IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Тези двамата готини приятели щяха да легнат със студентките, ако е имало привличане и игра. Трябвало е жената да им се усмихне, да им се хвърли на врата или да му каже, че иска да е негова. А студентките по мое време (и по тяхно) малко летяха във въздуха, учеха, работеха и не обръщаха внимание на мъжете от групата си. Дори казваха, че нямало хубави мъже, което не беше вярно.
    Демек жената да е активната, а ти да си пасивния. Няма как да стане тая работа.

Няма как привлечеш жена ако се държиш като друга жена.

”Крепoстта” се завзема при настойчиво активно мъжко поведение.

Ако не ти е такова поведението проблемът си е лично твой. Може да си комплексар, може да си незаинтересован от жените по принцип или от конкретна жена.
    Last edited by Selena2024; 06.06.2024, 13:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

В университета имаше един манекен-висок 2 метра, щирокоплещест, обличаше се винаги много модно.И постоянно движеше с готини мадами до него. Супер пички. След това разбрах, че само ги е развеждал, без да ги чука.Явно го е правил само да се хвали, че движи с готини парчета.Защо не ги е чукал не знам, ние тук обсъждаме женската сексуалност,ама и мъжката понякога е не по-малко странна.Имах двама приятели в университета, които така и не изчукаха жени по време на следването. Единият изобщо не се интересуваше от жени,другият пък постоянно имаше жени около него, без да ги чука.Но много ги омайваше и му вършеха услуги. .И двамата не бяха педали,познавах ги много добре. И си викам тия така и ще си останат стари ергени. Да,ама и двамата се ожениха и имат деца.А за жената на първия благородно му завиждам. Това е жената,с която най си допадам в интелектуално отношение. Ама естествено нищо няма да правя,щото никога не бих чукал жена на приятел.

Тези двамата готини приятели щяха да легнат със студентките, ако е имало привличане и игра. Трябвало е жената да им се усмихне, да им се хвърли на врата или да му каже, че иска да е негова. А студентките по мое време (и по тяхно) малко летяха във въздуха, учеха, работеха и не обръщаха внимание на мъжете от групата си. Дори казваха, че нямало хубави мъже, което не беше вярно.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

е как за кво. ДА СЕ ХВАЛИШ (освен да ми е на нивото .
        Мъж не се ли похвали нищо не е свършил - и в работата е така. Не е важно какво си свършил и какво можеш а така да се похвалиш че и господ да ти завиди, камо ли жена да се хване .
        Иначе си стават, кат всяка друга жена. Даже повече че знаят какво искат и си го искат докат не го получат и в леглото, не само битови капризи.
        Тежко ти кат не я задоволиш
        В университета имаше един манекен-висок 2 метра, щирокоплещест, обличаше се винаги много модно.И постоянно движеше с готини мадами до него. Супер пички. След това разбрах, че само ги е развеждал, без да ги чука.Явно го е правил само да се хвали, че движи с готини парчета.Защо не ги е чукал не знам, ние тук обсъждаме женската сексуалност,ама и мъжката понякога е не по-малко странна.Имах двама приятели в университета, които така и не изчукаха жени по време на следването. Единият изобщо не се интересуваше от жени,другият пък постоянно имаше жени около него, без да ги чука.Но много ги омайваше и му вършеха услуги. .И двамата не бяха педали,познавах ги много добре. И си викам тия така и ще си останат стари ергени. Да,ама и двамата се ожениха и имат деца.А за жената на първия благородно му завиждам. Това е жената,с която най си допадам в интелектуално отношение. Ама естествено нищо няма да правя,щото никога не бих чукал жена на приятел.
        Last edited by Vergil1975; 06.06.2024, 10:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

е ти с твойте ХХХХХХL не моем ти се качим на кантара
          Оправдания на слабаци

От 1:55 нататък:

https://youtu.be/fy_NbP1WOsk?si=mRu4byRCpI3aEAYj
          Last edited by Selena2024; 06.06.2024, 09:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

За тонус, статус и стандарт

Кви сте ми бъзльовци тука думи нямам.
            е ти с твойте ХХХХХХL не моем ти се качим на кантара
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

за какво ти е?
              ако ти се изпълняват хрумвания и ти се слушат претенции, да
              но освен да я показваш като трофей за друго стават ли
              е как за кво. ДА СЕ ХВАЛИШ (освен да ми е на нивото .
              Мъж не се ли похвали нищо не е свършил - и в работата е така. Не е важно какво си свършил и какво можеш а така да се похвалиш че и господ да ти завиди, камо ли жена да се хване .
              Иначе си стават, кат всяка друга жена. Даже повече че знаят какво искат и си го искат докат не го получат и в леглото, не само битови капризи.
              Тежко ти кат не я задоволиш

Коментар

в кое унсс са доцентки
                В софийското

Коментар

ботчо, тук излезе една елитна булка
                  поръчвай диамантите и дантелата!
                  таз и в името и пише че е менкачка. Аман от шафрантии, че и бездарни дет ги лансират да оскверняват непорочното младо поколение

Коментар

• Взех повод от споменатият сочен плод - ягодата (без шампанското в допълнение) - и преди броени дни отново се убедих, че хората ("потомствени" столичани като Евго) имат шанс за запознанство - без никакви натоварващи, уморени след работа, нито след фитнес- усилия, само от досега си с Витоша...

Слизайки на определена (достъпна за всички надморска) височина - около слънчева поляна усещам приятния аромат на мащерка и веднага я съзирам в големи количества в тревите. И така съм там, мога да си откъсна. До мен на поляната има паднал бор... След малко - две дами (под Евгова възраст) спират до мен с въпрос: "връхчета за чай ли берете"?

Акцента: две стройни дами, с изпънати черни клинчета по формата на нежните им полукълба, на Витоша - по свой начин намират повод за започване на неангажиращ разговор (с мъж, който понякога трудно намира тема за разговор със случайни дами...)...

Признах, че за борови връхчета не съм се сетил, но съм доловил аромата на мащерката, а те бяха учудени, че сами не са разбрали причината да съм там. Знаем, че много от дамите имат доста силно развито обоняние...

А сега - да допълним - повод за разговор в планината може да бъде сезонът на масов цъфтеж на горските ягоди (на определена надморска височина). Човек с фантазия, тръгвайки към планината - може дори да предвиди едно шампанско и ягоди (от пазар) в раницата си (на сваляч... ...)... Е, може да се прибере с фантазията си, но поне ще е направил някакви усилия... Все пак няма да е капо, защото мащерката е в големи количества, а тя е донякъде афродизиЯК...

(за сутрешното кафе)...

Коментар

Миро го учи добре.
                      И да го уча файда няма.Нищо от това,което съм написал не прави .Вместо да положи усилия и да сваля мацки със съветите, които му даваме във форума (не само аз),постоянно търси примери с други самотни мъже.Които били с поддържано тяло,добри професии и така нататък. Един вид оправдание,че вината не е в него,а в жените, които не харесват дори такива мъже.
                      Ами така е-жените мислят различно от мъжете и ако един мъж иска да има успех с тях, трябва да ги примамва с това,което те харесват. Ако обичаш да ядеш ягоди като ходиш за риба не слагаш за стръв ягоди ,а червеи, щото рибата харесва червеи, не ягоди.Така е и с жените.
                      Last edited by Vergil1975; 06.06.2024, 07:43.

Коментар

Тейлър му е малко множко на Ботльо.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Абе и за работа не е толкова мераклия. То като един разказ да Джером К Джером, за честния пич, дето се оферирал на момата. Ама не мога да се сетя за заглавие, та да сложа цитат
                          от работата всеги бяга
                          но какво ти пречи и ти като цигането да се хвалиш
                          препоръка е

Коментар

препоръка е

Коментар

малка пишка - работливка
                              така се хвалеше едно цигане на другите циганета в казармата
                              Абе и за работа не е толкова мераклия. То като един разказ да Джером К Джером, за честния пич, дето се оферирал на момата. Ама не мога да се сетя за заглавие, та да сложа цитат

Коментар

За тонус имам велисопед, за статус имам часовник, а стандарти ползвам само в металообработването

Коментар

Working...
                                X