IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    Цици съм виждал и съм пипал.
    Коя година е била тая работа?
    Цици се мачкат през ден/два.Действа успокояващо и анти стрес.

Коментар

Въпросният адвокат със сигурност не е гей. Той е много романтичен, с китара. Пише стихове за несподелената си любов.

Дори беше купил 2 плетени лисици (играчки) и беше поръчал да избродират името му и на неговата Дулсинея върху тях.

Все пак, за да се възбуди един мъж, и жената трябва да се постарае или да гледат нещо. Или да е рано сутрин.
      Ако си стигнал до това - да гледаш нещо, ставай, закопчавай се и отивай в библиотеката на баба ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
        В офф новините има една интересна статия, препоръчвам да я прочетете Маскарад на тъгата в приложение за запознанства"
        Дай линк тука.

Намерих я. Добра статия. Леко едностранчива, но е хванала духа на времето.

https://offnews.bg/nashite-avtori/ma...va-832846.html
        Last edited by Selena2024; 26.10.2024, 23:58.

Коментар

• В офф новините има една интересна статия, препоръчвам да я прочетете Маскарад на тъгата в приложение за запознанства"

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не го знам тоя какъв е,но съм забелязал, че жените често смятат за гейове мъже,които не са.За един мъж първо е трудно да свали някоя жена (по принцип не е,ама много мъже не го могат, та за тях е трудно),второ някои мъже се притесняват как ще се представят в секса. Имах един познат,който за съжаление почина,но беше като канара-много як.И то природно як, а не напомпан.И никога не го бяха виждали с жена. И неговият баща беше споделил с моя, че имал проблеми със секса.За жените е лесно 'надупят се или вдигнат краката, ама за мъжете не е така.И моят чичо цял живот беше ерген. Имал някаква приятелка,за която искал да се жени.Да ама не могъл да я оправи, оная му била шута и той след това с друга жена не беше имал връзка.
            Та хич не е сигурно, че ако мъж е без жена до себе си,той е гей.
            Въпросният адвокат със сигурност не е гей. Той е много романтичен, с китара. Пише стихове за несподелената си любов.

Дори беше купил 2 плетени лисици (играчки) и беше поръчал да избродират името му и на неговата Дулсинея върху тях.

Все пак, за да се възбуди един мъж, и жената трябва да се постарае или да гледат нещо. Или да е рано сутрин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Или е гей.
              Не го знам тоя какъв е,но съм забелязал, че жените често смятат за гейове мъже,които не са.За един мъж първо е трудно да свали някоя жена (по принцип не е,ама много мъже не го могат, та за тях е трудно),второ някои мъже се притесняват как ще се представят в секса. Имах един познат,който за съжаление почина,но беше като канара-много як.И то природно як, а не напомпан.И никога не го бяха виждали с жена. И неговият баща беше споделил с моя, че имал проблеми със секса.За жените е лесно 'надупят се или вдигнат краката, ама за мъжете не е така.И моят чичо цял живот беше ерген. Имал някаква приятелка,за която искал да се жени.Да ама не могъл да я оправи, оная му била шута и той след това с друга жена не беше имал връзка.
              Та хич не е сигурно, че ако мъж е без жена до себе си,той е гей.

Коментар

Последната мадама искаше да ги стискам и мачкам здраво. Не обичам да лижа долу.

От 15 г. живея самостоятелно и от този опит се научих да правя доста ремонти, както и знания за НИ и да се оправям сам. И имам доста успехи в областта на НИ, за това съм писал в имотната тема. Това, за което го купих, така и не ми се случи ЗА СЕГА.

Колата няма такива предимства, за които говорите. 2-ма братовчеди и 2-ма приятели на 40+ карат коли, но не са станали бащи, въпреки че правят секс често или по-рядко. Самите жени се женят и раждат късно или си стоят сами.

Един известен адвокат е шампион по фитнес, има хубава кола, живее с майка си, но не може да си намери жена. Вероятно ходи на платено,
                Ти лизни горе, долу е друга тема. Не може да мачкаш като селски хлебар.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Виж, така може. Имат право. Няма място за престояли моркови.
                  Май после доста арогантно ги е зарязвал и са го оправили централно.

Коментар

От 15 г. живея самостоятелно и от този опит се научих да правя доста ремонти, както и знания за НИ и да се оправям сам. И имам доста успехи в областта на НИ, за това съм писал в имотната тема. Това, за което го купих, така и не ми се случи ЗА СЕГА.

Колата няма такива предимства, за които говорите. 2-ма братовчеди и 2-ма приятели на 40+ карат коли, но не са станали бащи, въпреки че правят секс често или по-рядко. Самите жени се женят и раждат късно или си стоят сами.

Един известен адвокат е шампион по фитнес, има хубава кола, живее с майка си, но не може да си намери жена. Вероятно ходи на платено,
                    Или е гей.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не бе след целувката ги е оправял ама явно не както трябва. Цирк ти казвам.
                      Виж, така може. Имат право. Няма място за престояли моркови.

Коментар

• Тези, които напускат родителския дом късно, остават СТАРИ ЕРГЕНИ

Коментар

• Младите французи обикновено напускат родителския дом на сравнително ранна възраст в сравнение с други европейски страни. Според данните средната възраст на напускане на родителския дом е 23,7 години: 22,7 години за жените и 24,2 години за мъжете.

Сравнение с други европейски държави
                          Средната възраст за напускане на родителския дом варира значително в различните държави:
                          • Франция: 22,7 години за жените и 24,2 години за мъжете
                          • Скандинавия:
                            • Швеция: 17,8 години
                            • Дания: 21,1 години
                            • Финландия: 21,8 години
                          Фактори, влияещи върху заминаването
                          Няколко фактора обясняват тези различия:
                          • Икономическото положение: Равнището на безработица сред младите хора и разходите за живот оказват силно влияние върху възможността за напускане на семейното жилище. Например в Хърватия безработицата сред младите хора е висока, което забавя тяхната независимост.
                          • Култура и традиции: В някои култури е обичайно децата да остават по-дълго при родителите си поради семейните очаквания или икономическите условия
                          Общи тенденции
                          От 2000 г. насам средната възраст на напускане на родителския дом е относително стабилна във Франция и Европейския съюз, като за Европа тя е около 26 години. Поради това младите французи са сред най-ранните, които напускат родителския дом, което може да се обясни с относително по-добрия достъп до заетост и благоприятните условия на живот в сравнение с други региони на Европа.

Citations:
                          [1] https://etudiant.lefigaro.fr/vos-etu...26-age-depart/
                          [2] https://fr.statista.com/infographie/...rental-europe/
                          [3] https://www.ouest-france.fr/economie...-maman-6351657
                          [4] https://www.la-croix.com/Famille/A-q...-13-1201109005
                          [5] https://fr.euronews.com/2023/10/11/a...-leurs-parents
                          [6] https://www.milkmagazine.net/article...quitte-le-nid/
                          [7] https://www.insee.fr/fr/statistiques...r_parental.pdf
                          Last edited by barbaron; 26.10.2024, 17:25.

Коментар

Да не пипнеш цица не е страшно, но да не лизнеш ...

Last edited by Evgo; 26.10.2024, 17:21.

Коментар

Виж сега, испанките са горещи. Ако ги целунеш и спреш дотам, ще се почувстват прецакани. Ти я целунеш, тя напълни един вир под нея, после затръшнеш вратата. Не става така. Живо изнасилване си е това. Винаги съм бил против насилието над жени.
                              Не бе след целувката ги е оправял ама явно не както трябва. Цирк ти казвам.

Коментар

А ти какво обичаш да правиш в свободното време? Наистина ли си алфа?
                                Евгич, разбрахме, че правиш баница, но слагал ли си някога бахура във фурната? Да я пуснеш на "грил" да те извърти едно убаво.

Коментар

Working...
                                X