IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Нали искаше да прочетеш мнение - бягай надалеч. Гарантирам ти, че не са добре с главата. Във всеки блок има по няколко такива, които късмета все не ги спохожда, пък после се оказва, че си живеят в някаква паралелна вселена.

Много добре си се насочил към активна жена. Когато единия е затворен, другия трябва да е по-отракан, за да стане работата. Отделно, че най-красивите гаджета, които съм имал, ролята на активната страна са били те, а не аз. Така, че не винаги пасивната позиция е губеща. Когато става въпрос за нещо младо и лачено, което получава покани и предложения отвсякъде, ако искаш да го впечатлиш, трябва да го играеш наопаки.
    тая тактика важи когато си около 30-те
    няма да свърши работа при евго
    освен ако неко лелка не е решила да му пренареди мебелите и да свали гоблените от стената
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
      Нали коментираме за Ганка и нещата от живота, в тази връзка, в блока ми, на моя етаж има 2 моми, на 45 г, неженени.

Едната е дете на разведени родители и е малко изостанала, баща й не я гледа, не е учила висше. Другата беше готина, обаче не иска мъж и в продължение на 20 г си живее сама с едно куче,

Иска ми се да прочета коментари на Лошия Мечок, бях го попитал нещо.
      Нали искаше да прочетеш мнение - бягай надалеч. Гарантирам ти, че не са добре с главата. Във всеки блок има по няколко такива, които късмета все не ги спохожда, пък после се оказва, че си живеят в някаква паралелна вселена.

Много добре си се насочил към активна жена. Когато единия е затворен, другия трябва да е по-отракан, за да стане работата. Отделно, че най-красивите гаджета, които съм имал, ролята на активната страна са били те, а не аз. Така, че не винаги пасивната позиция е губеща. Когато става въпрос за нещо младо и лачено, което получава покани и предложения отвсякъде, ако искаш да го впечатлиш, трябва да го играеш наопаки.

Коментар

.... Трябвало е жената да им се усмихне, да им се хвърли на врата или да му каже, че иска да е негова. ....

Евго, турските сериали трябва да намалиш и съвсем да откажеш!

........

А, ако и фитнес-манЯците почнат да ти се хвърлят на врата?

Абе, а дано де, ама - надали!

От кухнята няма да може да излезеш... Докато изпечеш едната баница - от другата страна вече те чакат двама нови кандидати да ти се хвърлят (по сценарий) на врата!

Кога ще ти остане време да почиваш - не е ясно!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Твоето мнение и мнението на състудентките ти относно "хубавите мъже", може да са диаметрално противоположни.
          И понеже обикновено мъжете се стремят да се сдобият с вниманието на дамите, важно е тяхното мнение.
          Наздраве!
          моето мнение за хубав мъж се припокрива изцяло с македонските критерии при избор на кмет
          задължително трябва да е;
          убав, дебел и с мустаки
          препоръка е

Коментар

Тези двамата готини приятели щяха да легнат със студентките, ако е имало привличане и игра. Трябвало е жената да им се усмихне, да им се хвърли на врата или да му каже, че иска да е негова. А студентките по мое време (и по тяхно) малко летяха във въздуха, учеха, работеха и не обръщаха внимание на мъжете от групата си. Дори казваха, че нямало хубави мъже, което не беше вярно.
            Твоето мнение и мнението на състудентките ти относно "хубавите мъже", може да са диаметрално противоположни.
            И понеже обикновено мъжете се стремят да се сдобият с вниманието на дамите, важно е тяхното мнение.
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Нали коментираме за Ганка и нещата от живота, в тази връзка, в блока ми, на моя етаж има 2 моми, на 45 г, неженени.

Едната е дете на разведени родители и е малко изостанала, баща й не я гледа, не е учила висше. Другата беше готина, обаче не иска мъж и в продължение на 20 г си живее сама с едно куче,

Ами, Евгич, освен да започнеш да джавкаш и да тропаш пред вратата й едно убаво, не виждам как може да ти обърне внимание. Затова ти казвам, че нещата са много индивидуални. Човек трябва да е поливалентен в отношенията си с другите - с простака по просташки, с интелигентния по интелигентски. Ако си аморфен и вечно с папийонка и книжка на Кант под мишница - най-много да ти направят път в асансьора.

Коментар

• Нали коментираме за Ганка и нещата от живота, в тази връзка, в блока ми, на моя етаж има 2 моми, на 45 г, неженени.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Е нали на жоро де пърди ме определи, а не на жоро клюна. Докарвам на 60-70% поне на мерак
                  Нищо не разбрах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Давай давай сега, не са стискай кат наш Евго. Корава жена съм аз
                    Е нали на жоро де пърди ме определи, а не на жоро клюна. Докарвам на 60-70% поне на мерак
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

ни моа, ще получиш сърцебиене. А в таз жега мое ти стане нещо.
                      Давай давай сега, не са стискай кат наш Евго. Корава жена съм аз

Коментар

Я се опиши се бре Ботльо?
                        ни моа, ще получиш сърцебиене. А в таз жега мое ти стане нещо.

Коментар

ох котьо - рижаво котенце ли имаме на хоризонта
                          Я се опиши се бре Ботльо?

Коментар

За момента съм махагоново червенокоса. Мързи ме сега да ставам “руса” при положение, че не те знам какъв тюлен си
                            ох котьо - рижаво котенце ли имаме на хоризонта

Коментар

В днешно време жените предлагат и решават "кого да пуснат в пещерата".
                              В днешно и в праисторическо време. Жените нищо не “предлагат” ако не си “поискаш”.

Стоичков ти го казва “който ни играи ни пичьели”. Ти искаш да те тресне лотарията без да си купил билетче.
                              Last edited by Selena2024; 06.06.2024, 13:39.

Коментар

А ти си русичката която отказва, и после гледа завистливо отстрани. Черното ти стои добре, ще прежалим червеното
                                За момента съм махагоново червенокоса. Мързи ме сега да ставам “руса” при положение, че не те знам какъв тюлен си

Коментар

Working...
                                X