IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • А бай Стамен и Криситу орат ли орат..

    Коментар


    • пичове, ма много усложнихте ситуацията бе.

      матрица, познаваш ли тракториста?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение


        Не подхождам с недоверие към жените, но за другото си прав.

        Преди малко, като пътувах за работа, покрай мен мина кола, на задната седалка 2 деца, момиченцето по-голямо.
        Имаше задръстване. Аз й се усмихнах и й намигнах.

        Тя леко се смути, но това й хареса. Като потегли колата, тя ми махна за довиждане.

        Да видите, че си ме харесват жените (особено по-чистите),

        Коментарът на Репрезентативния звучи много мъжкарски, като хубаво скъпо уиски. Обаче, мадамите 20+ до към 28 г. са си малко пей сърце и рядко искат да се женят. И са диви и трудни за улов. Отделно са и с високи критерии.

        Поздрави

        Това, че малките деца са дружелюбни - зависи от възпитанието в семейството. Има и такива, които - в имитиран разговор по детски телефон - могат да "тренират" обаждане в полицията за посегателство...

        Повече от децата са усмихнати на вниманието към тях!

        Значи: изводът, че жените те харесват - не може /И НЕ БИВА!/ да правиш от отношението на децата към теб!!!

        .....................................

        Но подходът ти в случая е правилен и има своите ДРУГИ основания!

        Ще перефразирам някаква "сентенция": Обичайте децата и майките ще дойдат към вас с най-хубавата си усмивка!"

        Мисля, че разбираме смисълът на казаното!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение
          За жената всеки нов мъж в живота й означава Нов живот. Но мъжете са тези, които вземат важните решения в ранните етапи на връзката. Жената просто дава номера си и позволява и дава правото на мъжа да й се обади по телефона. Това , което повечето мъже не знаят е, че има срок и давност това. Като си е дала номера и е казала: „Обади ми се“, това означава, че Той, Мъжът, трябва да се обади до Ден Втори.

          И така започва Фаза 1.
          Докато чака мъжа да се обади жената се терзае, вълнува се, сърцето й препуска, през 30 секунди си гледа телефона и проверява дали няма пропуснати повиквания, преглежда си гардероба, чуди се какво прическа да си направи за следващата среща, защото Тя е абсолютно убедена, че Той ще се обади. И то още сутринта на Първия ден. През това време мъжа изобщо не променя живота си, той е в готино настроение, защото е срещнал и почти свалил тази яка мацка, продължава да си пие бирата и да си върши ежедневните неща. Обикновено в края на Втория ден той й се обажда след като на мацката нервите й са изпилени до краен предел. Обажда й се и с най-обикновен тон на гласа си казва едно просто: „Здравей“ и съвсем кратко й предлага нова среща. Тя леко е шокирана и разочарована, защото Тя е чакала този разговор Цели два дена и е очаквала, че ще говорят поне един час. Веднага приема предложението за нова среща.

          И така започва Фаза 2.
          Нова среща, Мъжът вкарва евтини и изтъркани лафчета, офисен и кръчмарски хумор, Тя се смее, готино й е. И двамата се изучават взаимно, и двамата бавно и внимателно се разкриват по-малко и разказват по-малко за себе си и това е по-скоро несъзнателно. В тази фаза има тънък момент. При мъжа това е, че Той няма да й се обади поне веднъж, когато е обещал, че ще се обади. При жената това е, че Тя ще му се обади по телефона, но само максимум ДВА пъти. Два пъти, не три пъти и повече!!! Иначе става досадна и натрапваща се и не дай си боже мъжа може да я помисли за нимфоманка или к@рва. Опитните мъже свалячи и опитните жени знаят тези неписани правила. В тази фаза, ако химията между двамата се е получила, ако има взаимно харесване, ако им е готино и на двамата, тогава ТЕ навлизат във фаза 3.

          Фаза 3. Най-готината и най-сладката.
          Мъжът си мисли: Хубави очи, красива усмивка, готин за@ник, як секс ще пада…. Той й се обажда поне по два пъти на ден, пише й поне по два есемеса на ден и все пак поне се опитва да не мисли много често за Нея.
          Жената ВЕЧЕ е разказала ВСИЧКО на ВСИЧКИ свой приятелки за Него. Задължително ще си смени прическата или поне ще си боядиса косата. Задължително ще си купи нови дрехи. И нов парфюм. Това е фазата и периода, когато и двамата се самоопределят като „влюбени“, могат да си признаят и че се обичат. Готино е. Но мислите в главите на двамата са различни.
          Например : Мацката си мисли, че щом Той спи с нея и вече й е казал, че я обича, значи Той ТРЯБВА да й е верен. Завинаги и за цял живот. Той изобщо не е мислил по този въпрос.
          Мислите на мацката следват своя ход и тя си мисли, че щом Той й е верен и е влюбен в нея това означава само едно – че връзката им ИМА бъдеще и ще се развива. Той изобщо не е мислил по този въпрос. Мацката иска да знае какво точна е „бъдещето“ и как той си представя в това бъдеще тях двамата. Той трябва да мисли много бързо, защото е навлязъл в минното поле.
          Това не означава, че мъжете не искат и не търсят продължителна и моногамна връзка. Напротив, много от тях точно това търсят и искат. Просто искат да го карат по старому и както дойде, да се забавляват и купонясват заедно, да правят секс и така за …. известно време …. за да види как ще тръгнат нещата с тази мацка. Докато мацката, жената ИСКА да знае и то ако има начин още от Първата среща Къде се намира и Къде е нейното място в живота на този мъж. Това е тънкия момент.

          Следва продължение …..

          THE MATRIX

          Виж ти - какви скрити таланти имало тук! Браво! /чиято и да е инициативата - на мъж, или на дама/

          Коментар


          • Първоначално изпратено от representjah

            И тук идва фундаменталната грешка на мъжете. Приемаме, че "търсиш връзка" и не подхождаш по този начин. Ходиш по срещи... всички знаем.
            Въпроса ми към теб е: как можеш да "търсиш връзка" от жена с която не си спал? Ами ако отдолу вместо вагина има пенис? Ами ако мирише? Ами ако не обича еди-какво-си-в леглото? Ако, ако ако.... има хиляди въпросителни. И за да отгворим на тях първо трябва да правим секс с жената, да я видим на сутринта дали не е истинско плашило и много други. Какво точно ще "опознавате" в тези срещи?

            Това си е проблем във вашите глави. Целта е максимално бързо да вкараш една жена в леглото, с минимални средства и време. Никога не съм смятал една жена за развратница ако я вкарам/или вкарам бързо в леглото. Тя си е жена, правилното място, правилното време и "така се случва". ВРЕМЕ, само така ще опознаеш една жена истински. Време с нея. Защото повечето си мислите, че жените са света вода ненапита, но изключително малко жени заслужават усилията и времето да бъдете "във връзка" с нея. С какво допринася една жена за тази връзка? Готви? Чисти? Глади ви дрехите? Раздава се в леглото? Глези ви? Не ви мрънка (постоянно)? Подпомага ви към постигането на целите ви?
            За какво ми е изобщо "връзка" ако аз ще плащам сметки за двама човека, ще готвя, ще чистя, и т.н..? И накрая прибираш се вкъщи вечер, и нея я няма, защото е на работа до късно. Трябва да си много изпаднал мъж за да се съгласиш на подобна сделка.

            Доста прагматично мнение!

            Какво означава това? По-скоро "ДА", отколкото "НЕ" /за мнението/

            Ясно е, че това не е защита на единия пол пред другия, нито пък е пропадане на уважението, разбирането и "кавалерството"...

            Дадем ли си сметка за липсата на доста от изброените неща, ние все повече се отдалечаваме от идеалния образ, който въображението ни /на мъже/ - чертае в нашето съзнание...

            Следват двата подхода:

            1. Отричане положителният ефект от този експеримент и скачане по посока на следващият експеримент в търсене на "идеала" за жената.

            2. Преосмисляне /намаляване броя/ на критериите, които ще изискваме да са част от характеристиката за "идеал".

            Разбира се, че - тръгнем ли по пътя на компромисите /отстъпките/ в качеството на модела - това може да ни прати в спиралата на все по-големи отстъпки и накрая - да се примирим с най-некачественото /няма да го описваме/...

            Другото следствие от отстъпките - при по-малка стъпка в намаляване на компромисите - времето ще си минава, ще идват нови поколения, а това означава, че и ние, самите /търсещи/ - ще губим качествата си за "експертизите" на отсрещния пол, които са адекватни на нашите разсъждения от по-горе...

            Оттук - натам всеки да прави своите заключения. Всъщност, ако и цитираното мнение да е на мъж, подобни разсъждения за критерии, вглеждане в недостатъци, оценки... - са характерни и за дамския състав... Кой е по-коректен в своите оценки - не мога да предвидя. Може би - перфекционистите и от двата пола - да имат повече практически опит /по логиката: от цвят - на цвят/, но пък това си е едно сериозно изхабяване на емоционален заряд, който може би да намалява, или дори и да липсва във всеки следващ опит..., но за някои това изобщо не е проблем... /вчера посочих доказателства в тая посока, при която доста хора се обръщат към изкуственото търсене на възбуда..., но при мъжете може би това не е проблем, предвид ежедневната необходимост от полова близост.../

            Стигнах до вътрешните нагласи, които са индивидуални и трябва да спра до тук.



            Коментар


            • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение


              Не подхождам с недоверие към жените, но за другото си прав.

              Преди малко, като пътувах за работа, покрай мен мина кола, на задната седалка 2 деца, момиченцето по-голямо.
              Имаше задръстване. Аз й се усмихнах и й намигнах.

              Тя леко се смути, но това й хареса. Като потегли колата, тя ми махна за довиждане.

              Да видите, че си ме харесват жените (особено по-чистите),

              Коментарът на Репрезентативния звучи много мъжкарски, като хубаво скъпо уиски. Обаче, мадамите 20+ до към 28 г. са си малко пей сърце и рядко искат да се женят. И са диви и трудни за улов. Отделно са и с високи критерии.

              Поздрави
              Харесват те жените,но те си имат мислене,различно от това на мъжете.Естествено,че искат секс или обвързване,но предпочитат да не им се казват директно нещата,а да възникват спонтанно.Ако им кажеш,че предлагаш безплатна квартира срещу секс веднага ще се отдръпнат.Но ако ти стане наемателка и завържете по-близки отношения,нещата,които искаш ще се случат,без да се казват директно и с делови тон.Аз излизах известно време с една жена,която ми каза,че първо е била наемателка в един апартамент,а после се е оженила за собственика на апартамента.За съжаление беше загинал в катастрофа след това.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от representjah

                Това което пишеш е много интересно. Значи ТЕ/ЖЕНИТЕ ако имат по-сериозни намерения към мен. Какво означава това? На мен ми е ясно - аз съм материал за "съпруг/гадже". А тя е в момент от живота си (обикновено над 30), и вече търси улегнал мъж, мъж с пари, кариера, доказан. И за да "си вдига цената" ще играе игрички. Срещи, вечери, "аз не съм такава". Знаеш ли какво е това - манипулация от страна на жените. Ето това не понасям. Точно такива жени с поведението си отсявам на 100%. Нямам интерес към манипулаторки, които търгуват с вагината си. Има си дума за това нещо.
                Манипулаторките не заслужават "сериозни връзки".

                Затова всеки мъж трябва да търси точно обратното- спонтаността в жената. Не трябва изобщо да има мисли в нейната глава от типа "ако аз му пусна, той ще ми даде годежен пръстен". Тя трябва да се радва истински на компанията ти, на това че е с теб в момента. Това е истинското желание, чисто и неподправено у една жена. То не може да се "изфабрикува" и изиграе. Може да се намери само в младите жени, докъм 28 години. След това става сметкаджийство от най-долен вид. И точно затова винаги съветвам да се гонят младите жени.
                Като бонус на всичкото отгоре, нямат по два вагона емоционален багаж.
                Може да се намери само в младите жени, докъм 28 години.
                Тука си абсолютно прав. Преживявал си това. Знаеш го. Това са уникални моменти на емоционално преживяване, когато жената се държи неподправено, истински и като дете, като малко щастливо момиченце, дори да изглежда сериозна и леко надута жена в някаква ситуация.

                THE MATRIX
                Last edited by The Matrix; 05.06.2020, 11:40.

                Коментар


                • За жената всеки нов мъж в живота й означава Нов живот. Но мъжете са тези, които вземат важните решения в ранните етапи на връзката. Жената просто дава номера си и позволява и дава правото на мъжа да й се обади по телефона. Това , което повечето мъже не знаят е, че има срок и давност това. Като си е дала номера и е казала: „Обади ми се“, това означава, че Той, Мъжът, трябва да се обади до Ден Втори.

                  И така започва Фаза 1.
                  Докато чака мъжа да се обади жената се терзае, вълнува се, сърцето й препуска, през 30 секунди си гледа телефона и проверява дали няма пропуснати повиквания, преглежда си гардероба, чуди се какво прическа да си направи за следващата среща, защото Тя е абсолютно убедена, че Той ще се обади. И то още сутринта на Първия ден. През това време мъжа изобщо не променя живота си, той е в готино настроение, защото е срещнал и почти свалил тази яка мацка, продължава да си пие бирата и да си върши ежедневните неща. Обикновено в края на Втория ден той й се обажда след като на мацката нервите й са изпилени до краен предел. Обажда й се и с най-обикновен тон на гласа си казва едно просто: „Здравей“ и съвсем кратко й предлага нова среща. Тя леко е шокирана и разочарована, защото Тя е чакала този разговор Цели два дена и е очаквала, че ще говорят поне един час. Веднага приема предложението за нова среща.

                  И така започва Фаза 2.
                  Нова среща, Мъжът вкарва евтини и изтъркани лафчета, офисен и кръчмарски хумор, Тя се смее, готино й е. И двамата се изучават взаимно, и двамата бавно и внимателно се разкриват по-малко и разказват по-малко за себе си и това е по-скоро несъзнателно. В тази фаза има тънък момент. При мъжа това е, че Той няма да й се обади поне веднъж, когато е обещал, че ще се обади. При жената това е, че Тя ще му се обади по телефона, но само максимум ДВА пъти. Два пъти, не три пъти и повече!!! Иначе става досадна и натрапваща се и не дай си боже мъжа може да я помисли за нимфоманка или к@рва. Опитните мъже свалячи и опитните жени знаят тези неписани правила. В тази фаза, ако химията между двамата се е получила, ако има взаимно харесване, ако им е готино и на двамата, тогава ТЕ навлизат във фаза 3.

                  Фаза 3. Най-готината и най-сладката.
                  Мъжът си мисли: Хубави очи, красива усмивка, готин за@ник, як секс ще пада…. Той й се обажда поне по два пъти на ден, пише й поне по два есемеса на ден и все пак поне се опитва да не мисли много често за Нея.
                  Жената ВЕЧЕ е разказала ВСИЧКО на ВСИЧКИ свой приятелки за Него. Задължително ще си смени прическата или поне ще си боядиса косата. Задължително ще си купи нови дрехи. И нов парфюм. Това е фазата и периода, когато и двамата се самоопределят като „влюбени“, могат да си признаят и че се обичат. Готино е. Но мислите в главите на двамата са различни.
                  Например : Мацката си мисли, че щом Той спи с нея и вече й е казал, че я обича, значи Той ТРЯБВА да й е верен. Завинаги и за цял живот. Той изобщо не е мислил по този въпрос.
                  Мислите на мацката следват своя ход и тя си мисли, че щом Той й е верен и е влюбен в нея това означава само едно – че връзката им ИМА бъдеще и ще се развива. Той изобщо не е мислил по този въпрос.
                  Мацката иска да знае какво точно е „бъдещето“ и как той си представя в това бъдеще тях двамата. Той вече трябва да мисли много бързо, защото е навлязъл в минното поле.
                  Това не означава, че мъжете не искат и не търсят продължителна и моногамна връзка. Напротив, много от тях точно това търсят и искат. Просто искат да го карат по старому и както дойде, да се забавляват и купонясват заедно, да правят секс и така за …. известно време …. за да види как ще тръгнат нещата с тази мацка. Докато мацката, жената ИСКА да знае и то ако има начин още от Първата среща Къде се намира и Къде е нейното място в живота на този мъж. Това е тънкия момент.

                  Следва продължение …..

                  THE MATRIX
                  Last edited by The Matrix; 05.06.2020, 11:49.

                  Коментар


                  • Всеки знае себе си. Ти искаш да товариш с емоционален багаж млади жени на 25 г. които да вкараш в леглото от първата среща после бай. Окей. Ако наистина успяваш и добър в това ще ти писне и няма да ти е интересно. Ако се чувстваш неуверен няма да успяваш често и все ще ти се иска още. Това е.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                      Човекът търси помощ и съвет,а вместо това получава подигравки.Типично за български форум.
                      Според мен проблемите на Евго в отношенията с жените възникват поради две неща-първо подхожда с голямо недоверие към всяка жена и си мисли,че иска да прецака финансово и че едва ли не ще се чука с първия срещнат,след като се обвърже с него.Естествено има и такива,ама не са всички.Има и много свестни жени.
                      Второ-подхожда прекалено делово в отношенията си с жените.Говори им директно за секс или за обвързване на първа среща,а жените си имат стереотипи,че трябва да излизат известно време с един мъж,за да се решат на секс,или на сериозна връзка.
                      За да го опознаели,което е глупост,защото няма как да се опознае един човек за пет срещи в кафето,когато се говорят баналности.Ама това си е в женската природа и мъжете трябва да се съобразим с това.Риби се хващат със стръв,каквато те харесват,а не каквато предпочита рибаря.Така че ги ловиш с червей,а не с ягода.

                      Не подхождам с недоверие към жените, но за другото си прав.

                      Преди малко, като пътувах за работа, покрай мен мина кола, на задната седалка 2 деца, момиченцето по-голямо.
                      Имаше задръстване. Аз й се усмихнах и й намигнах.

                      Тя леко се смути, но това й хареса. Като потегли колата, тя ми махна за довиждане.

                      Да видите, че си ме харесват жените (особено по-чистите),

                      Коментарът на Репрезентативния звучи много мъжкарски, като хубаво скъпо уиски. Обаче, мадамите 20+ до към 28 г. са си малко пей сърце и рядко искат да се женят. И са диви и трудни за улов. Отделно са и с високи критерии.

                      Поздрави

                      Коментар


                      • Ако спиш с нея още на пръвата среща има голяма верятност да не ти е много интересна след това. И жените това го знаят много добре, защото са по-добри психолози от нас. Затова ако имат по-сериозни намерения рядко ще скочат в леглого веднага.

                        Не изключвам и другото, но то не е типичния начин, по който се развиват нещата.

                        Коментар


                        • И аз не знам, но най-важното е силно да си вярва, че е ценна награда без да се държи арогантно с жената, защото това отблъсква. Ако си вярва, тогава няма да се налага да играе ролята и каквото и да прави ще излъчва въпросното послание и ако жената е глупава и го подмине това си е неин проблем.

                          И да се кефи на самата свалка без да му пука дали ще се стигне до секс накрая.


                          Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


                          съгласих се с теб. Нямам идея, доколко Евго може да изиграе ролята на "ценната награда" и как биха го оценили от друга страна голяма част от дамите, които пък - от своя страна са повече склонни да ... подценяват по презумпция мъжете..., т.е. - рисковете могат да бъдат от всякакво естество...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                            Еми за еднократен секс подходът е по-различен. Наблягаш създаването на тръпка и интрига, предимно закачки, пробваш на какъв тип флирт реагира. Никакви по-сериозни теми. И играеш ролята на ценната награда. Както и гониш по много жени наведнъж.


                            съгласих се с теб. Нямам идея, доколко Евго може да изиграе ролята на "ценната награда" и как биха го оценили от друга страна голяма част от дамите, които пък - от своя страна са повече склонни да ... подценяват по презумпция мъжете..., т.е. - рисковете могат да бъдат от всякакво естество...

                            Коментар


                            • Еми за еднократен секс подходът е по-различен. Наблягаш създаването на тръпка и интрига, предимно закачки, пробваш на какъв тип флирт реагира. Никакви по-сериозни теми. И играеш ролята на ценната награда. Както и гониш по много жени наведнъж.

                              Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

                              Разбирам, че те тормози липсата на еднократен секс... Не мога да помогна със съвет: това е индивидуално. Там може да ти помогне друг във форума с опита си, но отново ми е трудно да преценя крайният резултат.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                                Не оприличавам жените на риби,а имам предвид,че когато даден човек има отношения с други хора и иска да постигне успех,трябва да се нагоди и според техните предпочитания.Ако отиде на интервю за висок пост в някоя престижна компания,трябва да си облече костюм,въпреки че ходи с дънки ежедневно.Та и с жените така-един мъж трябва да прави каквото се харесва на жените,а не каквото той смята,че трябва да харесват.Отнася се и до жените,които трябва да правят неща,които се харесват на мъжете,а не каквито те би трябвало да харесват.И после да не се чудят защо мъжете им са ги напуснали или са си хванали любовница.

                                привърженик съм на тезата, че външният вид, по-скоро ни "лъже", отколкото да ни дава що-годе реална възможност за преценка, която с повече време има шанс да е близо до истината (която пак е нещо прекалено относително)...

                                Коментар

                                Working...
                                X