IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    Не, психиатър съм
    Супер, може да ни консултираш тук,

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

Изказването, което цитирате, съдържа няколко погрешни твърдения и заблуди, които нямат научна основа. Ето анализ на проблемите в това изказване:
      • 1. Телегония: Теорията, за която се говори, се нарича "телегония" и е псевдонаучна концепция, която е била отхвърлена от съвременната генетика. Тя погрешно твърди, че предишни партньори могат да повлияят на генетиката на бъдещото потомство[2].
      • 2. Погрешно разбиране на генетиката: Твърдението, че породиста кучка, която се е чифтосвала с непородисто куче, не може повече да роди породисти кученца, е напълно невярно. Генетиката на кучето се определя от ДНК на родителите при всяко зачеване, а не от предишни партньори[2].
      • 3. Неправилно цитиране на исторически експеримент: Експериментът на лорд Мортън, споменат в изказването, е неточно представен. Всъщност, този експеримент е бил един от първите опити да се разбере наследствеността, но резултатите му са били погрешно интерпретирани в миналото и отдавна са отхвърлени от съвременната наука[2].
      • 4. Погрешно свързване с културни практики: Опитът да се свърже девствеността с генетичното наследство е научно необоснован. Културните практики, свързани с девствеността, имат социални и исторически корени, а не биологични[2].
      • 5. Липса на критично мислене: Изказването показва липса на разбиране на основните принципи на генетиката и склонност към приемане на непроверени "факти" без критична оценка[2].
      В заключение, това изказване демонстрира комбинация от псевдонаучни вярвания, погрешно разбиране на биологията и генетиката, и склонност към приемане на остарели и отхвърлени теории. Препоръчително е човекът, изказващ такива твърдения, да се запознае с основите на съвременната генетика и да развие по-критичен подход към информацията, която приема за вярна.

Citations:
      [1] https://en.wikipedia.org/wiki/Telego...inheritance%29
      [2] https://www.researchgate.net/publica...ms_of_telegony
      [3] https://www.bionity.com/en/encyclope...gnancy%29.html
      [4] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4282758/
      [5] https://obgyn.onlinelibrary.wiley.co...1.2010.01672.x
      Лекар ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Е като е грозна защо си ходил на 5 срещи с нея?
        Тогава беше младичка. Не е грозна, но е трътлеста, с бричове.

Виждал съм снимка на майка й - прилича на краварка, . Точно тя вероятно прецака нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Преди 7-8 години нещата стояха по друг начин.

Тя беше на 20+, а аз на 30+. За толкова време (2016-2024 г.) можеше 2-3 деца да роди от мен.

От различни градове сме, тя много обича вечер да виси във ф.б. и да баламосва мъжете.

Загуби ми много време, не искам да цитирам какво ми е казвала, имаше голямо разминаване между думите и делата й.

Не е сексуална, доколкото знам, е имала 2-ма приятели за малко. Съжалявам, че се занимавах с нея.

И е еснафка, и е с лоша фигура.
          Е като е грозна защо си ходил на 5 срещи с нея?

Коментар

• Добро утро,

вчера гледах финала и коментарното студио.

Този Благой не знам какво му харесват жените - черен като циганин, с брада, с неадекватни татуси, отделно се хили и се прави на остроумен.

Прави бебета като Тайсън Фюри, но не се грижи за тях.

Много е далеч от Стоичков и Сираков на младини.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Уф.
              И ни занимава със еснафските жени а съвсем друго го вълнува.
              Last edited by X_Y; 12.07.2024, 17:50.

Коментар

Тя беше на 20+, а аз на 30+. За толкова време (2016-2024 г.) можеше 2-3 деца да роди от мен.

От различни градове сме, тя много обича вечер да виси във ф.б. и да баламосва мъжете.

Загуби ми много време, не искам да цитирам какво ми е казвала, имаше голямо разминаване между думите и делата й.

Не е сексуална, доколкото знам, е имала 2-ма приятели за малко. Съжалявам, че се занимавах с нея.

Уф.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Годежен пръстен без да си играл?! Ти си ненормален!

Коментар

Нямам нужда от помощ, тук е форум.

И не е за подигравка това.
                    Напротив - имаш!

Само че един път гордостта ти не ти позволява...
                    втори път - промивката от родителите ти пречи да видиш нелицеприятната истина за себе си.

Коментар

Не ми даде шанс да й изора градината.
                      Годежен пръстен без да си играл?! Ти си ненормален!

Коментар

Опитваме се да ти помогнем,не да се подиграваме.

Коментар

Ти пък , къде видя подигравка в писанията ми?
                          Както и да е
                          Успех ти желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не желая да влизам в този разговор, защото вчера казах на Евго, че ще разредя писането. КАжи чесно, ти мислиш ли, че го има това в червеното?
                            Понеже явно го познаваш повече от всички в темата, мислиш ли, че ще успее, ако си остане същият? Дано успее....
                            Съжалявам, че пиша по този начин, но за мен е загубена кауза. Дано ме опровергае!

ПП: Може да са крокодили ама той е имал аспирации към тези жени, а и не знаем как са като характер, а това е важно, щото младостта минава...

Коментар

Конкретно, жените, които съм изпращал на Миродес, бяха малко неугледни и не много свежи.

Но той нямаше да хареса и тази от морето - трътлеста, с бричове, суха чиновничка, без сексапил, и отделно нито ще готви като хората (на мен ми е изпращала някакви яхнии, които прави на баща си), нито прави hawk tuah.

За мен е важна и вътрешната красота и сексапил. По TLC дават "Обичам пълна жена" и там един мъж казва: "Ти ако трябва да избереш между суха слива и сочна нектарина, кое ще предпочетеш",
                              Казва така,за да оправдае избора си.Естествено ако има възможност ще си вземе слаба жена, а не слон.Но така се представя все едно харесва дебели жени, а не е така.Просто други не му връзват. Не трябва да изпадаш дотам.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не желая да влизам в този разговор, защото вчера казах на Евго, че ще разредя писането. КАжи чесно, ти мислиш ли, че го има това в червеното?
                                Понеже явно го познаваш повече от всички в темата, мислиш ли, че ще успее, ако си остане същият? Дано успее....
                                Съжалявам, че пиша по този начин, но за мен е загубена кауза. Дано ме опровергае!

ПП: Може да са крокодили ама той е имал аспирации към тези жени, а и не знаем как са като характер, а това е важно, щото младостта минава...
                                Увереността на мъжа се добива от срещи с колкото се може повече жени.Или дори да не са много,но постоянно да има връзка с някоя жена.Така че лесно може да се добие увереност .Естествено, че и характера е важен, ама за мъжете външността е не по-малко важна. И не става въпрос да търси манекенки,то и моята жена не е много красива, ама едно е жената да не е красива, друго крокодил или хипопотам. Такива може да ги вземат само най-изпадналите мъже.
                                Ако мога да направя една класация но жените в България тя ще е 5 процента големи красавици,5 процента красиви, 60 процента средна хубост и 30 процента крокодили и хипопотами. Един уважавам себе си мъж трябва да се цели в 60 процента средна хубост. Ако успее да свали някоя от петте процента красиви е бонус,(голяма красавица не му трябва)но в никакъв случай не трябва да се принизява с крокодилите и хипопотамите.
                                Last edited by Vergil1975; 11.07.2024, 13:45.

Коментар

Working...
                                X