Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеМъжете лъжат много по-често от жените за сексуалния си опит. Това е свързано с потребността им да подчертаят мъжествеността си като ключов елемент на самочувствието и самоуважението си. Представителите на силния пол също така са склонни да манипулират с неистини деца и представители на властта, а ако бъдат разкрити, се оправдават с въздействия и обстоятелства от социалната среда. Мъжете по принцип лъжат много по-често от жените и демонстрират увереност, че го правят много по-умело от тях.
А на жените все си им вторият.Така че и двата пола лъжат на тая тема.
Но като цяло жените лъжат много повече и по-умело от мъжете.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Знаех, че точно това ще родиш , Мире, предсказуем си - сменяй тактиката!
Коментар
-
Мъжете лъжат много по-често от жените за сексуалния си опит. Това е свързано с потребността им да подчертаят мъжествеността си като ключов елемент на самочувствието и самоуважението си. Представителите на силния пол също така са склонни да манипулират с неистини деца и представители на властта, а ако бъдат разкрити, се оправдават с въздействия и обстоятелства от социалната среда. Мъжете по принцип лъжат много по-често от жените и демонстрират увереност, че го правят много по-умело от тях.Силният пол лъже по-често и с увереност, че го прави по-умело. Жените пък, хванати в неистина, изпитват страх и паника, разкрива в книга криминалният психолог д-р Мария Стойчева Детекторът на лъжата разкри над 100 убийци Мъжете лъжат много по-често от жените за сексуалния си опит. Това е свързано с потребността им да подчертаят мъжествеността
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Правилно поставеният пълен член е най-важното нещо.
- 1 like
Коментар
-
Оставих ти го за домашно . А ти си прегледай членуването и интервалите между думата и препинателния знак в почти всички постове, пък и Айнщайн трябва да позлорадства - виж ква съм грижовна
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
прав си, кака е пропускала занятия на село,
снего кат падне у Монтанско, училище нема,
ама, не бъди придирчив толкова,
за канторите какво, има си хора, дето чистят и дето са секретари,
срамна работа - нема
Виж как си знаеш
Коментар
-
Пред в трябваше да сложиш запетая.
Аз не съм работил в големи адвокатски кантори, ама също следя много за правописа и пунктуацията.
Коментар
-
Пред в трябваше да сложиш запетая.
Аз не съм работил в големи адвокатски кантори, ама също следя много за правописа и пунктуацията.
снего кат падне у Монтанско, училище нема,
ама, не бъди придирчив толкова,
за канторите какво, има си хора, дето чистят и дето са секретари,
срамна работа - нема
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes
Ти си един комплексиран простак. И неграмотен.Пишеш мЕсто и други диалектни думи.Не спазваш пунктоацията.
И целият свят ти е крив.Един истински мъж сам си решава проблемите,а не си го изкарва на други хора.Така че това,че злобееш във форума, по никакъв начин няма да ти реши проблема.
- 1 like
Коментар
-
Тезата олеква при кофти форма в която и да е сфера на живота
- 1 like
Коментар
-
Браво. Не се и съмнявам, че от добро сърце го правиш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не, просто съм минала през мощни кантори, при които подобни грешки водеха до увонение. Уверявам те - след това го засичаш отма. Чек, дабъл чек и трипъл чек
Коментар
-
В момента си правя ежедневната разходка сред полето и наистина съм прегрял.
Иначе не се и съмнявам, че под лупа ми четеш коментарите с надеждата да откриеш правописни грешки.
Коментар
Коментар