If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изказването, което цитирате, съдържа няколко погрешни твърдения и заблуди, които нямат научна основа. Ето анализ на проблемите в това изказване:
1. Телегония: Теорията, за която се говори, се нарича "телегония" и е псевдонаучна концепция, която е била отхвърлена от съвременната генетика. Тя погрешно твърди, че предишни партньори могат да повлияят на генетиката на бъдещото потомство[2].
2. Погрешно разбиране на генетиката: Твърдението, че породиста кучка, която се е чифтосвала с непородисто куче, не може повече да роди породисти кученца, е напълно невярно. Генетиката на кучето се определя от ДНК на родителите при всяко зачеване, а не от предишни партньори[2].
3. Неправилно цитиране на исторически експеримент: Експериментът на лорд Мортън, споменат в изказването, е неточно представен. Всъщност, този експеримент е бил един от първите опити да се разбере наследствеността, но резултатите му са били погрешно интерпретирани в миналото и отдавна са отхвърлени от съвременната наука[2].
4. Погрешно свързване с културни практики: Опитът да се свърже девствеността с генетичното наследство е научно необоснован. Културните практики, свързани с девствеността, имат социални и исторически корени, а не биологични[2].
5. Липса на критично мислене: Изказването показва липса на разбиране на основните принципи на генетиката и склонност към приемане на непроверени "факти" без критична оценка[2].
В заключение, това изказване демонстрира комбинация от псевдонаучни вярвания, погрешно разбиране на биологията и генетиката, и склонност към приемане на остарели и отхвърлени теории. Препоръчително е човекът, изказващ такива твърдения, да се запознае с основите на съвременната генетика и да развие по-критичен подход към информацията, която приема за вярна.
Не желая да влизам в този разговор, защото вчера казах на Евго, че ще разредя писането. КАжи чесно, ти мислиш ли, че го има това в червеното?
Понеже явно го познаваш повече от всички в темата, мислиш ли, че ще успее, ако си остане същият? Дано успее....
Съжалявам, че пиша по този начин, но за мен е загубена кауза. Дано ме опровергае!
ПП: Може да са крокодили ама той е имал аспирации към тези жени, а и не знаем как са като характер, а това е важно, щото младостта минава...
Конкретно, жените, които съм изпращал на Миродес, бяха малко неугледни и не много свежи.
Но той нямаше да хареса и тази от морето - трътлеста, с бричове, суха чиновничка, без сексапил, и отделно нито ще готви като хората (на мен ми е изпращала някакви яхнии, които прави на баща си), нито прави hawk tuah.
За мен е важна и вътрешната красота и сексапил. По TLC дават "Обичам пълна жена" и там един мъж казва: "Ти ако трябва да избереш между суха слива и сочна нектарина, кое ще предпочетеш",
Казва така,за да оправдае избора си.Естествено ако има възможност ще си вземе слаба жена, а не слон.Но така се представя все едно харесва дебели жени, а не е така.Просто други не му връзват. Не трябва да изпадаш дотам.
Не желая да влизам в този разговор, защото вчера казах на Евго, че ще разредя писането. КАжи чесно, ти мислиш ли, че го има това в червеното?
Понеже явно го познаваш повече от всички в темата, мислиш ли, че ще успее, ако си остане същият? Дано успее....
Съжалявам, че пиша по този начин, но за мен е загубена кауза. Дано ме опровергае!
ПП: Може да са крокодили ама той е имал аспирации към тези жени, а и не знаем как са като характер, а това е важно, щото младостта минава...
Увереността на мъжа се добива от срещи с колкото се може повече жени.Или дори да не са много,но постоянно да има връзка с някоя жена.Така че лесно може да се добие увереност .Естествено, че и характера е важен, ама за мъжете външността е не по-малко важна. И не става въпрос да търси манекенки,то и моята жена не е много красива, ама едно е жената да не е красива, друго крокодил или хипопотам. Такива може да ги вземат само най-изпадналите мъже.
Ако мога да направя една класация но жените в България тя ще е 5 процента големи красавици,5 процента красиви, 60 процента средна хубост и 30 процента крокодили и хипопотами. Един уважавам себе си мъж трябва да се цели в 60 процента средна хубост. Ако успее да свали някоя от петте процента красиви е бонус,(голяма красавица не му трябва)но в никакъв случай не трябва да се принизява с крокодилите и хипопотамите.
Коментар