Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Да, и въртенето дупйенско.
По-старите не го правят, щот не са така млади.
---------
Въпросът ми беше по-скоро към двете "женски" тука.
Типа "Мечок" не съм забелязал.
Благодаря за предупреждението, ще гледам!
Аз познавам 2-ма от Бургас, които са симпатяги, 2м и 1,90 м, но го правят заедно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И ако си върти дупето като ходи и се прави на госпожица.
Има и тип мечок,
По-старите не го правят, щот не са така млади.
---------
Въпросът ми беше по-скоро към двете "женски" тука.
Типа "Мечок" не съм забелязал.
Благодаря за предупреждението, ще гледам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеАбе, що педерунгелете се гледат да разголат ръце над китките (до под лакът най-много) и да ти ги размахват пред носа и да чупат китки пеперуденски?
Характерни са и тесните панталони, оголващи глезенчетата до полвината п-ски прасец.
--------
Но гейевете не са така, тях мож позна едва като почнат да говорат, и то не веднага, ако те свалят.
Геят си е гей!
Има и тип мечок,
Коментар
-
Абе, що педерунгелете се гледат да разголат ръце над китките (до под лакът най-много) и да ти ги размахват пред носа и да чупат китки пеперуденски?
Характерни са и тесните панталони, оголващи глезенчетата до полвината п-ски прасец.
--------
Но гейевете не са така, тях мож позна едва като почнат да говорат, и то не веднага, ако те свалят.
Геят си е гей!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
що не го почерпи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Това повече ми прилича на случка от преди 30-40 години.
Сега хората в София имат пари, имат и ваучери, по принцип не крадат и пазаруват много.
Преди няколко години гледах един млад и здрав пич (полицай), към 30 г, към 190 см поне, искаше да си купи уиски, но го гледаше доста време, струваше му се скъпо и накрая си взе една бира. Викам си, сигурно и приятелка няма, като няма пари.
От друга страна, жените много харчат за дрехи, които или не носят или носят по един път, майка ми е от този тип, има 4 гардероба с нейни дрехи. Нищо чудно, че навремето не успя да се пребори да купи ведомстения ни апартамент, като е с лоша финансова култура, но и нямаше кой да я научи какво да прави, някой адвокат или човек с връзки.
Родителите искат най-доброто за децата си, но не винаги могат да им дадат инструментите, за да го постигнат,препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Фнимавайте че жените цял месец са в мензис
Прави се на мъж у тех,жена му му завърти един задвратник, вика-Изчезвай алкохолик, да пазаруваш...Направи му списък с покупки, даде му точно пари, вика му-Ето ти пари да вземеш и на децата сладолед.Вземе децата с него, вика-Да ви водим на разходка...Отиде пред магазина,вкара монета за количката, дърпа като изоглавен, не излиза, кълне, псува направи панаир, отиде да търси сметка на управителя че му се подиграват.Дойде управителя,види че в гнездото за 0.50 ст. сложил 0.20 Ст.Премести ги в точното гнездо,отключи количката,нашия пак се развика,вика-Ако нямам 0.50 стотинки,кво правим, да си развалим едрите ли?..Тръгне да влиза в магазина,вика на децата-гледайте, силата е с мен..Разтвори ръце пред фотоклетката,отворят се вратите автоматично,викк на децата-Видяхте ли, силата е с мен..Помисли се за Дарт Вейдър.Почне да пазарува видят децата шоколад, викат му-Тате,тате,искаме шоколад...Удари им по-един шамар, вика-Аз имам толкова здрави зъби, защото като малък не съм ял шоколад...Заговори си на ум,вика-То пари за ракия нема,шоколад искат.Все едно баща им цел живот шоколад е ял..Погледне ги удари им по-един задвратник ей така да го помнят..Мине покрай щанда с пиенето, види ракия на промоция, започнат да му текат лигите Почне да прави схеми как да си купи, понеже жена му дала точно пари.Купува от най-евтините, със сто - двеста грама по-малко,да събере за ракията,взел не една а две бутилки.Не му излезнат пак сметките, прибере половината неща по-гащите, да гепи, заприлича на барбарон, вземе на децата мини сладолед да си го разделят.Стигне касата, изпоти се целия,трепери като лист.Мини касата,вика-Ей,ебати балъците,ако знаех досега да съм забогатял..На вратата го чакат охраната с полиция,снимали го на камерите, хванат го, вика-Нямаше место в количката.Кажат му да плати тройно,нема пари, звънне на жената.Жена му чуе откачи.Дойде у магазина,плати всичко забие го пред всички, вика-Не те е срам алкохолик,на децата от сладоледа крадеш..Бие го до тех,направи го за срам пред целия квартал.Приберат се ядоса се отиде в кръчмата започне да се керчи, вика-Тая мойта как ме ядоса днеска, ама не я бих заради хората..Поръча кило ракия на сметка, напие се,разправя как командва вкъщи..Закъснее,жена му връхлети у кръчмата, забие го пред всички,вика-Докога бе алкохолик, ще се занимавам с тебе бе..Забие го през целия път крещи като откачена.Легне си,вика-Аз ще ги оправим някой ден..Той 25 години под чехъл,няма думата.Тайно се крие в мазето да пие патронки.Всеки ден жена му го пердаши.
Сега хората в София имат пари, имат и ваучери, по принцип не крадат и пазаруват много.
Преди няколко години гледах един млад и здрав пич (полицай), към 30 г, към 190 см поне, искаше да си купи уиски, но го гледаше доста време, струваше му се скъпо и накрая си взе една бира. Викам си, сигурно и приятелка няма, като няма пари.
От друга страна, жените много харчат за дрехи, които или не носят или носят по един път, майка ми е от този тип, има 4 гардероба с нейни дрехи.
Родителите искат най-доброто за децата си, но не винаги могат да им дадат инструментите, за да го постигнат,
Last edited by Evgo; 06.03.2024, 13:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеНай-често майката иска да (си) запази детето, а бащата иска да му покаже как да стане човек.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Под кревата е входа за землянката, и казана за ракия е долу, зад бурканите със свинско на стелажи от икея
Прави се на мъж у тех,жена му му завърти един задвратник, вика-Изчезвай алкохолик, да пазаруваш...Направи му списък с покупки, даде му точно пари, вика му-Ето ти пари да вземеш и на децата сладолед.Вземе децата с него, вика-Да ви водим на разходка...Отиде пред магазина,вкара монета за количката, дърпа като изоглавен, не излиза, кълне, псува направи панаир, отиде да търси сметка на управителя че му се подиграват.Дойде управителя,види че в гнездото за 0.50 ст. сложил 0.20 Ст.Премести ги в точното гнездо,отключи количката,нашия пак се развика,вика-Ако нямам 0.50 стотинки,кво правим, да си развалим едрите ли?..Тръгне да влиза в магазина,вика на децата-гледайте, силата е с мен..Разтвори ръце пред фотоклетката,отворят се вратите автоматично,викк на децата-Видяхте ли, силата е с мен..Помисли се за Дарт Вейдър.Почне да пазарува видят децата шоколад, викат му-Тате,тате,искаме шоколад...Удари им по-един шамар, вика-Аз имам толкова здрави зъби, защото като малък не съм ял шоколад...Заговори си на ум,вика-То пари за ракия нема,шоколад искат.Все едно баща им цел живот шоколад е ял..Погледне ги удари им по-един задвратник ей така да го помнят..Мине покрай щанда с пиенето, види ракия на промоция, започнат да му текат лигите Почне да прави схеми как да си купи, понеже жена му дала точно пари.Купува от най-евтините, със сто - двеста грама по-малко,да събере за ракията,взел не една а две бутилки.Не му излезнат пак сметките, прибере половината неща по-гащите, да гепи, заприлича на барбарон, вземе на децата мини сладолед да си го разделят.Стигне касата, изпоти се целия,трепери като лист.Мини касата,вика-Ей,ебати балъците,ако знаех досега да съм забогатял..На вратата го чакат охраната с полиция,снимали го на камерите, хванат го, вика-Нямаше место в количката.Кажат му да плати тройно,нема пари, звънне на жената.Жена му чуе откачи.Дойде у магазина,плати всичко забие го пред всички, вика-Не те е срам алкохолик,на децата от сладоледа крадеш..Бие го до тех,направи го за срам пред целия квартал.Приберат се ядоса се отиде в кръчмата започне да се керчи, вика-Тая мойта как ме ядоса днеска, ама не я бих заради хората..Поръча кило ракия на сметка, напие се,разправя как командва вкъщи..Закъснее,жена му връхлети у кръчмата, забие го пред всички,вика-Докога бе алкохолик, ще се занимавам с тебе бе..Забие го през целия път крещи като откачена.Легне си,вика-Аз ще ги оправим някой ден..Той 25 години под чехъл,няма думата.Тайно се крие в мазето да пие патронки.Всеки ден жена му го пердаши.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Под кревата е входа за землянката, и казана за ракия е долу, зад бурканите със свинско на стелажи от икея
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар