IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

А ти вече предопределяш бъдещият избор на човечеството?! Дръзко. Доста дръзко. Току виж човечеството изненадало всички.
    Не предопределям, а виждам тенденцията. Изборът не е от днес за утре. Има цяла поредица от знаци и времеви интервали. А и в Откровението е записан предизвестеният край. Сигурно пак ще се завърти колелото, пак австралопитекът ще даде залък на ближния и ще поиска жена му.

Коментар

Who the f. Is Emo Kamenov?!
      Изключително тъпа напомпана батка
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Бог участва, но през нашия избор. Нали затова ни дари с тази драма - свободният избор. Бог не съществува заради нас, а ние съществуваме заради Него. А това със заровете е една друга реплика в контекста на неразбирането на квантовата физика от страна на Айнщайн по отношение на теорията на неопределеността на Хайзенберг, която твърди, че това не знаем, онова не знаем и всичко е още по-неясно след чаша червено вино и чакаща за обладаване жена - ако една елементарна частица е тук, то тя не е ясно дали се движи, а ако се движи, то не ясно, дали е тук или там или където и да е. Но това Матеев го знае още по-добре, защото пръв е формулирал тези допускания още преди да открие апитерапията. Доста абстрактна теория - пак в деянията Господни, Който е навсякъде и никъде и Който е никъде и навсякъде.
        А ти вече предопределяш бъдещият избор на човечеството?! Дръзко. Доста дръзко. Току виж човечеството изненадало всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Самоувереност и агресивност са две различни неща. Един самоуверен мъж се държи като Дон Корлеоне от"Кръсгникът".Не като Емо Каменов.
          Who the f. Is Emo Kamenov?!

Коментар

Ами аз нямам предвид бабите, не съм стигнал още до тези наблюдения. Бабите са по заети със странични неща, защото непрекъснато гледат дали им е дошла пенсията.

Нямам коментар, защото не познавам жени - баби.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Малко си встрани от истината!

Във "вцепенение може да изпадне" жена, която наистина е такава. Това е валидно за 25-30 годишните дами.

След това нещата си идват на място. Връщане назад няма.

Твое право е да фантазираш и ги определяш като "крехки и чупливи". Може да излезе нещо непреживя(ва)но и всеки е длъжен да опита.
              Ами аз нямам предвид бабите, не съм стигнал още до тези наблюдения. Бабите са по заети със странични неща, защото непрекъснато гледат дали им е дошла пенсията.

Коментар

Жените изпадат във вцепенение, ако попаднат на истински мъжки екземпляр. В този случай не важат никакви математики за броя срещи и намигвания. Те са омагьосани и застинали като китайски порцелан, крехки и чупливи.
                Малко си встрани от истината!

Във "вцепенение може да изпадне" жена, която наистина е такава. Това е валидно за 25-30 годишните дами.

След това нещата си идват на място. Връщане назад няма.

Твое право е да фантазираш и ги определяш като "крехки и чупливи". Може да излезе нещо непреживя(ва)но и всеки е длъжен да опита.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Много двойки гледат нещо, като прелюдия преди да правят ...........

Интересно ми е дали си хубав като мъж и защо още не си семеен? Не се подигравам, имам хубаво мнение за теб.

Това, че "много двойки гледат..." - толкова важно ли е за теб, Евго?
                  Оплакваш се от всички дами. Не си в двойка с някоя от тях..., но говориш за двойки..
                  И, дори "цици си виждал и си пипал!" Сигурно си отскочил на метри, когато си ги пипнал? Не стават! (за теб)
                  И "долу" са пълна отврат, нали! Е? Нищо ли не (ни) казваш до тук? Отдавна си осъзнал нещата от живота за себе си, но се "противиш" от "кумова срама".

Изборът на мъжа е сложен, труден и опасен. Говориш й хубави неща, каквито си чел в книгите на класиците, филми си гледал и си фантазирал, че това е животът... Оказва се, че животът е различен!

Дамите търсят свежи, приятни и "красиви мъже" (явна конкуренция за хомоориентираните). С какво подобни мъже биват привлечени от една жена, ли питаш? Най-малкото - с вроденото природно усещане за необходимост от възпроизводство, а не само с това, дали красив мъж се усмихва на друг красив мъж в края на работния им ден.

Има нещо неестествено в подобво описание и в желанието ти някой тук да се самоопредели като красавец, както го правиш ти, без каквото и да е неудобство: нетът е твой!
                  Last edited by mikomikov; 27.10.2024, 20:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

баш - не я ли изчукаш до 5-та среща няма НИКОГА да стане работата. Даже и на 3-тата ама айде за залюханите още 2 съм отпуснал
                    Жените изпадат във вцепенение, ако попаднат на истински мъжки екземпляр. В този случай не важат никакви математики за броя срещи и намигвания. Те са омагьосани и застинали като китайски порцелан, крехки и чупливи.
                    Last edited by pinoccio; 27.10.2024, 18:52.

Коментар

Много си прав.Аз така с една мадама като бях по-млад и без опит си викам ,че няма да я пришпорвам за секс. Излизахме 3-4 пъти,натисках я,целувах я,обарвах я и дотам. И на оная й е писнало да ме чака и ме покани на гости в квартирата си.Там директно от вратата я награбих.
                      баш - не я ли изчукаш до 5-та среща няма НИКОГА да стане работата. Даже и на 3-тата ама айде за залюханите още 2 съм отпуснал
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Забравяш, че и Бог участва в играта
                        А той не играе на зарове.
                        Бог участва, но през нашия избор. Нали затова ни дари с тази драма - свободният избор. Бог не съществува заради нас, а ние съществуваме заради Него. А това със заровете е една друга реплика в контекста на неразбирането на квантовата физика от страна на Айнщайн по отношение на теорията на неопределеността на Хайзенберг, която твърди, че това не знаем, онова не знаем и всичко е още по-неясно след чаша червено вино и чакаща за обладаване жена - ако една елементарна частица е тук, то тя не е ясно дали се движи, а ако се движи, то не ясно, дали е тук или там или където и да е. Но това Матеев го знае още по-добре, защото пръв е формулирал тези допускания още преди да открие апитерапията. Доста абстрактна теория - пак в деянията Господни, Който е навсякъде и никъде и Който е никъде и навсякъде.

Коментар

Жените търсят емоционалност, инициативност и стабилност и сигурност. Дали е “самоуверен” и “решителен” им е през жартиерата.

Аз винаги съм избягвала прекалено агресивни индивиди.

Най-голям проблем си остава емоционалността.
                          Самоувереност и агресивност са две различни неща. Един самоуверен мъж се държи като Дон Корлеоне от"Кръсгникът".Не като Емо Каменов.

Коментар

Трансхуманизмът е нещо, което чака пред вратата ни. А има кой да я отвори. На всичкото отгоре това е технически достъпно и днес - в едни по-скромни мащаби, разбира се. Целият проблем е, че една черна кутия, затворена херметически и изолирана във водна среда, управлява човека. Дали ще хванеш жената за циците или ще бъде вкаран електрически импулс до съответния мозъчен център, ще почувстваш едно и също нещо - огромно удовлетворение. Кога ще възроптаеш срещу машините, като няма да можеш да различиш едното от другото.
                            Забравяш, че и Бог участва в играта
                            А той не играе на зарове.

Коментар

Различни са,но по отношение на секса си приличат. Всеки мъж иска да изчука жената още в мига,в който я зърне и му харесва.А жените търсят самоуверен и решителен мъж.И ако видят, че някой не е такъв се двоумят дали да преспят с него.И в случая е така.
                              Жените търсят емоционалност, инициативност и стабилност и сигурност. Дали е “самоуверен” и “решителен” им е през жартиерата.

Аз винаги съм избягвала прекалено агресивни индивиди.

Най-голям проблем си остава емоционалността.
                              Last edited by Selena2024; 27.10.2024, 17:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                                Първата стъпка е докосването или хващането за ръка. Трябва да стане още на първата среща. След това сядане някъде един до друг и помилване на крака, рамото и дори прегръдка. Става максимум на втората среща. Обарване на голо тук или там става максимум на 3-тата среща. Нататък покана в къщи и готово.
                                Ехаааа... и бебето след 3 седмици ли се ражда?

Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Коя година е била тая работа?
                                Цици се мачкат през ден/два.Действа успокояващо и анти стрес.
                                Дани бори стреса, като си мачка циците през ден-два.

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Интересно ми е дали си хубав като мъж и защо още не си семеен? Не се подигравам, имам хубаво мнение за теб.
                                А Евго силно се надява, Пинокчо да е стар ергенин...

Грешиш Евго, грешиш! Ако ума ти беше свободен, щеще да прозреш лекотата, с която Пинокчо прием живота. Жените не са проблем за него. И твоя морков не го интересува...

Хихихи, оправихте ми вечерта

Коментар

Working...
                                X