IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Искаш ли да пием по уиски само двамата, може и червено вино.

Сутринта станах в 6 часа, за да направя баница за майка ми, която се възстановява. За да има какво да закуси и обядва.
    Ако видиш какви моркови съм извадил тая година.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Такъв е алгоритъмът. Отдавна съм казал, че Евгич е мюре, на което се ловим, за да ръсим простотии.
      Искаш ли да пием по уиски само двамата, може и червено вино.

Сутринта станах в 6 часа, за да направя баница за майка ми, която се възстановява. За да има какво да закуси и обядва.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Верно май си говорим с посредствен бот. Как все пичове намираш?
        Такъв е алгоритъмът. Отдавна съм казал, че Евгич е мюре, на което се ловим, за да ръсим простотии.

Коментар

Не става дума за забележки, а за истерии и крещене.

Инструкторът ме беше научил горе долу, аз съм си пренасял с колата бюро и компютърен стол за у нас и стъкла за село.

Старият вземаше колата да ходи на неговото село, много се стискаше и не искаше да инвестира в мен. За да му взема пари за обикновени неща, трябваше много да се разправям с него.

Това лято на плажа, един пич на 23 г. се оплака, че и неговият баща правел подобни изпълнения и той не искал да кара с него. Щял да вземе допълнителни часове и да си купи кола. Момчето е високо и симпатично, но не думка (няма приятелка).
          Верно май си говорим с посредствен бот. Как все пичове намираш?

Коментар

• Оня педерасин защо ме е трил? Нямаше нито една нецензурна дума. Беше разказ за животни с малко по-фриволно поведение - дребнобуржоазна литература. Ама днес са неграмотници, не знаят коя дума е мръсна и коя - не. Егати образованието. Имало демографска криза. Дали е добро, дали е зло? Ще намалеят кои? Този път ще си затрая, че вече ще се изразя нецензурно, както и започнах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Е та аз съм шофьор от 31 години с над 500 хиляди км и дъртия като го карам още ми прави забележки. Изобщо не му обръщам внимание, а ти само заради едно пътуване си се отказал да караш кола заради забележки на баща ти.Много лесно се отказваш и с жените е така. Като не ти върже една,търсиш втора, трета,десета,докато някоя върже.
              Не става дума за забележки, а за истерии и крещене.

Инструкторът ме беше научил горе долу, аз съм си пренасял с колата бюро и компютърен стол за у нас и стъкла за село.

Старият вземаше колата да ходи на неговото село, много се стискаше и не искаше да инвестира в мен. За да му взема пари за обикновени неща, трябваше много да се разправям с него.

Това лято на плажа, един пич на 23 г. се оплака, че и неговият баща правел подобни изпълнения и той не искал да кара с него. Щял да вземе допълнителни часове и да си купи кола. Момчето е високо и симпатично, но не думка (няма приятелка).

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

голяма гад тоя старец
                не ти купи апартамент
                не ти купи кола
                не ти показа как да оправяш момите
                за какво изобщо сте го търпели вкъши

Зачеркнахме всички старци - като непотребни!... 0

Такива красавци не можем да правим (като Евгича), но обикновени мъже и красиви и умни момичета - можем да направим, ще ги отглеждаме и възпитаме - както си знаем... После (много по-после!) може вече да не ни се получава, но не виждам причини, за да имаме всички тия "проблеми" на "младите" Евговци..., хеле пък да си лягаме и ставаме със социалните мрежи, вместо с хубава жена... и да се оплакваме, че нямало нормални жени...

Боже, колко мъка има по този свят, Боже!

Коментар

тая работа не е много за хвалене
                  Не е, ама като го влече.

Коментар

и за мен е така
                    да му беше извъртял един шамар с опакото на ръката
                    и да го остави да се прибира пеш

И после - Евго излиза под наем - в София. Трудно би го преживял, но няма нищо невъзможно!

Все пак - щял е да зацепи в коренно различната ситуация и да се справя вече САМ - необходимото решение в живота му! До сега вече щеше да е женен, защото нямаше да губи време в мрежите, а нощем щеше да прави деца и сутрин - да почва бачкането... По-късно щяха да получат полагащото им се с брат му, но нямаше да се носи "немил-недраг" в публичното пространство - с лафове за алфа-мъжкари... Децата щяха да обсебват вниманието му, за да не му остава време за тъпотии...

Все пак Евго е отглеждан "в саксия" и условията на живот са го направили такъв.

"Надежда (за промяна) всяка тука оставете!"
                    Last edited by mikomikov; 25.10.2024, 22:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

OK

В провинцията колата е много важно нещо и без нея не може, защото няма друг транспорт. В София обаче е бреме, предвид ремонтите, поддръжката и трудния трафик и паркиране.

И за това, че не карам, е виновен Стария. На младини един път ги карах на село при дядо ми, внимателно, без да създавам положения на 110 км от София, а той през целия път крещя по мен като ненормален, какъвто беше. И след това не съм карал, но и той нито ми даваше да карам, нито ми купи кола. Просто истериите, които направи, убиха желанието ми. Аз все пак ги закарах невредими.
                      Е та аз съм шофьор от 31 години с над 500 хиляди км и дъртия като го карам още ми прави забележки. Изобщо не му обръщам внимание, а ти само заради едно пътуване си се отказал да караш кола заради забележки на баща ти.Много лесно се отказваш и с жените е така. Като не ти върже една,търсиш втора, трета,десета,докато някоя върже.

Коментар

Това са минали неща.

Аз се карах с него по други въпроси и той за това не ми даваше пари, защото много знаех и не му се подмазвах. От студент си изкарвам сам пари. Но той и на брат ми даваше трохи. След години ние имахме много пари и не му давахме!

Защо съм пред компютъра. Защото е късно и не ми допада да скитам по нощните клубове. И няма с кого.
                        Стой си у Вас сам и не се оплаквай че си сам.
                        Петък вечер не е задължително да со по клубове, може и да вечеряш някъде и ако толкова няма с кой, може и сам.
                        Ти приятели има? Ама живи а не ФБ.

Коментар

Това са минали неща.

Аз се карах с него по други въпроси и той за това не ми даваше пари, защото много знаех и не му се подмазвах. От студент си изкарвам сам пари. Но той и на брат ми даваше трохи. След години ние имахме много пари и не му давахме!

Защо съм пред компютъра. Защото е късно и не ми допада да скитам по нощните клубове. И няма с кого.
                          и с брат ли така се отнасяше
                          препоръка е

Коментар

и за мен е така
                            да му беше извъртял един шамар с опакото на ръката
                            и да го остави да се прибира пеш
                            Това са минали неща.

Коментар

Хич даже!

Ама няма на кой да докладваш бъговете за оправяне!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

По принцип съм чувствителен, но и ти нямаше да издържиш на такива истерии.

Има едно правило, че шофьор не бива да се закача докато кара, не трябва да го разсейват, да го занимават с глупости и т.н. Вие много ми се нахвърляте и може да спра да пиша.

На 20+ бях доста хубав, дори мъже са ми правили комплименти, хилиха се и им се искаше да имаме интимен контакт. Става дума за чичаци или по-големи от мен, жадни за агнешко.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X