If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Признавам, че си от малкото жени, които биха посочили Мастер Йода, като идел за мъж.
От друга страна, не намирам нищо екстравагантно в това, да си падаш по дребни, зелени, космати дребосъци на преклонна възраст
Какво чудно има, май повечето предпочитат филмовите герои
Признавам, че си от малкото жени, които биха посочили Мастер Йода, като идел за мъж.
От друга страна, не намирам нищо екстравагантно в това, да си падаш по дребни, зелени, космати дребосъци на преклонна възраст
Да речем, че по-скоро съобразявах примера с аудиторията .
Външното е функция на вътрешното. Това е най-важно да се знае.
Обаче не разбирам как може да не харесаш някой, който е реализиран, културен, интелигентен, има пари и е хубав, а да харесваш някой нафукан оръфляк???
Това само българските жени го могат.
Ако си вдигнал летвата е друг въпрос,
но млади, симпатични и неглупави продавачки, сервитьорки, консултантки има често наоколо, които биха харесали този Някой.
Притеснява те дали ще е добра майка и домакиня, и няма да си върти очите за друг ли ?
Май прокарания сегашен и евентуален бъдещ модел е, съжителстване, без брак, години наред, може и деца да се раждат.
Именно поради липсата на стойностни жени и мъже, чувството за свобода, променени разбирания, несигурната финансова среда.
Лоша работа за Семейството като цяло, а то е градивната единица на народите.
Все се сещам за една велика книга. “Шок от бъдещето” Алвин Тофлър. Той имаше оригинално обяснение на ставащотов момента. А е писал книгата през 70 години на ХХ век.
Евго, Евго, ... може да е висок и да е гола вода в леглото. Не е до ръст, не е до физика, казаха ти го. До самочувствие и излъчване е. Вътрешната сила на човека не зависи от ръста. Спомни си мастър Йода .
Май прокарания сегашен и евентуален бъдещ модел е, съжителстване, без брак, години наред, може и деца да се раждат.
Именно поради липсата на стойностни жени и мъже, чувството за свобода, променени разбирания, несигурната финансова среда.
Лоша работа за Семейството като цяло, а то е градивната единица на народите.
Евго, Евго, ... може да е висок и да е гола вода в леглото. Не е до ръст, не е до физика, казаха ти го. До самочувствие и излъчване е. Вътрешната сила на човека не зависи от ръста. Спомни си мастър Йода .
Лично мен ме дразни самочувствието на човек, когато е без покритие, и при жените, и при мъжете.
Има различни типове хора и на всеки му е силата в различно нещо.
Така и жените, някой харесват тип "Петър Стойчев", а други харесват нисички.
Обаче не разбирам как може да не харесаш някой, който е реализиран, културен, интелигентен, има пари и е хубав, а да харесваш някой нафукан оръфляк???
Според мен, двуметровите мъже с хубава физика ги бие хормона и си намират жени, дори да е за по една нощ.
Американските филми от типа "Секса и града" много объркаха главите на българките. Това е една измислица и те никога няма да живеят в този свят от филма!
И съм забелязал, че дори по-скормни жени и не много умни (без особени постижения) правят номера и не пускат лесно.
Много добре знаят за какво сме излезли на среща, колко дълго сме чатили преди това, но се правят на утрепани. Има и свестни, но те обикновено са семейни жени.
Поздрави
Според мен, двуметровите мъже с хубава физика ги бие хормона и си намират жени, дори да е за по една нощ.
Американските филми от типа "Секса и града" много объркаха главите на българките. Това е една измислица и те никога няма да живеят в този свят от филма!
И съм забелязал, че дори по-скормни жени и не много умни (без особени постижения) правят номера и не пускат лесно.
Поздрави
Имах един приятел над 190 см,тренираше във фитнеса и изглеждаше много добре.На плажа жените го заглеждаха.Така и не си хвана гадже,щото не ги заговаряше.А най-големият.сваляч,който познавам е висок 170 см.Наистина и той тренира,ама не е висок,което е много важно за жените.
Е каква интрига да има-жената ще отиде при тоя мъж,който почне да я сваля,а не при тоя,който харесва визуално.Ако жената харесва някой двуметров мъж с перфектна физика,но той не прави първата крачка поради срамежливост или неопитност,тя няма да тръгне да го сваля.Но има голяма вероятност да се хване с някой с не толкова впечатляваща физика,който обаче е с високо самочувствие.
Интрига няма-агресивните и нахакани мъже са харесвани от всички жени и жените се хващат с някой мъж с ниско самочувствие в краен случай,а някои мъже си остават и девствени цял живот,въпреки че са материално добре и не изглеждат зле.
Много добре знаят за какво сме излезли на среща, колко дълго сме чатили преди това, но се правят на утрепани. Има и свестни, но те обикновено са семейни жени.
Коментар