Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
И 1 ден като се съвземеш и събереш парченцата от начупената си душа от тях да се възроди 1 нов Евго. Да,, пак ще си бъдеш ти с спортната си фигура, с имотите, но … нещо в ума ти ще бъде променено, ще имаш нов ъпдейт в ума си и вече ще мислиш по друг начин, ще усещаш нещата по- друг начин. Да ти кажа ли в аванс и още нещо – след такъв срив, катарзис и ъпдейт много малко вече ще те интересуват и вълнуват имотите и парите …..

Но точно след такъв катарзис, ако оцелееш,, в теб ще се възроди мъжкия дух, мъжката воля, мъжествеността и много други мъжки качества, които правят мъжа Мъж. Аз съм преживявал когато бях на 27 год такава кървава връзка, Грую Груев и той е я преживявал, Килдирим Бей и той също,, говоря за тия за които знам. Ти – не си, и затова за сега не си готов да скочиш в дълбокото, едва си се научил да плуваш и то на плиткото до брега дето водата ти стига до кръста ….

Евго братле засега излизаш сух от водата щото попадаш на некви задръстени смотли. Предвид изгубените 20 год спешно трябва да те набележи някоя люта хищница, отракана театралка,, жена дето знае всички хитри и коварни женски номера и дето се прикрива кат хамелеон и дето играе роли и игри по- добре отколкото артистите в Народния театър, и луд да те направи да си говориш сам и да ти изпие мозъка с сламка на 2 глътки ……

Не ми се сърди братле че така ти говоря. Ако не ми пукаше за тебе да не мислиш че щях да отделям време,, най- малкото да пиша тоя пост, дреме ми щях да си кажа.
Коментар