IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ако не е на последен етаж и северно изложение, дори на тая цена ще го лапнат. За момента съм решил да пасувам, но не заради цените. Изпадат чат-пат хубави имоти на добри пари, но и без това идват няколко наследствени, та не виждам особен смисъл да се лакомя за още.
    Правилно.

На последен етаж е, с ремонтиран от мен покрив (платен от мен). Предимството е, че е до метро и са: голям хол, голяма трапезария, 2 големи балкона и 3 спални. Но е малко скъп, като се има предвид, че е без ремонт.

Има по 200 000 евро големи апартаменти, вътре луксозно, но без трета спалня. Сигурно ще го купи някой, но ще им подбие цената.

Преди 10 г. съм виждал такъв апартамент по обяви (105 кв.м.), малко по-лоша локация от тази, за 65 000 евро в същия квартал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Привет,

от днес са пуснали за продажба онзи голям апартамент, 105 кв.м. чисти, за ремонт, за който ти бях казал.

Обаче заради хайпа, са сложили висока цена 235 000 евро през брокер.

Днес говорих с един от собствениците.
      Ако не е на последен етаж и северно изложение, дори на тая цена ще го лапнат. За момента съм решил да пасувам, но не заради цените. Изпадат чат-пат хубави имоти на добри пари, но и без това идват няколко наследствени, та не виждам особен смисъл да се лакомя за още.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Кое е това приложение?Вибрация на телефона в по-голяма степен ли?
        На моменти си голям глупак.

Коментар

Преди пръстена сме контактували по ф.б. 10 месеца доста.

Аз й направих предложение и тя имаше доста месеци да мисли и да приеме.

Да ме е поканила у тях, да ме е представила на нейните, да ме е поканила в леглото си.

Ако изпратя нейна снимка на Миродес, ще каже, че е дебелогъза и да търся нещо друго,
          За чий ти е нужно чуждо мнение?!?
          След, като си направил тази важна стъпка значи си я харесвал, ама явно тя не. И няма никакво значение мнението на другите още по малко на анонимни форумни герой като нас.
          Проблемът идва от това, че като те отхвърлят и се озлобявяш към всички жени.
          Спирам да пиша, че се ядосвам.
          Смяна на мисленето ти трябва за да имаш успех иначе сам за съжаление.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не четеш....Евго, едно си знае, едно си бае.
            Питах те колко пъти ходи след морето СПЕЦИАЛНО заради нея?
            Николко нали!
            Ей голям проблем това черпене. Както ти писах с това мислене си за никъде.

Сега гледам долу си писал, че си слагал пръстен и си очаквал да приеме............е как аджаба при 5 излизания очакваш да стане нещо сериозно, като годеж, аз не разбирам????

Или си бил много наивен или много отчаян....
            май и двете.

Преди пръстена сме контактували по ф.б. 10 месеца доста.

Аз й направих предложение и тя имаше доста месеци да мисли и да приеме.

Да ме е поканила у тях, да ме е представила на нейните, да ме е поканила в леглото си.

Ако изпратя нейна снимка на Миродес, ще каже, че е дебелогъза и да търся нещо друго,

Коментар

Излизали сме на 5 срещи на морето, вкл. 3 пъти на ресторант.

Подарих й парфюм в началото. Все аз я черпих. От нея нищо не съм получил, освен едно обаждане за рождения ден и една целувка по ръката, от мен (аз на нея).

Ако я срещна, мога да й кажа мнението си, което изобщо не е хубаво. Днес я блокирах.

Възможно е и да не е могла да зачене от военния.
              Не четеш....Евго, едно си знае, едно си бае.
              Питах те колко пъти ходи след морето СПЕЦИАЛНО заради нея?
              Николко нали!
              Ей голям проблем това черпене. Както ти писах с това мислене си за никъде.

Сега гледам долу си писал, че си слагал пръстен и си очаквал да приеме............е как аджаба при 5 излизания очакваш да стане нещо сериозно, като годеж, аз не разбирам????

Или си бил много наивен или много отчаян....
              май и двете.

Last edited by polax; 10.07.2024, 16:53.

Коментар

• Излизали сме на 5 срещи на морето, вкл. 3 пъти на ресторант.

Подарих й парфюм в началото. Все аз я черпих. От нея нищо не съм получил, освен едно обаждане за рождения ден и една целувка по ръката, от мен (аз на нея).

Ако я срещна, мога да й кажа мнението си, което изобщо не е хубаво. Днес я блокирах.

Възможно е и да не е могла да зачене от военния.

Коментар

Не е точно така - тя не иска да дойде в София, едва ли има чувства към мен, бях я поканил да дойде на разходка и на гости през 2017 г. Излъга, измъкна се и не дойде. И беше казала на лелката, че всичко е приключило между нас. А мен ме баламосваше, че имала интерес година и половина. Скоро ще направи 36 г. и вече не се брои за младичка.

Отговаряше ми много делово онзи ден, все едно е на работа. Каза, че това било "лични неща". Просто градът е малък и съм я проучил. Майка й и баща й я настройват да си стои при тях и за това нищо не стана. И вероятно не прави hawk tuah, на мен ми се изкарваше голям моралистка, а се е занимавала с военния в периода 2016-2022 г., не знам точно кои години.
                  Оправдания, оправдания..............оправдания....
                  Ти колко пъти след, като се прибра в София се качи на кола, самолет, автобус, влак и отиде специално заради жената до града в който живее? КОлко пъти я изненада с нещо по еконт или спиди, шоколад да кажем? КОлко пъти я покани на разходка, само разходка?
                  Не може да очакваш веднага да тръгва където каже, ти не си Джордж Клуни или Брад Пит на младини. Няма такъв филм, какъвто ти е в главата. Очакванията ти са сбъркани.

Коментар

Не е точно така - тя не иска да дойде в София, едва ли има чувства към мен, бях я поканил да дойде на разходка и на гости през 2017 г. Излъга, измъкна се и не дойде. И беше казала на лелката, че всичко е приключило между нас. А мен ме баламосваше, че имала интерес година и половина. Скоро ще направи 36 г. и вече не се брои за младичка.

Отговаряше ми много делово онзи ден, все едно е на работа. Каза, че това било "лични неща". Просто градът е малък и съм я проучил. Майка й и баща й я настройват да си стои при тях и за това нищо не стана. И вероятно не прави hawk tuah, на мен ми се изкарваше голям моралистка, а се е занимавала с военния в периода 2016-2022 г., не знам точно кои години.
                    Ако й се обадил пак да се съберете,не се прави така.Питаш я как е,след това обясняваш за себе си,какво работиш и тем подобни неща. Казваш й,че не си обвързан. След това я каниш да пиете кафе.Така като си я разпитвал все едно е на разпит.Ако е свободна и иска да дойде ще ти отговори положително. Ако не,казваш й чао и всичко приключва. Ама да й казваш, че дори не искаш в парка да я срещаш е много грубо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Каква е била целта на този твой контакт с въпросната жена?Първо ти я търсиш и я питаш как вървят нещата в любовта и тя ти казва,че няма мъже около нея.Т.е ти сигнализира,че е готова да подновитевръзката.Щото в противен случай щеше да ти каже, че не е сама.И тогава ти й казваш,че няма нямаш желание да се разминеш с нея дори в парка.Честно не те разбирам.

Коментар

Да ви разкажа нещо интересно:

преди 1 ден чатих с една госпожица, на чиято ръка бях слагал годежен пръстен преди 7 г и нещата изглеждаха като че ще станат. Но не станаха. С нея ме свърза една леля, наша приятелка от морето.

Исках просто да я проверя (госпожицата), между нас всичко отмина и няма шанс да стане нещо. Питах я семейна ли е, има ли деца, любезно, тя си трае (прочела съобщението ми, но не отговаря). Аз знам, че не е семейна от лелята.

И после я питах: "А какво правят пичовете в града?" А тя: "Не знам какво правят. Всеки отговаря за себе си."

Аз й казах, че за толкова години можеше да свърши нещо и да си намери половинка. Също така й написах, че дори нямам желание да се размина с нея в града лятото. Тя ми отговаряше делово без никакво приятелско чувство и емоция.

Знам, че за 7 г. някакъв военен е паркирал джипа си в нейния гараж и то за малко. И няма резултат. Тя е шушумига, стой при майка си, вечер чати във фейсбук и баламосва мъжете, сутрин ходи на работа пеша няколко спирки, на обяд рядко обядва в ресторант, придружава майка си да си купи нещо сладичко от магазина. И много харесва лютеницата на майка си. Не е сексуална. Можехме да ходим на плаж заедно преди 7 г и между нас да възникне инимност и близост. Както правят нормалните двойки,

Тя ме беше блокирала преди, но сега стоя отблокиран. Мисля аз да я блокирам, за да остане завинаги в миналото. Тя и няма много снимки.
                        Каква е била целта на този твой контакт с въпросната жена?Първо ти я търсиш и я питаш как вървят нещата в любовта и тя ти казва,че няма мъже около нея.Т.е ти сигнализира,че е готова да подновитевръзката.Щото в противен случай щеше да ти каже, че не е сама.И тогава ти й казваш,че няма нямаш желание да се разминеш с нея дори в парка.Честно не те разбирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Поне трескал ли си съчките за огрев?!

Не ми даде шанс да й изора градината.

Коментар

• Къде ги търсите госпожиците в чатове, фейсове, групи за взаимопомощ и т.н.
                            В южния парк има джаз фест в уикендите. Кълбета момета се радват на музиката и обстановката ( хиляди млади и готини хора) и чакат някой да ги почерпи. Гледам една мома опънала дълги краци на покривалото и аха да и предложа питие, но усетих лекичко пробождане под ребрата...
                            Жената ме гледала изпитателно.
                            Смятам да отида сам в събота, но друг път....

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                              Има още шанс
                              Да станеш баща на 78 и майка на 53 години - това е историята на семейство от Поморие, което наскоро се увеличава с близнаци.
                              Ако има млад комшия изобщо не е учудващо.

Коментар

• Има още шанс
                                Да станеш баща на 78 и майка на 53 години - това е историята на семейство от Поморие, което наскоро се увеличава с близнаци.
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X