Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
не се прави така. Мислиш че някоя мадама ще ходи по паркове да си говори. Започва се с покана за по питие някъде където да може да си поговорите за злато и акции. Има хубави ресторанти, а й сега вече са разрешени. Това в парка е несериозно. В парка си водиш мадамата след това. И когато предлагаш нещо на една жена не и казваш в някой парк а и казваш директно къде. Отиваме тук тук и тук, защото едно от най-наблюдаваните неща в даден мъж е неговата решителност.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКристинче,мога да ти разкажа за акциите и златото на разходка в някой парк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Арменката със сини очи - е върхът!
Всъщност, има ли дама, която да не може да бъде върхът? Няма такава!Е, да: подходящо отношение, ОПИТ за разбиране - не се иска прекалено много... Важно е да успяваш да потъваш в очите ѝ, с изплезен език, а дали ще са точно сини очите ѝ - това не е важно!
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ама разбира се, че аз съм виновна. И тази жена ще прогоните. Калпазани с калпазани. Поне от Тошко очаквах по-кавалерско отношение. Лягам за сиестата. Кат са събудя ша Ви чета.
.
Това ще да е нещо много цинично! "ЗА" сиестата, или "СЪС" сиестата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
Ама и ти си нямаше работа, да ни завъртиш ангелите с арменката.
Сега се чудиш, защо се облизваме и не искаме кифли
Арменката със сини очи - е върхът!
Всъщност, има ли дама, която да не може да бъде върхът? Няма такава!Е, да: подходящо отношение, ОПИТ за разбиране - не се иска прекалено много... Важно е да успяваш да потъваш в очите ѝ, с изплезен език, а дали ще са точно сини очите ѝ - това не е важно!
Коментар
-
Ама разбира се, че аз съм виновна. И тази жена ще прогоните. Калпазани с калпазани. Поне от Тошко очаквах по-кавалерско отношение. Лягам за сиестата. Кат са събудя ша Ви чета.
.
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
Ама и ти си нямаше работа, да ни завъртиш ангелите с арменката.
Сега се чудиш, защо се облизваме и не искаме кифли. И тази жена ще прогоните. Калпазани с калпазани. Поне от Тошко очаквах по-кавалерско отношение. Лягам за сиестата. Кат са събудя ша Ви чета.
.
Коментар
-
Сега наблюдавай какво ще стане. Всички шансове на Евго ще оакат. Само гледай внимателно.
На мене ми е интересна разликата на необременената жена и мъжките момичета у форума.
Според мен доста сте подтиснали женското с този "мъжки" махленкси форумНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Сега наблюдавай какво ще стане. Всички шансове на Евго ще оакат. Само гледай внимателно.
То се почна още от снощи... Момчето остана с впечатлението, че го портя...
Хората не ми вярват, а това е залегнало в природата ни... Говорил съм на хора, чистосърдечно: това и това МИСЛЯ, така и така ПОСТЪПВАМ, поради тия причини... Е, не ми вярват и това проличава още на другия ден...
Важно е да си вярваме сами, е, ако може и нещо по-така - някоя зелена и червена лампа...))
Коментар
-
Дефинирай “кифла”. Ти оня ден искаше кифли. Няма угодия при тебе.
Сега се чудиш, защо се облизваме и не искаме кифлиРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Да те успокоя, има хора, при които има угодия...
С присъщата ми скромност..., не обичайки да се хваля, де..., обикновено е лесно да ми се... угоди...))
Жалко, че някак все не ме вземат на сериозно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
Здравей и на теб, ако вица е за мен не е удачен и не на място. Аз нищо не търся в този форум, най-малко пък мъж, въпреки че нищо не се знае. Темата ми е интересна, опознавам повече мъжете, правя си някои изводи за вас. Учудват ме постъпките и поведението на двама участника, които са доста нетипични за мъже и които са характерни и природно заложени в нас жените. Основно досега четях темите за злато и акции. По-скоро златото ме интересува. Имам ресурс да купя известно количество.
Коментар
-
Дефинирай “кифла”. Ти оня ден искаше кифли. Няма угодия при тебе.
Да те успокоя, има хора, при които има угодия...
С присъщата ми скромност..., не обичайки да се хваля, де..., обикновено е лесно да ми се... угоди...))
Жалко, че някак все не ме вземат на сериозно...
Коментар
Коментар