Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДа ви разкажа нещо интересно:
преди 1 ден чатих с една госпожица, на чиято ръка бях слагал годежен пръстен преди 7 г и нещата изглеждаха като че ще станат. Но не станаха. С нея ме свърза една леля, наша приятелка от морето.
Исках просто да я проверя (госпожицата), между нас всичко отмина и няма шанс да стане нещо. Питах я семейна ли е, има ли деца, любезно, тя си трае (прочела съобщението ми, но не отговаря). Аз знам, че не е семейна от лелята.
И после я питах: "А какво правят пичовете в града?" А тя: "Не знам какво правят. Всеки отговаря за себе си."
Аз й казах, че за толкова години можеше да свърши нещо и да си намери половинка. Също така й написах, че дори нямам желание да се размина с нея в града лятото. Тя ми отговаряше делово без никакво приятелско чувство и емоция.
Знам, че за 7 г. някакъв военен е паркирал джипа си в нейния гараж и то за малко. И няма резултат. Тя е шушумига, стой при майка си, вечер чати във фейсбук и баламосва мъжете, сутрин ходи на работа пеша няколко спирки, на обяд рядко обядва в ресторант, придружава майка си да си купи нещо сладичко от магазина. И много харесва лютеницата на майка си. Не е сексуална. Можехме да ходим на плаж заедно преди 7 г и между нас да възникне инимност и близост. Както правят нормалните двойки,
Тя ме беше блокирала преди, но сега стоя отблокиран. Мисля аз да я блокирам, за да остане завинаги в миналото. Тя и няма много снимки.
- 1 like
Коментар
-
Да ви разкажа нещо интересно:
преди 1 ден чатих с една госпожица, на чиято ръка бях слагал годежен пръстен преди 7 г и нещата изглеждаха като че ще станат. Но не станаха. С нея ме свърза една леля, наша приятелка от морето.
Исках просто да я проверя (госпожицата), между нас всичко отмина и няма шанс да стане нещо. Питах я семейна ли е, има ли деца, любезно, тя си трае (прочела съобщението ми, но не отговаря). Аз знам, че не е семейна от лелята.
И после я питах: "А какво правят пичовете в града?" А тя: "Не знам какво правят. Всеки отговаря за себе си."
Аз й казах, че за толкова години можеше да свърши нещо и да си намери половинка. Също така й написах, че дори нямам желание да се размина с нея в града лятото. Тя ми отговаряше делово без никакво приятелско чувство и емоция.
Знам, че за 7 г. някакъв военен е паркирал джипа си в нейния гараж и то за малко. И няма резултат. Тя е шушумига, стой при майка си, вечер чати във фейсбук и баламосва мъжете, сутрин ходи на работа пеша няколко спирки, на обяд рядко обядва в ресторант, придружава майка си да си купи нещо сладичко от магазина. И много харесва лютеницата на майка си. Не е сексуална. Можехме да ходим на плаж заедно преди 7 г и между нас да възникне инимност и близост. Както правят нормалните двойки,
Тя ме беше блокирала преди, но сега стоя отблокиран. Мисля аз да я блокирам, за да остане завинаги в миналото. Тя и няма много снимки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ами не е на почит феодализма,щото мъжете са путьовци.Всяка жена мечтае за силен мъж,на когото да се покори. И като няма такива си измислят всякакви щуротии.Ти също не правиш изключение.
Колкото до гейовете-храни, дезодоранти и тем подобни нямат нищо общо.Психиката е тази,която е повлияна от пропагандата на хомосексуализма чрез Холивуд, часово по"сексуално образование ",където пробиват мозъците на децата, че е нормално да са гейове и лесбийки,гей парадите и тем подобни.
Четох че във Великобритания осъдили някакво момче ,затова.че е публикувало в социалните мрежи, че има само два пола.И това твърдение било"реч на омразата ".
Политиките ги знам и са много подмолни.
Отделно от промиването на мозъци обаче ти знаеш ли с колко химия и хормони е наблъскано месото и козметиката? Ще ти се дореве.
Всичко се диктува от съответен корпоративен интерес.
И понеже темата е “женска” знаеш ли кое е най-модното приложение за телефони за дамите в момента?Last edited by Selena2024; 10.07.2024, 11:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Нямам представа кои са “истинските мъже”Само знам, че тук феодализмът в отношенията не е на почит
.
Не ме четеш Мире, не ме четеш. Преди 50 години са се криели. Повечето, за да оцелеят даже са създавали и фиктивни семейства.
В днешно време, вече не са част от НК състав.
Сега - какво ядем и с какви хормони е наблъскано всичко също си има отражение. Дезодоранти, храна, сапуни, козметика - химия, химия, химия. Този фактор отчиташ ли го?
Не изпускам доктрините и аджендите за редукция на населението. Така били решили шепа банкерчетата. Така разправят. И лошото е, че се случва днес, тук и сега.
Не е за тук да разкажа няколко истински лични истории и за бг. Май виждаш само това, което иска умът ти да виждаш.
Колкото до гейовете-храни, дезодоранти и тем подобни нямат нищо общо.Психиката е тази,която е повлияна от пропагандата на хомосексуализма чрез Холивуд, часово по"сексуално образование ",където пробиват мозъците на децата, че е нормално да са гейове и лесбийки,гей парадите и тем подобни.
Четох че във Великобритания осъдили някакво момче ,затова.че е публикувало в социалните мрежи, че има само два пола.И това твърдение било"реч на омразата ".Last edited by Vergil1975; 10.07.2024, 09:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Бразилия е на първо място.И няма как да са постоянен процент от населението. Преди 50 години са били много по-малко отсега, да не говорим за преди 100.
Мисълта ми е,че явно истинските мъже са малко в Испания.Само знам, че тук феодализмът в отношенията не е на почит
.
Не ме четеш Мире, не ме четеш. Преди 50 години са се криели. Повечето, за да оцелеят даже са създавали и фиктивни семейства.
В днешно време, вече не са част от НК състав.
Сега - какво ядем и с какви хормони е наблъскано всичко също си има отражение. Дезодоранти, храна, сапуни, козметика - химия, химия, химия. Този фактор отчиташ ли го?
Не изпускам доктрините и аджендите за редукция на населението. Така били решили шепа банкерчетата. Така разправят. И лошото е, че се случва днес, тук и сега.
Не е за тук да разкажа няколко истински лични истории и за бг. Май виждаш само това, което иска умът ти да виждаш.Last edited by Selena2024; 10.07.2024, 08:03.
- 1 like
Коментар
-
Мире, Мире. Те са си постоянен процент от населението.
Гейовете има и около теб, просто се прикриват, слънце. При мен не се крият. Да не ти давам примери и в тази тема
Я кажи кой е на първо място?
Мисълта ми е,че явно истинските мъже са малко в Испания.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеРазбрах защо Селена е толкова нервна.Видях класация на държавите с най-висок процент гейове в света и на второ място е Испания.
Гейовете има и около теб, просто се прикриват, слънце. При мен не се крият. Да не ти давам примери и в тази тема
Я кажи кой е на първо място?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЕхе, много сте се зачесали днеска...
от днес са пуснали за продажба онзи голям апартамент, 105 кв.м. чисти, за ремонт, за който ти бях казал.
Обаче заради хайпа, са сложили висока цена 235 000 евро през брокер.
Днес говорих с един от собствениците.
Коментар
-
Тебе не съм те пипала. Оправи си граматиката.
Ако те е напекло или принципно си станал със задника нагоре не си го изкарвай на околните.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Как може да си против за нещо което сама ти правиш ?! А повелителке на човешкиЯТ ген ?!
Ако те е напекло или принципно си станал със задника нагоре не си го изкарвай на околните.
Last edited by Selena2024; 08.07.2024, 20:04.
Коментар
-
Подлежат, но без лични нападки
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Вкусът си е вкус, представите за нещата подлежат на дебат,или ти звучи мн ограничено , ти повелителки на промисЪла?
Коментар
Коментар