Ехе, много сте се зачесали днеска...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Вкусът си е вкус, представите за нещата подлежат на дебат,или ти звучи мн ограничено , ти повелителки на промисЪла?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Хубу. Остави и другите да си имат вкусове.
- 1 like
Коментар
-
Въпрос на вкус казало кучето и си излизало задника. А връзването е само проекция….
Коментар
-
Не се връзва. Що си толко мрачен тогава?
Ратко е усмивка, Евго ръси майтапи, пинокчо е ненадминат чешит. Общо взето всички се смеят - ти не.
Ухили се бе
- 1 like
Коментар
-
Аз нямам проблем с нападките , ти имаш. Жена плюс 5 деца , около мен. Ако слушам теб аз съм просто изпълнител на потенциала на жена ми, тя е носителя на гена.
ПП При богомолките , не винаги но често , женската изяжда мъжия след оплождането.
Ратко е усмивка, Евго ръси майтапи, пинокчо е ненадминат чешит. Общо взето всички се смеят - ти не.
Ухили се бе
Коментар
-
Кой почна с личните нападки? Последно мое наблюдение след като чухме маса твои наблюдения за мен без да ме познаваш..
Около теб може и да няма жена. Оттам това мрачно поведение.
Усмихни се бе. Пошегувай се с някой.
ПП При богомолките , не винаги но често , женската изяжда мъжия след оплождането.
Коментар
-
И ти вярваш в оная история с конете зебри.
Мисли пак. Има неща дето са те програмирали д не ги виждаш и продължаваш да не ги виждаш.
Докато зодиите са пълна идиотщина.Все едно някое негърче,родено в диво африканско село ще има същата съдба като някое дете на милиардер,щото са родени на една и съща дата. Това е върховна глупост .Last edited by X_Y; 08.07.2024, 11:53.
- 1 like
Коментар
-
Така е , да цитирам твоите определения за моето мислене е сковано и неприятно за теб. Опитите ти да ме уязвиш са типични но за съжаление аз съм от тия ограничени и с канон средства, за продължаване и възпроизводство на женскиЯТ потенциал.Гъвкавостта на евго е пословична и известна сред населението носещо две различни хромозоми.
Около теб може и да няма жена. Оттам това мрачно поведение.
Усмихни се бе. Пошегувай се с някой.
Коментар
-
Мисли. Подобно на Пачангата мисленето е толкова сковано, че даже Евго е по-гъвкав.
Паяка умря от скука а? Добре че има още да ти се връзват на простотиитеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Мисли. Подобно на Пачангата мисленето е толкова сковано, че даже Евго е по-гъвкав.Гъвкавостта на евго е пословична и известна сред населението носещо две различни хромозоми.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Пълен смях е да ми каже да мисля човек, който вярва в зодии, родови енергии и тем подобни щуротии..
Мисли пак. Има неща дето са те програмирали д не ги виждаш и продължаваш да не ги виждаш.
Коментар
-
Мисли. Подобно на Пачангата мисленето е толкова сковано, че даже Евго е по-гъвкав.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
И как си го представяш в българското консервативно общество българка да роди дете от негър и да го отглежда в това общество?
Това е фантастика.
А между другото съм виждал и родителите на тези две жени. Нито един от тях няма същите черти.
А не и случаят истинският баща да им е негър,щото не са мулати, а тия негърски черти не са преобладаващи,но ги има.
Коментар
-
Алкохол не близвам, набягам на спорта. Да мисли човек не е лошо , но да мисли ,че от пъпа му тръгва света е комично.
ПП Покварена , пасивна идиотка ?! Ниско прелитат мислите на възвисяващата се жена. АлИлуя !
ПП: “Покварена” е голям Бисер. Страшна е силата на повярвалото си невежество.
Посочи ми една култура с потиснати жени, която да просперира. Няма. Защо?Last edited by Selena2024; 08.07.2024, 11:35.
Коментар
Коментар