If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера в групите за наеми в СФ попаднах на хубаво, младо момиче на 21 г.
Търси квартира, а е с малък бюджет. И реших да й пратя покана и да й пиша. Тя обаче ме блокира още в самото начало.
Хем бедна, хем важна,
Трябва първо да й предложиш квартира и постепенно да действаш. Първо да те опознае и тогава може да стане работата. А така си я уплашил като си й писал с идеята за нещо повече.
Абе много са ми текли лигите, но волята ми надделя и останах верен на жена си. Сега обаче на стари години започвам да си мисля дали това не е било грешка ... Ако сега Господ ми даде втори шанс с втора младост, ама със сегашния ми акъл, първо няма да бързам да се женя, и второ охаааа ....
Не говоря за познати жени, а за непознати, срещнати например на улицата. Виждаш я от далеко, че е без придружител, или придружителя е друга жена. Тръгваш в посока да препречиш нейния път, приближаваш се и казваш "Здравей красавице" (ако са 2 жени "Здравейте красавици"). За тебе това може да са само учтиви думички и флирт, но жените ги възприемат съвсем сериозно и наистина си мислят, че са красиви, и ти си оценил тяхната красота. Реакцията им при такова едно начало е първосигнална, без участието на техния главен мозък. И точно в този момент усмивка или намръщване е ясен и неподправен сигнал какво можеш да очакваш. И нататък си знаеш.
Има и междинен резултат - усмихва се, но после учтиво ти обяснява, че е женена. Разбирай - женена е, но няма нищо напротив да те пробва в леглото. Нататък пак си знаеш.
Потвърждавам - всяка една жена във всеки един момент е готова и очаква някой мъж да я забележи и да се опита да започне разговор. На такъв един ранен етап още първата реакция на жената е определяща - или грубо те отсвирва, или се усмихва и казва нещо.Самата усмивка вече означава, че е готова да те опознае и да прецени дали дали да те пусне в леглото или не. А при жени, които са по-загорели, самата усмивка вече означава "чакам да си поискаш".
То естествено съществува и притеснение от отхвърляне,ама все пак Евго живее в София, не в някое градче, където всички се познават.И да го отреже някоя(а то няма мъж,който да не е рязан от жени),пробва на следващата и така. Нищо не губи,само може да спечели.
Коментар