IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ехе, много сте се зачесали днеска...

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Вкусът си е вкус, представите за нещата подлежат на дебат,или ти звучи мн ограничено , ти повелителки на промисЪла?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Хубу. Остави и другите да си имат вкусове.
        Вкусът си е вкус, представите за нещата подлежат на дебат,или ти звучи мн ограничено , ти повелителки на промисЪла?

Коментар

Въпрос на вкус казало кучето и си излизало задника. А връзването е само проекция….
          Хубу. Остави и другите да си имат вкусове.

Коментар

Не се връзва. Що си толко мрачен тогава?

Ратко е усмивка, Евго ръси майтапи, пинокчо е ненадминат чешит. Общо взето всички се смеят - ти не.

Ухили се бе
            Въпрос на вкус казало кучето и си излизало задника. А връзването е само проекция….

Коментар

Аз нямам проблем с нападките , ти имаш. Жена плюс 5 деца , около мен. Ако слушам теб аз съм просто изпълнител на потенциала на жена ми, тя е носителя на гена.
              ПП При богомолките , не винаги но често , женската изяжда мъжия след оплождането.
              Не се връзва. Що си толко мрачен тогава?

Ратко е усмивка, Евго ръси майтапи, пинокчо е ненадминат чешит. Общо взето всички се смеят - ти не.

Ухили се бе

Коментар

Кой почна с личните нападки? Последно мое наблюдение след като чухме маса твои наблюдения за мен без да ме познаваш..

Около теб може и да няма жена. Оттам това мрачно поведение.

Усмихни се бе. Пошегувай се с някой.
                Аз нямам проблем с нападките , ти имаш. Жена плюс 5 деца , около мен. Ако слушам теб аз съм просто изпълнител на потенциала на жена ми, тя е носителя на гена.
                ПП При богомолките , не винаги но често , женската изяжда мъжия след оплождането.

Коментар

И ти вярваш в оная история с конете зебри .

Мисли пак. Има неща дето са те програмирали д не ги виждаш и продължаваш да не ги виждаш.
                  Ами има ДОКАЗАТЕЛСТВА за тази теза и съм ги представил по-рано в отговор до Мечока.
                  Докато зодиите са пълна идиотщина.Все едно някое негърче,родено в диво африканско село ще има същата съдба като някое дете на милиардер,щото са родени на една и съща дата. Това е върховна глупост .
                  Last edited by X_Y; 08.07.2024, 11:53.

Коментар

Така е , да цитирам твоите определения за моето мислене е сковано и неприятно за теб. Опитите ти да ме уязвиш са типични но за съжаление аз съм от тия ограничени и с канон средства, за продължаване и възпроизводство на женскиЯТ потенциал. Гъвкавостта на евго е пословична и известна сред населението носещо две различни хромозоми.
                    Кой почна с личните нападки? Последно мое наблюдение след като чухме маса твои наблюдения за мен без да ме познаваш..

Около теб може и да няма жена. Оттам това мрачно поведение.

Усмихни се бе. Пошегувай се с някой.

Коментар

Мисли. Подобно на Пачангата мисленето е толкова сковано, че даже Евго е по-гъвкав.
                      последно гъвкав или ТВЪРД го искаш?
                      Паяка умря от скука а? Добре че има още да ти се връзват на простотиите
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Мисли. Подобно на Пачангата мисленето е толкова сковано, че даже Евго е по-гъвкав.
                        Така е , да цитирам твоите определения за моето мислене е сковано и неприятно за теб. Опитите ти да ме уязвиш са типични но за съжаление аз съм от тия ограничени и с канон средства, за продължаване и възпроизводство на женскиЯТ потенциал. Гъвкавостта на евго е пословична и известна сред населението носещо две различни хромозоми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Пълен смях е да ми каже да мисля човек, който вярва в зодии, родови енергии и тем подобни щуротии.
                          И ти вярваш в оная история с конете зебри .

Мисли пак. Има неща дето са те програмирали д не ги виждаш и продължаваш да не ги виждаш.

Коментар

Пълен смях е да ми каже да мисля човек, който вярва в зодии, родови енергии и тем подобни щуротии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

И как си го представяш в българското консервативно общество българка да роди дете от негър и да го отглежда в това общество?
                              Това е фантастика.
                              А между другото съм виждал и родителите на тези две жени. Нито един от тях няма същите черти.
                              А не и случаят истинският баща да им е негър,щото не са мулати, а тия негърски черти не са преобладаващи,но ги има.

Коментар

Алкохол не близвам, набягам на спорта. Да мисли човек не е лошо , но да мисли ,че от пъпа му тръгва света е комично.
                                ПП Покварена , пасивна идиотка ?! Ниско прелитат мислите на възвисяващата се жена. АлИлуя !
                                Айдееее … Айде чао от мен.

ПП: “Покварена” е голям Бисер. Страшна е силата на повярвалото си невежество.

Посочи ми една култура с потиснати жени, която да просперира. Няма. Защо?
                                Last edited by Selena2024; 08.07.2024, 11:35.

Коментар

Working...
                                X