни след уреченият ден,а другото по-рано и влязоха в други зодии.Какво правим в такива случаи?
                Зависи кой март.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Щеше да е трагедия, да са 12 вместо 16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Не мога да си представя как това какъв човек ще съм се определя от това кога на родителите ми им се правило секс, та да се падна аз определена зодия.
                    Не е случайност, че повечето религии заклеймяват астрологията и звездобройците? Хайде, не знам дали всички, но християнството и исляма със сигурност.

От друга страна, врачките са друга работа, ако конкретният човек има дарба. Със сигурност има сили и енергии, които обикновеният човек не разбира.
                    Това ме впечатли, признавам си. Дори и децата, на 9 годинки знаят, кога жената ззбременява при секс. И кога не. Та да обвързваш желанието за секс, със забременяването.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

браво мирко
                      то ако имаше значение тая работа, щяхме да сме само 12 типа характер и поведение
                      и в следствие щяхме да си приличаме с всеки 11-ти
                      Щеше да е трагедия, да са 12 вместо 16.

Коментар

Е то затова бизнеса на врачки и баячки процъфтява.Щом има балъци защо пък да не им вземат парите?

Last edited by Kaizen9; 02.06.2023, 21:50.

Коментар

Ясна работата. Яка конкуренция имаш от рогати козирог и овен.

Нямало било значение. Тя и жена ти козирог

Баш си има значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Ако детето ти се продруса или изведнъж установиш ,че не е в подходяща среда друга песен ще пееш . Свободата се извоюва не се подарява . Възпитанието не е свързано предимно със демокрация а напротив ! Методиката на възпитание ала детето е БОГ ако ми я пробутваш ,директно ти казвам да не се Абиш !
                            Съгласна съм. Системата на чехъла като безконтактно далекобойно оръжие върши повече работа, особено в среда на диести и сисести и всичко да е разрешено. Макаренко!

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Е Аранче , лъвчетата ама тия сидералните много не говорят ,принципно . Тия маскираните ала лъв рачета може да плямпат колкото си искат ама нейсе .
                              Не е това рак, ако рак е граничен, щото има и доста лъв, верно малко паркетен ама лъв все пак .

Коментар

Единият е роден януари, другият март.Което за пореден път показва ,че зодиите са total bullshit.Няма никакво значение за характера и поведението на човека кога е роден.
                                Ясна работата. Яка конкуренция имаш от рогати козирог и овен.

Нямало било значение. Тя и жена ти козирог

Баш си има значение.
                                Last edited by Arana; 02.06.2023, 21:34.

Коментар

Working...
                                X