Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В последно време не можем да стигнем до среща.
Аз имам къде да ги каня и не се налага да го правим в кола.
Това, че не харча за кола, ми дава възможност за други неща - да имам хубав гардероб, да пътувам в чужбина, да харча за ремонти и обзавеждане и да разполагам.
Като ми е спешно нещо, си вземам такси. Не е скъпо.
Доказателство за това ми твърдение беше собствената ми жена. Впоследствие разбрах, че нейния предишен приятел (мой приятел) ме е хвалил колко съм умен. Голяма грешка от негова страна ...След това една вечер бях у тях и те пред мене се скараха и той буквално я изхвърли от квартирата си като мръсно коте. Стана ми жал за момичето - все пак беше почти полунощ, а вън кучи студ. Та изкритукувах го набързо как може да постъпва така и след това излязох да я изпратя - от съжаление, а не от любов. До нейната квартира имаше около 2 километра пеша, така че си говорихме за доста неща. Дори и за миг не ми е хрумвало да я свалям - все пак тя е гадже на моя приятел. Да, ама тя си е мислела нещо друго и до два дена аз се оказах в нейното легло. И интересното е какво се случи. Угасихме лампата, съблякохме се, гушнахме се, но по едно време още преди да бяхме правили секс тя поиска да включим осветлението. Искаше да види дали имам косми по гърдите и по краката. Явно си е мислела за гените, които ще се предадат на нейните деца. Изглежда ме одобри, след което започна да избива комплекси (защото и аз я видях гола) - ами гърдите ми са малко провиснали (иначе бяха бая големи), едното ми ухо е леко различно и т.н. Дори и не съм я слушал - бързах да го мушна, при това представете си - без презерватив. По някое време се върна нейната съквартирантка и ни свари как сме на калъп. Стана кофти ситуация, но си замълча, въпреки че преди време и нея правих опити да я свалям. Легна си в другото легло, обърна гръб, и дълго време ни слушаше как пъшкаме. Та това е моята история - след 3 месеца се оженихме. И сега като се замисля - май тя ме свали, а не аз нея. Това защото преди нея още няколко пъти бях попадал в леглото на жени, но сега как стана така, че ми се замая главата, все още не знам и до ден днешен.
Поуките от тази история са две:
1. Жените си търсят умен мъж, което за тях е гаранция, че за в бъдеще няма да имат финансови проблеми.
2. Жените се интересуват от гените, които ще получат от този мъж.
Забележете - красотата или мускулите ги няма в тези сметки.
А сега за Евго - тръгнал си да търси жена, разлая кучетата в незнам колко си форума, години наред стотици хора му дават съвети, и въпреки това той пак успя да се провали дори и в това елементарно начинание. Ако продължава по същия начин, така и ще си умре без да е пипал цица.Last edited by Mateev; 26.10.2024, 14:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЖивеем в съседни блокове в един квартал с нея (бел.ред.: майка ми).
за да заживееш самостоятелно?
- 1 like
Коментар
-
В последно време не можем да стигнем до среща.
Това, че не харча за кола, ми дава възможност за други неща - да имам хубав гардероб, да пътувам в чужбина, да харча за ремонти и обзавеждане и да разполагам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕвгооу, само да ти кажа, че флиртове стават и когато си с колата, ама на теб нали ти е скъпо удоволствие.
Коментар
-
А ти какво обичаш да правиш в свободното време? Наистина ли си алфа?
А ти си епсилон!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ще си счупиш кръста с тая коса. Трябва да няма никой зад теб. Сам ли косиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
В Испания голям цирк. Отрочето на едната от пост левите партии прокламиращи, че всеки мъж е хищник и потенциален изнасилвач вчера си подаде оставката щото няколко кокони се обявиха за “изнасилени” понеже сами влезли в стаята с него и той ги целунал без тяхно съгласие. Сега като му турнат и дело за “изнасилвач” ще види кон боб яде ли. Революцията изяде децата си.
Ти си седнал да се оплакваш, че поради обеднял речников и фантазен фонд на получателя на съобщението си неразбран в пост на сайт дете на посткомунистическата епоха на преход и дигитализация. Трай сега и консумирай качествен сеир. Друго не остана.
Коментар
-
И аз кося, с метална коса от едно време.
Сигурно си много далеч от нас и пътя до вас е час и половина. Аз си изкарвам пари и добре смятам.
Мога много хубаво да боядисвам с латекс и оправям дефектите, но го правя само за себе си.
Живеем в съседни блокове в един квартал с нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеКаква майка, каква баница???
Още ли живееш при майка си?
За времето, за което правиш една баница, което въобще не е мъжка работа, можеше да дойдеш да ми окосиш ливадата и да сложиш 200 лева в джоба си, а с 10 от тях да купиш на майка си и банички и боза. Така са истинските мъже - работят, за да печелят пари, за да могат жените им да ги харчат и да им правят баница и други по-приятни неща ....
ПП: Сетих се за косенето, защото докато си правя кефа на компютъра видях на камерите, че наетия от мене косач идва в ранни зори, после коси 3-4 часа и най-накрая си тръгва с 300-400 лв. в джоба. Не съм му виновен, че е нискоквалифициран и не може да си намери друга работа, но евала - момчето е работливо и си докарва добри пари. Повтарям - не прави баница, а здраво работи и печели добре.
Сигурно си много далеч от нас и пътя до вас е час и половина. Аз си изкарвам пари и добре смятам.
Мога много хубаво да боядисвам с латекс и оправям дефектите, но го правя само за себе си.
Живеем в съседни блокове в един квартал с нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеСутринта станах в 6 часа, за да направя баница за майка ми, която се възстановява. За да има какво да закуси и обядва.
Още ли живееш при майка си?
За времето, за което правиш една баница, което въобще не е мъжка работа, можеше да дойдеш да ми окосиш ливадата и да сложиш 200 лева в джоба си, а с 10 от тях да купиш на майка си и банички и боза. Така са истинските мъже - работят, за да печелят пари, за да могат жените им да ги харчат и да им правят баница и други по-приятни неща ....
ПП: Сетих се за косенето, защото докато си правя кефа на компютъра видях на камерите, че наетия от мене косач идва в ранни зори, после коси 3-4 часа и най-накрая си тръгва с 300-400 лв. в джоба. Не съм му виновен, че е нискоквалифициран и не може да си намери друга работа, но евала - момчето е работливо и си докарва добри пари. Повтарям - не прави баница, а здраво работи и печели добре.Last edited by Mateev; 26.10.2024, 09:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеОня педерасин защо ме е трил? Нямаше нито една нецензурна дума. Беше разказ за животни с малко по-фриволно поведение - дребнобуржоазна литература. Ама днес са неграмотници, не знаят коя дума е мръсна и коя - не. Егати образованието. Имало демографска криза. Дали е добро, дали е зло? Ще намалеят кои? Този път ще си затрая, че вече ще се изразя нецензурно, както и започнах.
Ти си седнал да се оплакваш, че поради обеднял речников и фантазен фонд на получателя на съобщението си неразбран в пост на сайт дете на посткомунистическата епоха на преход и дигитализация. Трай сега и консумирай качествен сеир. Друго не остана.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИскаш ли да пием по уиски само двамата, може и червено вино.
.
Казал съм,от мен е масрафа !
- 1 like
Коментар
Коментар