Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Карал съм.
И няма да й дам да ме води на каишка,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПривет,
за да хванеш някоя мадама и за да постигнеш целта си, много често се налага да преекспонираш и да преувеличаваш, вкл. и да лъжеш. Ако си стоиш кротичко и се държиш нормално, нищо няма да стане. Трябва да казваш, че джипът е 22, че разполагаш с много пари, че ще има много дрехи и екскурзии, че вярваш в голямата любов, че си много влюбен и си готов да я изядеш с парцалите, и т.н., тогава успехът е сигурен.
Това ми го потвърди и един приятел - лошо момче. Участва във филмови продукции като статист или охрана.
Ама пък от друга страна.....не си го слагай на сърце, да не е единствената.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
А, когато жената е добър шофьор и дава на мъжа си да кара за да се научи как е ?
Когато пък не може да се научи да кара като нея какво ще се прави тогава ?! И докато са двамата може да реши и да го учи ама когато има и дете в колата завалията гарантирано няма да се добере до шофьорското място
- 1 like
Коментар
-
А, когато жената е добър шофьор и дава на мъжа си да кара за да се научи как е ?
Когато пък не може да се научи да кара като нея какво ще се прави тогава ?! И докато са двамата може да реши и да го учи ама когато има и дете в колата завалията гарантирано няма да се добере до шофьорското място
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Коментар
-
Разбирам мъжът да е добър шофьор и да й дава да кара, за да се научи. ОК съм с това.
Но цял живот да е путьо и тя да кара, не е ОК.
- 1 like
Коментар
-
Разбирам мъжът да е добър шофьор и да й дава да кара, за да се научи. ОК съм с това.
Умението да шофираш вече не е изконно мъжко право. На жената все повече й харесва сама да разполага с времето си, а не да е зависима от графика на съпруга си.
Пък и не е нормално само мъжа да се товари с това занятие. Той също има нужда от почивка, пържена цаца и студена бира, изпита на теферич.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Хахах, усещам как ще се окаже, че половината форум предпочита пасажерството, пред шофьорлъка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Абре Евго и мен ме вози жената и ми е голям кеф. И аз ли съм мухльо?
Коментар
-
Тя е права, че много семейни мъже са се предали и спазват так. нар. Pussy's Law.
Преди няколко дни гледам Мерцедес, като тези избрани от мен преди време и коментирани тук, вътре шофира жена, а до нея един мухльо,
Коментар
-
Има опреснителни. То се свиква бързо.
Дори старци и баби, които едва ходят, и те карат.
Коментар
-
Евго, това, че имаш книжка и някога си карал кола не значи нищо. Нали не си мислиш, че с твоя опит ако се кача в колата ще ти позволя да си на шофьорското място ? Не съм толкова луда ,а и останалите жени които шофират няма да го позволят независимо ти какво искаш или си мислиш.
Дори старци и баби, които едва ходят, и те карат.
Коментар
Коментар