Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Парите не са толкова важни,нито тялото. Освен естествено ако не си някой голтак.Ами и тогава пак може да сваляш жени,стига да знаеш как.В Ютуб има предаване на един мъж,който дава съвети как се свалят жени. И разказва една история как докато тренирал във фитнеса ,че при някакъв мъж,който също тренирал там имало постоянно красиви жени.И той решил да се запознае с него, та да разбере каква е тайната на успеха му,щото другият нито хубава фигура имал, нито бил богат.Станали приятели и онзи му разказал,че има няколко приятелки,които го издържат,плюс още няколко други любовници.И нашият човек го попитал как успява да ги свали.И онзи му казал,че не е нищо особено-просто отива при жените и ги заговоря.И решил да му направи показно. Отишли на спирка до метрото и онзи като видел хубава жена отивал при нея и я заговарял. Ако някоя носела чанти й предлагал да й помогне да ги пренесе. И за няколко часа успял да вземе телефонните номера на над 20 жени.И нашия човек решил и той така да ги сваля.Обаче само резачки. И тогава му светнало, че говори с напрежение в гласа. А жените усетят ли притеснения в един мъж и го класират като аутсайдер.
Та изводът е,че жени се свалят просто като ги заговориш самоуверено,без притеснения и да покажеш, че имаш интерес към тях. Нищо повече.
Та ето ти вариант за сваляне на жени.Отиваш на гарата или автогарата и като видиш жена с куфари или чанти й предлагаш да й помогнеш да ги пренесе.Докато й помагаш я питаш как се казва,след това ти се представяш.След това я питаш откъде е и като ти каже,ти й кажи,че си от София и живееш в еди кой си квартал. И я попитай дали знае къде се намира кварталът.Няма значение дали ще отговори положително или отрицателно,ти й кажи че кварталът е хубав, както и апартамента,в който живееш.Просто да завържеш разговор и да й покажеш, че живееш в собствено жилище. След това й поискай телефона. Нищо сложно няма. Важно е да се завърже разговор и да се държиш самоуверено и спокойно.
обаче да се облече с костюма и да знае разписаното от варна и пловдив
да не налети на някоя мома от петрич, че евго няма да преживее културния шокпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Както казва Миродес жените едно приемат за хубаво, мъжете друго. Жените много не се впечатляват от голям бицепс и плочки, а искат пари.
Най-вече за мен е важно да не е простак - да се държи културно, да не дразни с приказките си, да е спретнат, да е добър приятел.
Иначе като физика мисля, че ръгбистите, плувците и волейболистите са доста добре, високи и стегнати, хубаво тренирани, Много често ходят и на платено, за да могат да бележат на терена.
Та изводът е,че жени се свалят просто като ги заговориш самоуверено,без притеснения и да покажеш, че имаш интерес към тях. Нищо повече.
Та ето ти вариант за сваляне на жени.Отиваш на гарата или автогарата и като видиш жена с куфари или чанти й предлагаш да й помогнеш да ги пренесе.Докато й помагаш я питаш как се казва,след това ти се представяш.След това я питаш откъде е и като ти каже,ти й кажи,че си от София и живееш в еди кой си квартал. И я попитай дали знае къде се намира кварталът.Няма значение дали ще отговори положително или отрицателно,ти й кажи че кварталът е хубав, както и апартамента,в който живееш.Просто да завържеш разговор и да й покажеш, че живееш в собствено жилище. След това й поискай телефона. Нищо сложно няма. Важно е да се завърже разговор и да се държиш самоуверено и спокойно.Last edited by Vergil1975; 07.06.2024, 11:43.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какви неща?
може пък точно те да са важни
Най-вече за мен е важно да не е простак - да се държи културно, да не дразни с приказките си, да е спретнат, да е добър приятел.
Иначе като физика мисля, че ръгбистите, плувците и волейболистите са доста добре, високи и стегнати, хубаво тренирани, . Много често ходят и на платено, за да могат да бележат на терена.Last edited by Evgo; 07.06.2024, 11:59.
Коментар
-
А пък моите за хубав мъж са 190см/90 кг, готин, културен, с образование, с езици, с хубав гардероб.
Има и още неща, но ще почнат с подигравките. Съдържанието също е важно.
Аз си търся половинка от 29-30 годишен и никога не съм харесвал по-стари от мен жени.
може пък точно те да са важнипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Нали искаше да прочетеш мнение - бягай надалеч. Гарантирам ти, че не са добре с главата. Във всеки блок има по няколко такива, които късмета все не ги спохожда, пък после се оказва, че си живеят в някаква паралелна вселена.
Много добре си се насочил към активна жена. Когато единия е затворен, другия трябва да е по-отракан, за да стане работата. Отделно, че най-красивите гаджета, които съм имал, ролята на активната страна са били те, а не аз. Така, че не винаги пасивната позиция е губеща. Когато става въпрос за нещо младо и лачено, което получава покани и предложения отвсякъде, ако искаш да го впечатлиш, трябва да го играеш наопаки.
Коментар
-
А пък моите за хубав мъж са 190см/90 кг, готин, културен, с образование, с езици, с хубав гардероб.
Евтините опити на евго да се саморекламира като готин нещо не фащат дикиш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
моето мнение за хубав мъж се припокрива изцяло с македонските критерии при избор на кмет
задължително трябва да е;
убав, дебел и с мустаки
Аз си търся половинка от 29-30 годишен и никога не съм харесвал по-стари от мен жени.Last edited by Evgo; 07.06.2024, 00:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Нали искаше да прочетеш мнение - бягай надалеч. Гарантирам ти, че не са добре с главата. Във всеки блок има по няколко такива, които късмета все не ги спохожда, пък после се оказва, че си живеят в някаква паралелна вселена.
Много добре си се насочил към активна жена. Когато единия е затворен, другия трябва да е по-отракан, за да стане работата. Отделно, че най-красивите гаджета, които съм имал, ролята на активната страна са били те, а не аз. Така, че не винаги пасивната позиция е губеща. Когато става въпрос за нещо младо и лачено, което получава покани и предложения отвсякъде, ако искаш да го впечатлиш, трябва да го играеш наопаки.
няма да свърши работа при евго
освен ако неко лелка не е решила да му пренареди мебелите и да свали гоблените от стената
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНали коментираме за Ганка и нещата от живота, в тази връзка, в блока ми, на моя етаж има 2 моми, на 45 г, неженени.
Едната е дете на разведени родители и е малко изостанала, баща й не я гледа, не е учила висше. Другата беше готина, обаче не иска мъж и в продължение на 20 г си живее сама с едно куче,
Иска ми се да прочета коментари на Лошия Мечок, бях го попитал нещо.
- 1 like
Коментар
-
.... Трябвало е жената да им се усмихне, да им се хвърли на врата или да му каже, че иска да е негова. ....
Евго, турските сериали трябва да намалиш и съвсем да откажеш!
........
А, ако и фитнес-манЯците почнат да ти се хвърлят на врата?
Абе, а дано де, ама - надали!
От кухнята няма да може да излезеш... Докато изпечеш едната баница - от другата страна вече те чакат двама нови кандидати да ти се хвърлят (по сценарий) на врата!
Кога ще ти остане време да почиваш - не е ясно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Твоето мнение и мнението на състудентките ти относно "хубавите мъже", може да са диаметрално противоположни.
И понеже обикновено мъжете се стремят да се сдобият с вниманието на дамите, важно е тяхното мнение.
Наздраве!
задължително трябва да е;
убав, дебел и с мустакипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тези двамата готини приятели щяха да легнат със студентките, ако е имало привличане и игра. Трябвало е жената да им се усмихне, да им се хвърли на врата или да му каже, че иска да е негова. А студентките по мое време (и по тяхно) малко летяха във въздуха, учеха, работеха и не обръщаха внимание на мъжете от групата си. Дори казваха, че нямало хубави мъже, което не беше вярно.
И понеже обикновено мъжете се стремят да се сдобият с вниманието на дамите, важно е тяхното мнение.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНали коментираме за Ганка и нещата от живота, в тази връзка, в блока ми, на моя етаж има 2 моми, на 45 г, неженени.
Едната е дете на разведени родители и е малко изостанала, баща й не я гледа, не е учила висше. Другата беше готина, обаче не иска мъж и в продължение на 20 г си живее сама с едно куче,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нали коментираме за Ганка и нещата от живота, в тази връзка, в блока ми, на моя етаж има 2 моми, на 45 г, неженени.
Коментар
Коментар