Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А иначе пичага ли си?
Имаш ли голям опит,
Така ли му казвате в Тиндър на "големия"? Опит? Много е находчиво!
Що за жаргон?
От друга страна - Евго си е набелязал няколко "жертви" (определя ги като ментори), около които кръжи, ама те не влизат в подробностите, които го привличат...
И, изобщо не му е необходимо някой да го въвежда в събитията! Той е абсолютен хищник, който дебне от засада (хвърля мрежата с "добър ден!" - и каквото изтегли - все е кяр)...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
абе, глупости сега
с потник на плажа
= = = = =
п.п. Официозните навуща най-добре вардят от парещия чакъл!
... ша знайш!
Last edited by Julius_BG; 04.06.2024, 22:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ами ако го карат да си носи потника, щото може да се изпоти...........
Потникът е магнит............. ама не за жени,
... а за пот.
с потник на плажапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
баща му не е имал участие
евго прекалено дълго е слушал майка си и баба си.
опасявам се, че дори на вилата ходи на плаж с майка си
и е трудно да обикаля хавлиите и да закача момите
Потникът е магнит............. ама не за жени,
... а за пот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Хахаххаха........ момче, ти такъв ли си търсиш - опитен?!?
"Да те отвори!"
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
А иначе пичага ли си?
Имаш ли голям опит,
"Да те отвори!"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Да не взема от автомат само.
Имаш ли голям опит,
Коментар
-
И на ресторант съм ги водил и на кино, на по бира също. Не съм длъжен да черпя непознати хора, които често са невъзпитани и не благодарят накрая.
Един познат (фитнес инструктор) е разведен, също ползва Тиндър, казва ми, че жените от там са комерсиално ориентирани, мушка ги известно време и нещата приключват. И в последно време не може да стигне до среща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Тия игри с карти, особено блекджак що пара са ми смъкнали. Щото уж имаш най-голям шанс да спечелиш,ама на практика не е така.Играя по математически най-добрата стратегия и пак губя.Единствено може да се спечели ако се броят картите,ама в България това е невъзможно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ти явно се самоуспокояваш, че и други мъже нямат успехи в любовта.Щото постоянно даваш такива примери. Изобщо не трябва да те интересуват другите.
Коментар
-
И на ресторант съм ги водил и на кино, на по бира също. Не съм длъжен да черпя непознати хора, които често са невъзпитани и не благодарят накрая.
Един познат (фитнес инструктор) е разведен, също ползва Тиндър, казва ми, че жените от там са комерсиално ориентирани, мушка ги известно време и нещата приключват. И в последно време не може да стигне до среща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Евго ги води на кафе и те си викат:Тоя или няма пари или е стиснат
- 1 like
Коментар
-
Някой спомена че продавачки и сервитьорки са лесни ако се държиш културно защото имат кофти клиенти.Крупиетата имат най- кофти клиенти.Редовно ги псуват и заплашват.Аз също имам успех с 3 крупиета.Държах се културно и дори да загубя не се превъзбуждам а пускам шегички.Ама ходех по големите казина защото там има жива игра.Аз предпочитам игрите с карти.
Коментар
-
Някой спомена че продавачки и сервитьорки са лесни ако се държиш културно защото имат кофти клиенти.Крупиетата имат най- кофти клиенти.Редовно ги псуват и заплашват.Аз също имам успех с 3 крупиета.Държах се културно и дори да загубя не се превъзбуждам а пускам шегички.Ама ходех по големите казина защото там има жива игра.Аз предпочитам игрите с карти.
Коментар
Коментар