If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Та ние сме си в зоопарка, няма защо да ходиш. Това ми беше и внушението. Само си представи, че си един интелект на недостижимо за днешните представи равнище, и погледнеш клетия човечец като венец на Творението - ще си помислиш, че Господ е попаднал в задръстване и изобщо не е могъл да стигне до Ателието си.
Бърка те темпоралният момент. 1000 години за твореца са един миг
11 държави в света, при които има дефицит на мъже и поради тази причина сериозен процент от жените остават неомъжени:
Евго ако е голям мераклия, може да си внесе булка от там. Трябва да се има предвид факта, че в тези държави жените въобще не придирят за кого ще се оженят. Достатъчно е наистина да е мъж .... Според клипа в тези държави има много жени, които вече са станали на 40 години, но все още са девствени ...
И аз съм му дал този съвет .Сега съм се регистрирал в Тик ток и постоянно ми пишат разни чужденки и то прилично изглеждащи.Като няма вариант за България да търси в чужбина.
11 държави в света, при които има дефицит на мъже и поради тази причина сериозен процент от жените остават неомъжени:
Евго ако е голям мераклия, може да си внесе булка от там. Трябва да се има предвид факта, че в тези държави жените въобще не придирят за кого ще се оженят. Достатъчно е наистина да е мъж .... Според клипа в тези държави има много жени, които вече са станали на 40 години, но все още са девствени ...
Тази пролет чатих и с афроамериканки и с азиатки. Азиатките имаха по няколко деца от различни мъже.
Все още не съм решил какво да правя. Все пак, това, че сме от различни държави, е проблем. Предпочитам българка или украинка.
Разбира се на първо място по брой неомъжени жени е Русия. Там не само че мъжете са малко, а с войната в Украйна стават още по-малко, но и тези, които ги има, са пияници, неспособни да вдигнат самолета и умиращи на 40 години от цироза на черния дроб. Неслучайно рускините бягат презглава на запад, в търсене на мъж.
Та ние сме си в зоопарка, няма защо да ходиш. Това ми беше и внушението. Само си представи, че си един интелект на недостижимо за днешните представи равнище, и погледнеш клетия човечец като венец на Творението - ще си помислиш, че Господ е попаднал в задръстване и изобщо не е могъл да стигне до Ателието си.
Филмите, филмите са едно нещо. Реалността е друго нещо. “Отличните” изкачват социалната йерархия и формират семейства. “Лошите момчета” завършват при бай Ставри - там семейства няма.
Искрено ме разсмя. Имам поне 10 познати с добри заплати,над средното ниво, които са стари ергени. Един даже си докара една черна и грозна индонезийка.,щото в България не можа да си намери жена.А живее в София и е програмист.Другият е висок,слаб,симпатичен и работи в сферата на сигурността. А познавам прошляци, които не остават без жена до себе си.И не всички са били в затвора.
Така е-момичетата от добри семейства харесват очилатите отличници в училище и ги спукват от секс,а лошите момчета са пренебрегвани и остават девствени.
Най-великият филм за отношенията мъж жена е"Всичко е любов "."Случайно"отличничката от елитната гимназия и добро семейство се влюби в престъпника и лошото момче.Той й би шамар публично,ама вместо да избяга тя се влюби в него.Дали е авторска измислица или има и реална основа?
Филмите, филмите са едно нещо. Реалността е друго нещо. “Отличните” изкачват социалната йерархия и формират семейства. “Лошите момчета” завършват при бай Ставри - там семейства няма.
Недей ме причислявай към тия двамата. Аз не се държа така.Агресивен съм единствено, когато ме предизвикват както стана с циганина в болницата,който вербално ме атакува.И то даже и в тоя случай не го ударих,щото той спря като видя как реагирам.
Така е-момичетата от добри семейства харесват очилатите отличници в училище и ги спукват от секс,а лошите момчета са пренебрегвани и остават девствени.
Най-великият филм за отношенията мъж жена е"Всичко е любов "."Случайно"отличничката от елитната гимназия и добро семейство се влюби в престъпника и лошото момче.Той й би шамар публично,ама вместо да избяга тя се влюби в него.Дали е авторска измислица или има и реална основа?
Филмът е много хубав. Има и еротика.
Имам един познат. Той е ултрас на Левски и е здравеняк с татуси. Работи като хамалин. Висок и здрав е, все още няма 40 г. Има приятелка на 40+, но не може да намери млада жена. Няма пари и не може да се пласира хубаво.
И аз мисля, че жените харесват лоши момчета и леко разгащени плейбои.
Недей ме причислявай към тия двамата. Аз не се държа така.Агресивен съм единствено, когато ме предизвикват както стана с циганина в болницата,който вербално ме атакува.И то даже и в тоя случай не го ударих,щото той спря като видя как реагирам.
Не ми ги хвали кралските семейства. Това са уредени бракове. Там децата ги отглежда прислугата. Говоря ти за нормални семейства с нормални отношения.
При теб интересното е, че всичко отскача
Жените обичат чудовища. Това е атавистично наследство от времето на съвкупляването с австралопитеците, които от съвременна антропологична гледна точка изглеждат страшни зверилници. Учени установили защо жените говорят по телефона много по-често от мъжете, особено при днешната безпроблемна възможност за комуникация. Отговорът се криел в отново в неотменния инстинкт за репродукция - така те разширявали социалния кръг до достигане на репродуктивен контакт. Ако анализираш по-внимателно написаното от Селена, ще видиш трите основни вродени инстинкта - храна, репродукция и доминация. И цивилизационното развитие на човека трудно успява да покрие тези три основни параметъра - те винаги надничат иззад всяко възможно човешко действие. Учените забелязали, че мъжете са по-близо до мъжките шимпанзета по хромозомна картина, отколкото до жените. А логиката отива и по-далеч - дали една жена не би се чувствала по-комфортно в компанията на някое космато шимпанзе, отколкото в обятията на изискан и напарфюмиран до козирката мъж. Ето как отново стигаме до експресията на някои дълбоко заровени анималистични трепети в поведението на иначе нахалния в претенцията си за цивилизованост човек.
Леле
Отивам в зоопарка. При горилите. Миро и Емо не знам кой си плюс тейт пасти да ядат
Хахаха-викаш ,щото са от разбити семейства,затова и харесват такива като Тейт.Ами наскоро принцесата на Норвегия се омъжи за негър шаман.И тя ли е от разбито семейство?
Всички жени харесват такива като Тейт.Пък ти си отричай колкото щеш.Нашумя случаят на един убиец на две жени в САЩ. Осъдиха го на смърт и хиляди жени застанаха в негова подкрепа. Тук не става въпрос за някой мафиот,а за чудовище. И пак много жени го подкрепят.
Не ми ги хвали кралските семейства. Това са уредени бракове. Там децата ги отглежда прислугата. Говоря ти за нормални семейства с нормални отношения.
Хахаха-викаш ,щото са от разбити семейства,затова и харесват такива като Тейт.Ами наскоро принцесата на Норвегия се омъжи за негър шаман.И тя ли е от разбито семейство?
Всички жени харесват такива като Тейт.Пък ти си отричай колкото щеш.Нашумя случаят на един убиец на две жени в САЩ. Осъдиха го на смърт и хиляди жени застанаха в негова подкрепа. Тук не става въпрос за някой мафиот,а за чудовище. И пак много жени го подкрепят.
Жените обичат чудовища. Това е атавистично наследство от времето на съвкупляването с австралопитеците, които от съвременна антропологична гледна точка изглеждат страшни зверилници. Учени установили защо жените говорят по телефона много по-често от мъжете, особено при днешната безпроблемна възможност за комуникация. Отговорът се криел в отново в неотменния инстинкт за репродукция - така те разширявали социалния кръг до достигане на репродуктивен контакт. Ако анализираш по-внимателно написаното от Селена, ще видиш трите основни вродени инстинкта - храна, репродукция и доминация. И цивилизационното развитие на човека трудно успява да покрие тези три основни параметъра - те винаги надничат иззад всяко възможно човешко действие. Учените забелязали, че мъжете са по-близо до мъжките шимпанзета по хромозомна картина, отколкото до жените. А логиката отива и по-далеч - дали една жена не би се чувствала по-комфортно в компанията на някое космато шимпанзе, отколкото в обятията на изискан и напарфюмиран до козирката мъж. Ето как отново стигаме до експресията на някои дълбоко заровени анималистични трепети в поведението на иначе нахалния в претенцията си за цивилизованост човек.
Отговорът е комплексен, но понеже имаш дъщери ще ти отговоря. Жени израстнали в разбити семейства и без ценностна система са уязвими. За жалост в съвремието се разбива традиционната социална структура. Страдат и жените и мъжете.
За да е устойчива жената и да направи правилен избор трябва да е правилно възпитана да е расла в пълно семейство, където бащата уважава майката, защото на подсъзнателно ниво тя повтаря модела, да цени и уважава себе си и да изисква подобно отношение от мъжа.
При нормално израстнали жени се формира бариера срещу токсични мъже.
В този ред на мисли потенциален развод унищожава децата. Ако бащата си тръгне те се чувстват изоставени и смятат, че татко си е тръгнал и е формирал ново семейство, защото нещо с тях не е наред. Те смятат, че вината е тяхна. И израстват с този комплекс - че нямат стойност и че не заслужават нещо по-добро от агресивен простак, който да си избива комплексите на тях. Самият агресивен простак най-вероятно също е формиран в токсична среда на агресия, насилие и липса на любов и уважение. И най-лошото е, че в психологически план жертва и насилник се привличат.
Травмата при децата е огромна.
Та да се върнем на въпроса ти: защо е тейт е привлякъл толкова жени? Защото има много разбити семейства, много наркотици и много свободия в съвременното западно общество.
Защото много родители са безотговорни, хваща ги кризата на средната възраст и започват да правят глупости - зарад единия хормон и нагон. Уви, не всички родители са зрели и готови за родителство и децата са най-уязвими и децата плащат.
Коментар