Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Евго, връщам се отново на поста ти. Зная, че не искаш "да те коментираМ", но щом си "мъжкар на 40+ нямаш шанс, да бъдеш този (за който се имаш), освен, ако не осмислиш поста ми, с който - нито те обиждам, нито пък акъл ти давам. Пишем в публичен форум и, ако с нещо не ти се нравят някои мнения - има начин да ги игнорираш...
Мнението ми не е задължително за никого, вкл. и за теб.
Та, Евго, нека допуснем, че единствено "истински" за теб критерий за "мъжкар" е - да си около 40+ год.възраст... като те чета - разбирам, че си успял в живота. Само едно нещо ти липсва! Кое е това нещо - знаем! Липсва ти сексът (по възможност - с 2-3 различни дами) - всяка седмица!
И още ти липсва, между гореспоменатите 2-3 дами - също и една ДРУГА, която да ти е вярната, благодарната и изпълнителната, която да роди и да отгледа твоите ... ГЕНИ (нали схващаш, тя няма да роди деца, а ще вземе (назаем) твоите гени и така, някак - ще ги "отгледа", гледайки те, самата тя в очите...
Това е "мъжкарят", според критериите-Евгоеи...
............
В същото време, Евго е вече на 40+..., т.е., според всеки средностатистически младеж (25-30 г.) - Евго е отдавна един съвсем нормален... ЧИЧКА...

На доста по-младата си възраст от 40 - дядото в мое лице ВЕЧЕ имаше ТРИМА ученици, за които САМ беше построил ДВЕ жилища!
Кое от горните неща направи, САМИЯТ ти, ЧИЧКА, Евго, за да живееш с мисълта, че си успял?
.........
Да припомня част от поста ти горе:, където ти, Евго пишеш: "днес си пич, а утре си ЧИЧКА!"
Въпросът ми: Евго, не смяташ ли, че това УТРЕ отдавна чука на твоята врата?
Чука, Евго, чука! Ти отдавна сам си чичка!
Действай, Евго, действай! Скоро вече ще си дядка (като мен)..., ПОЧТИ като мен!

Дано разбираш смисъла на казаното...

Коментар