IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Абе Евго, да та питам - хубава ли е? Секси ли е? Ако да пробвай директния подход - Ти си много чаровна и секси и искам да те поканя на вечеря, да си поприказваме. Ще те питам постоянно докато се съгласиш. Кога да дойда да те взема от вас? Каква храна обичаш?

Както е поговорката - съдбата обича смелите!
    Не е лоша, но се държи като дива коза. Дори не ме поздравява по коридорите. А вие искате да я свалям.

Особенна е, с комплекс на стара мома. Аз съм й намеквал, че я харесвам, като съм я лайквал със сърце,

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

А ти - защо не си се грижил за дядо ти?

Казваш, че "щеше да се грижиш и да му чистиш", АКО БЕШЕ КУПИЛ И ТИ ЗАВЕЩАЛ АПАРТАМЕНТА" , който самият той не е желаел да купи. Това е НЕГОВО ПРАВО (независимо, че е бил служител в УБО и е живеел с жена, която очевидно му е ОБРЪЩАЛА ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ ОТ вашето "семейство"), независимо какви са твоите тълкувания сега - като заинтересуван от "получаването на еднонаследство", което някак ти се е изплъзнало...

Съчувствам ти за "изгубените имоти", но хората имат СВОЙ ЖИВОТ, СВОИ РАЗХОДИ - И, ПО ПРИНЦИП - НЕ МИСЛЯТ ЗА ТОВА - КОЛКО И КАКВИ ИМОТИ ДА КУПЯТ, ЗА ДА МОЖЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ ДА СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО "успешните инвестори на "новото" време"...

....

Но накрая той искаше да се върне отново при нас, а 10г по-рано не направи нищо, за да си спасим апартамента, бяхме го изплатили на 25 % под формата на наеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Абе Евго, да та питам - хубава ли е? Секси ли е? Ако да пробвай директния подход - Ти си много чаровна и секси и искам да те поканя на вечеря, да си поприказваме. Ще те питам постоянно докато се съгласиш. Кога да дойда да те взема от вас? Каква храна обичаш?
        Този подход по-скоро би свършил работа ако не е секси

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
          Мислех повече да не поглеждам тази глупава тема
          Но виждам, че се е появил 1 (само един !) човек, който реагира адекватно
          Брависимо
          Е, наборите се подкрепят

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Прав си.

Въпросната колежка до преди няколко години ходеше на евтини екскурзии в чужбина с още 2 жени, които вече станаха майки в пандемията.

И ми се струва, че не се е занимавала много с мъже.

Както е поговорката - съдбата обича смелите!
            Last edited by keizer; 18.07.2024, 14:38.
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Ти наред ли си?

А ти - защо не си се грижил за дядо ти?

Казваш, че "щеше да се грижиш и да му чистиш", АКО БЕШЕ КУПИЛ И ТИ ЗАВЕЩАЛ АПАРТАМЕНТА" , който самият той не е желаел да купи. Това е НЕГОВО ПРАВО (независимо, че е бил служител в УБО и е живеел с жена, която очевидно му е ОБРЪЩАЛА ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ ОТ вашето "семейство"), независимо какви са твоите тълкувания сега - като заинтересуван от "получаването на еднонаследство", което някак ти се е изплъзнало...

Съчувствам ти за "изгубените имоти", но хората имат СВОЙ ЖИВОТ, СВОИ РАЗХОДИ - И, ПО ПРИНЦИП - НЕ МИСЛЯТ ЗА ТОВА - КОЛКО И КАКВИ ИМОТИ ДА КУПЯТ, ЗА ДА МОЖЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ ДА СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО "успешните инвестори на "новото" време"...

....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Е, ти си семеен с две деца, ако търсиш нещо странично за забавление, става. Ако търсиш серизна жена за съпруга- не бих взел жена, която ми пуска до няколко часа след като сме се запознали.

Ама тва, че Евго търси сериозна жена, не значи, че трябва да кара на ръчна докато я срещне. Затова му предложих тези места. А и има нужда да трупа опит с жените. Така ще придобие увереност и като дойде някоя подходяща, няма да я отблъсне с неадекватно поведение.
                Прав си.

Въпросната колежка до преди няколко години ходеше на евтини екскурзии в чужбина с още 2 жени, които вече станаха майки в пандемията.

И ми се струва, че не се е занимавала много с мъже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Кое му е лошото на това?
                  Е, ти си семеен с две деца, ако търсиш нещо странично за забавление, става. Ако търсиш серизна жена за съпруга- не бих взел жена, която ми пуска до няколко часа след като сме се запознали.

Ама тва, че Евго търси сериозна жена, не значи, че трябва да кара на ръчна докато я срещне. Затова му предложих тези места. А и има нужда да трупа опит с жените. Така ще придобие увереност и като дойде някоя подходяща, няма да я отблъсне с неадекватно поведение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Да обобщим истината за Евгича...

1. Всеки, който не е роден (като Евго) в София - е ПРОВИНЦИАЛИСТ! Не е ясно, дали Евго има личен приноса в това - да бъде роден в столицата на България. Разбира се, че самият Евго има ЛИЧЕН принос, за да бъде роден в София, за да бъде наследник на имоти, купени на безценица, а оттук - да определя всички "несофиянци" като "селяни", които "разнасят буркани"..., защото нямат в къщи майка, която пазарува, готви, чисти, пере..., за да може синът-наследник да живее с мисълта за "софиянец с имоти", какво като са "НАШИ", т.е. - на мама..., наследствени...

2. Евго е инвеститор в недвижими имоти, които са наследствени. Да УБО са имали висши "активисти", които са получавали "служебни" жилища, но все пак НЕ са искали да хвърлят пари ма вятъра, а са живели живота си при символипни наеми... Наследниците НЕ са доволни за това, че не са ИМ купували имоти, които да наследят което е "причина, за да бъдат полагани грижи за гледането на възрастните членове на семейството...", ако и да са били служители в УБО!!! КАК ПЪК НЕ СЕ ОТКАЗАХА НАПЪЛНО ОТ НАСЛЕДСТВОТО СИ ТИЯ "наследници", а все им се вижда малко наследството в СТРАНАТА и в софия (София е нарочно изписана с малка буква)...

3. Не зная защо опитваме да определяме Евго като незнаещ как- и в коя част от Черноморието да планира почивката си! Кои са списващите тук, за да бъде необходимо Евго да се съобразява с мнението им ? Безплатен курорт, без жени (може би повече с мъже, които създават домашен уют, релакс, истинска отмора и почивка...). Знаем вече мнението на Евго за целокупният дамски състав: НЕ СТАВАТ! (въпреки мненията на хората във форума)...

....
                    Ти наред ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ми не мога да се сдържа да не отговоря на описанията на този прозорлив чичо

Евгич, тотал щета си брат/това брат, по твои пример/

Глей ся, жестоко си се объркал, кой съм и от къде съм и къде съм в момента В София само на гости.....
                      ....и как точно се заблуди, че ми имаш файса, че въобще имам ФБ?

Абе понеже явно мъкна буркани, а ти нали си примерна "булка" с изпънат по конец апартамент, да вземеш някой урок по готвене да ми предадеш в темата, Ъ?

както и да е, не ми се пише, че няма и особен смисъл.
                      Да обобщим истината за Евгича...

1. Всеки, който не е роден (като Евго) в София - е ПРОВИНЦИАЛИСТ! Не е ясно, дали Евго има личен приноса в това - да бъде роден в столицата на България. Разбира се, че самият Евго има ЛИЧЕН принос, за да бъде роден в София, за да бъде наследник на имоти, купени на безценица, а оттук - да определя всички "несофиянци" като "селяни", които "разнасят буркани"..., защото нямат в къщи майка, която пазарува, готви, чисти, пере..., за да може синът-наследник да живее с мисълта за "софиянец с имоти", какво като са "НАШИ", т.е. - на мама..., наследствени...

2. Евго е инвеститор в недвижими имоти, които са наследствени. Да УБО са имали висши "активисти", които са получавали "служебни" жилища, но все пак НЕ са искали да хвърлят пари ма вятъра, а са живели живота си при символипни наеми... Наследниците НЕ са доволни за това, че не са ИМ купували имоти, които да наследят което е "причина, за да бъдат полагани грижи за гледането на възрастните членове на семейството...", ако и да са били служители в УБО!!! КАК ПЪК НЕ СЕ ОТКАЗАХА НАПЪЛНО ОТ НАСЛЕДСТВОТО СИ ТИЯ "наследници", а все им се вижда малко наследството в СТРАНАТА и в софия (София е нарочно изписана с малка буква)...

3. Не зная защо опитваме да определяме Евго като незнаещ как- и в коя част от Черноморието да планира почивката си! Кои са списващите тук, за да бъде необходимо Евго да се съобразява с мнението им ? Безплатен курорт, без жени (може би повече с мъже, които създават домашен уют, релакс, истинска отмора и почивка...). Знаем вече мнението на Евго за целокупният дамски състав: НЕ СТАВАТ! (въпреки мненията на хората във форума)...

....

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

абе кви жени - там са само шафрантии за 1 нощ най-много или 2-3 тека
                        Кое му е лошото на това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Даваме ти акъл къде може да свалиш по-лесно жени. Ако на плажа до вилата не ходят млади жени, естествено че няма как да стане работата. Тогава трябва да пробваш в нощните клубове. Там със сигурност ходят жени, които много ги сърби.Аз преди години бях един месец командировка в Царево,който не е курорт,където ходят много самотни жени. Ама пак направих 5 бройки.И то с едната бяхме повечето време заедно.Две бяха сервитьорки-те лесно се свалят, стига да си забавен и да им правиш пичи мохабед.
                          A тая твоя позната със сигурност ходи на КУРорт.Не е задължително да се е разцепила,щото жените стоят и чакат да дойде мъж.И понякога си остават с чакането.
                          абе кви жени - там са само шафрантии за 1 нощ най-много или 2-3 тека
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Естествено, че си от там, но не си го писал във фейса си и вече си нов софиянец.

Идвали са у нас много гости и приятели на баща ми от Силистра за период от почти 40 г. и съм наясно, че със сигурност правиш селски простотии и икономии, мъкнеш буркани и гледаш да не се минеш.

Относно коментарите на колегите, дали колежката прави нещо на тези курорти, тя ходи с приятелки или сама. Не изглежда сексуална, сигурно я пердашат мъжкари, но не много редовно. Малко е странна и е от типа жени, влюбени в "Секса и града". Може и вибратор да си има. Казват, че е без приятел дълго време.

Във ф.б. ме лайква, но на живо не ме отразява.

Ми не мога да се сдържа да не отговоря на описанията на този прозорлив чичо

Евгич, тотал щета си брат/това брат, по твои пример/

Глей ся, жестоко си се объркал, кой съм и от къде съм и къде съм в момента В София само на гости.....
                            ....и как точно се заблуди, че ми имаш файса, че въобще имам ФБ?

Абе понеже явно мъкна буркани, а ти нали си примерна "булка" с изпънат по конец апартамент, да вземеш някой урок по готвене да ми предадеш в темата, Ъ?

както и да е, не ми се пише, че няма и особен смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Хахаха
                              Гледам, етикети почна да лепиш, ама така е то, като си безсилен, с природата трудно можеш да се бориш....
                              Как така реши, че съм селянин, че и простотии правя?

това, че свако ти е от някакъв окръг не охарактеризира по никакъв начин хората, които живеят там. Не те знам какви бръмбари имаш в главата, но се вижда, че ги има.
                              Що реши, че съм от Силистра? И, ако съм от там, що реши, че съм селянин, може би щото не ти харесват истините, които пиша?

Наистина ще гледам да не пиша в тази тема, а ти си живей празният живот.
                              Айде със здраве!
                              Естествено, че си от там, но не си го писал във фейса си и вече си нов софиянец.

Идвали са у нас много гости и приятели на баща ми от Силистра за период от почти 40 г. и съм наясно, че със сигурност правиш селски простотии и икономии, мъкнеш буркани и гледаш да не се минеш.

Относно коментарите на колегите, дали колежката прави нещо на тези курорти, тя ходи с приятелки или сама. Не изглежда сексуална, сигурно я пердашат мъжкари, но не много редовно. Малко е странна и е от типа жени, влюбени в "Секса и града". Може и вибратор да си има. Казват, че е без приятел дълго време.

Във ф.б. ме лайква, но на живо не ме отразява.

Коментар

Ако може, не ми давайте съвети къде да ходя на море.

Имам си вила, планирал съм си отпуската, ще бъда там с близките ми, ще ми почине съзнанието, там няма пияници и дискотеки нощем, и е по-спокойно.

Обикновено се връщам със заредени батерии и свеж.

Имам колежка мома, която ходи точно в актуалните шумни курорти. Не знам какво прави там, но е мома и няма приятел, и наближава 40 г.
                                Даваме ти акъл къде може да свалиш по-лесно жени. Ако на плажа до вилата не ходят млади жени, естествено че няма как да стане работата. Тогава трябва да пробваш в нощните клубове. Там със сигурност ходят жени, които много ги сърби.Аз преди години бях един месец командировка в Царево,който не е курорт,където ходят много самотни жени. Ама пак направих 5 бройки.И то с едната бяхме повечето време заедно.Две бяха сервитьорки-те лесно се свалят, стига да си забавен и да им правиш пичи мохабед.
                                A тая твоя позната със сигурност ходи на КУРорт.Не е задължително да се е разцепила,щото жените стоят и чакат да дойде мъж.И понякога си остават с чакането.
                                Last edited by Vergil1975; 18.07.2024, 11:54.

Коментар

Working...
                                X