Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Who the f. Is Emo Kamenov?!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Бог участва, но през нашия избор. Нали затова ни дари с тази драма - свободният избор. Бог не съществува заради нас, а ние съществуваме заради Него. А това със заровете е една друга реплика в контекста на неразбирането на квантовата физика от страна на Айнщайн по отношение на теорията на неопределеността на Хайзенберг, която твърди, че това не знаем, онова не знаем и всичко е още по-неясно след чаша червено вино и чакаща за обладаване жена - ако една елементарна частица е тук, то тя не е ясно дали се движи, а ако се движи, то не ясно, дали е тук или там или където и да е. Но това Матеев го знае още по-добре, защото пръв е формулирал тези допускания още преди да открие апитерапията. Доста абстрактна теория - пак в деянията Господни, Който е навсякъде и никъде и Който е никъде и навсякъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Самоувереност и агресивност са две различни неща. Един самоуверен мъж се държи като Дон Корлеоне от"Кръсгникът".Не като Емо Каменов.
Коментар
-
Ами аз нямам предвид бабите, не съм стигнал още до тези наблюдения. Бабите са по заети със странични неща, защото непрекъснато гледат дали им е дошла пенсията.
Нямам коментар, защото не познавам жени - баби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Малко си встрани от истината!
Във "вцепенение може да изпадне" жена, която наистина е такава. Това е валидно за 25-30 годишните дами.
След това нещата си идват на място. Връщане назад няма.
Твое право е да фантазираш и ги определяш като "крехки и чупливи". Може да излезе нещо непреживя(ва)но и всеки е длъжен да опита.
Коментар
-
Жените изпадат във вцепенение, ако попаднат на истински мъжки екземпляр. В този случай не важат никакви математики за броя срещи и намигвания. Те са омагьосани и застинали като китайски порцелан, крехки и чупливи.
Във "вцепенение може да изпадне" жена, която наистина е такава. Това е валидно за 25-30 годишните дами.
След това нещата си идват на място. Връщане назад няма.
Твое право е да фантазираш и ги определяш като "крехки и чупливи". Може да излезе нещо непреживя(ва)но и всеки е длъжен да опита.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Много двойки гледат нещо, като прелюдия преди да правят ...........
Интересно ми е дали си хубав като мъж и защо още не си семеен? Не се подигравам, имам хубаво мнение за теб.
Това, че "много двойки гледат..." - толкова важно ли е за теб, Евго?
Оплакваш се от всички дами. Не си в двойка с някоя от тях..., но говориш за двойки..
И, дори "цици си виждал и си пипал!" Сигурно си отскочил на метри, когато си ги пипнал? Не стават! (за теб)
И "долу" са пълна отврат, нали! Е? Нищо ли не (ни) казваш до тук? Отдавна си осъзнал нещата от живота за себе си, но се "противиш" от "кумова срама".
Изборът на мъжа е сложен, труден и опасен. Говориш й хубави неща, каквито си чел в книгите на класиците, филми си гледал и си фантазирал, че това е животът... Оказва се, че животът е различен!
Дамите търсят свежи, приятни и "красиви мъже" (явна конкуренция за хомоориентираните). С какво подобни мъже биват привлечени от една жена, ли питаш? Най-малкото - с вроденото природно усещане за необходимост от възпроизводство, а не само с това, дали красив мъж се усмихва на друг красив мъж в края на работния им ден.
Има нещо неестествено в подобво описание и в желанието ти някой тук да се самоопредели като красавец, както го правиш ти, без каквото и да е неудобство: нетът е твой!Last edited by mikomikov; 27.10.2024, 20:21.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
баш - не я ли изчукаш до 5-та среща няма НИКОГА да стане работата. Даже и на 3-тата ама айде за залюханите още 2 съм отпусналLast edited by pinoccio; 27.10.2024, 18:52.
- 1 like
Коментар
-
Много си прав.Аз така с една мадама като бях по-млад и без опит си викам ,че няма да я пришпорвам за секс. Излизахме 3-4 пъти,натисках я,целувах я,обарвах я и дотам. И на оная й е писнало да ме чака и ме покани на гости в квартирата си.Там директно от вратата я награбих.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Забравяш, че и Бог участва в играта
А той не играе на зарове.
Коментар
-
Жените търсят емоционалност, инициативност и стабилност и сигурност. Дали е “самоуверен” и “решителен” им е през жартиерата.
Аз винаги съм избягвала прекалено агресивни индивиди.
Най-голям проблем си остава емоционалността.
Коментар
-
Трансхуманизмът е нещо, което чака пред вратата ни. А има кой да я отвори. На всичкото отгоре това е технически достъпно и днес - в едни по-скромни мащаби, разбира се. Целият проблем е, че една черна кутия, затворена херметически и изолирана във водна среда, управлява човека. Дали ще хванеш жената за циците или ще бъде вкаран електрически импулс до съответния мозъчен център, ще почувстваш едно и също нещо - огромно удовлетворение. Кога ще възроптаеш срещу машините, като няма да можеш да различиш едното от другото.
А той не играе на зарове.
- 1 like
Коментар
-
Различни са,но по отношение на секса си приличат. Всеки мъж иска да изчука жената още в мига,в който я зърне и му харесва.А жените търсят самоуверен и решителен мъж.И ако видят, че някой не е такъв се двоумят дали да преспят с него.И в случая е така.
Аз винаги съм избягвала прекалено агресивни индивиди.
Най-голям проблем си остава емоционалността.Last edited by Selena2024; 27.10.2024, 17:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПървата стъпка е докосването или хващането за ръка. Трябва да стане още на първата среща. След това сядане някъде един до друг и помилване на крака, рамото и дори прегръдка. Става максимум на втората среща. Обарване на голо тук или там става максимум на 3-тата среща. Нататък покана в къщи и готово.
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Коя година е била тая работа?
Цици се мачкат през ден/два.Действа успокояващо и анти стрес.
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Интересно ми е дали си хубав като мъж и защо още не си семеен? Не се подигравам, имам хубаво мнение за теб.
Грешиш Евго, грешиш! Ако ума ти беше свободен, щеще да прозреш лекотата, с която Пинокчо прием живота. Жените не са проблем за него. И твоя морков не го интересува...
Хихихи, оправихте ми вечерта
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар