If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това казвам и аз - изразът: "младо агънце на калъп" - не е характерен за една дама, дори тя да е от ранга на великата в областта на сетивността чувствата Жорж Санд!
Всеки е чувал мъжкия лаф - "на стар вълк, младо агънце на калъп", какво се правиш, че не знаеш, Казах го с ирония, За вас представителите на мъжкия пол, може да се окаже и истината без иронията
Увличала се е от скромни, почтени, неосквернени и културни представители от мъжки пол, по възможност велики композитори, хахах но какво ви допринася това за темата - нищо
И била ...”гробище” за подобни мъже ... допринася допринася
Увличала се е от скромни, почтени, неосквернени и културни представители от мъжки пол, по възможност велики композитори, хахах но какво ви допринася това за темата - нищо
Това казвам и аз - изразът: "младо агънце на калъп" - не е характерен за една дама, дори тя да е от ранга на великата в областта на сетивността чувствата Жорж Санд!
Вие, уважаема Жорж Санд - освен, че сте с много фриволен език, ми наподобввате дама, която ползва мъжки жаргон...
Писателката Жорж Санд - според мен - не се е увличала от млади агънца от женски пол!
Снимки от преди 10 години изтеглени от някъде не ни трябват. Като си толкова ербап се снимай по наши правила за да ти повярваме с часовник зад страница на посочен от нас уебсайт.
И оня с ферарито размахваше снимки......
Айде да видим колко си отворен. Снимка по нашите правила!!!
докато не ни го докажеш по този начин бай стамене, за нас си един ИЗМАМНИК. Тук вече има няколко измамника, но поне на тях им стиска лична среща
Коментар