IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

В телефона си ми е наред,ама като я кача на профила и все я дава наобратно.
    Подмокри ли се като ме видя?
    Сущий Чингиз хан
    Хан Аспарух марули да яде.
    Омуртаг бледнее. Само Пачангата леко го засенчва от кьошето.

Пребледнях, после поруменях, после ми се зави свят и после като сетих за стоте наложници на Хана … избегах

Дръж се Съни бийч. Въздухът трепери. Всяка германка е забременяла безконтактно в радиус от сто километра.
    Last edited by Selena2024; 16.07.2024, 19:39.

Коментар

Мирко, това със снимката признавам, че е стратегически ход, да върнеш женския контингент в темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Що си на чорчик, бре?! Оправи я тая снимка.

Коментар

Не е хубаво да си ковладиш роднините пред чужди хора, обаче. Това се прави само в тесен семеен кръг. Вземи си бележка.
          Аз не я броя за роднина и все пак искам да се коментира тук, да върви дискусия.
          Last edited by Evgo; 16.07.2024, 16:47.

Коментар

Цър-цър,прошепнала сивата мишка.
            Що си на чорчик, бре?! Оправи я тая снимка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Между другото, леля ми също е голяма еснафка.

Нито за рожден ден ми е подарявала нещо, нито за нов апартамент, нито за Нова година в последните 32 г.

Гледаше да опоска баба ми и дядо ми, дори и баща ми. И не е прокопсала особено с тези дейности. Също така е и мързелива.
              Не е хубаво да си ковладиш роднините пред чужди хора, обаче. Това се прави само в тесен семеен кръг. Вземи си бележка.

Коментар

Претенции за националост нямам.По външен вид ще избирам.
                Купи ли басейн за двора на къщата ви?

Коментар

+1

Сигурно ще търсиш от международния контингент.
                  Претенции за националост нямам.По външен вид ще избирам.

Коментар

Не се занимавай с тоя либерастки трол.От такива никога няма да получиш адекватни съвети.
                    Вземай отпуск и отивай на морето. Най-добре на Слънчев бряг .Аз съм на Несъбър и тук повечето са семейства с деца, ама на Слънчев бряг е фраш със загорели пички.Мисля август месец да си направя една соло почивка там.
                    +1

Сигурно ще търсиш от международния контингент.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                      Evgo е Умен Естествен Интелект ЕИ и прави разлика между ИИ и ЕГ
                      Цър-цър,прошепнала сивата мишка.

Коментар

Мерси, ИИ

Аз налагам забрана на лошите хора и не ги каня у нас в София и на морето,

Не "възбрана", а забрана, черен списък.
                        Не се занимавай с тоя либерастки трол.От такива никога няма да получиш адекватни съвети.
                        Вземай отпуск и отивай на морето. Най-добре на Слънчев бряг .Аз съм на Несъбър и тук повечето са семейства с деца, ама на Слънчев бряг е фраш със загорели пички.Мисля август месец да си направя една соло почивка там.
                        Last edited by Vergil1975; 16.07.2024, 12:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                          Благодаря, че споделихте повече информация за себе си. Разбирам, че имате солидно образование и богат опит с академично писане, което обяснява стила ви. Ето няколко мисли по темата:
                          • Опитайте се да погледнете нещата от различна перспектива. Възможно е лелята ви да има свои причини за това поведение, които не познавате.
                          • Фокусирайте се върху позитивните взаимоотношения в живота си. Обърнете внимание на хората, които ви подкрепят и ценят.
                          • Поговорете открито с лелята си, ако смятате, че това би помогнало. Споделете как се чувствате, без да обвинявате.
                          • Приемете, че не можете да промените другите хора. Вместо това се съсредоточете върху собственото си поведение и реакции.
                          • Ако отношенията ви причиняват стрес, обмислете да ограничите контакта до комфортно за вас ниво.
                          • Потърсете подкрепа от приятели или специалист, ако ситуацията ви натоварва емоционално.
                          • Образование и опит: Вашите две висши образования и многото взети изпити са впечатляващо постижение. Това показва, че сте интелигентен и трудолюбив човек.
                          • Стил на писане: Напълно разбираемо е, че академичният ви опит влияе на начина, по който се изразявате писмено. Прецизността и структурираността в писането често се асоциират с AI, но са и белег на добро образование.
                          • Пълна картина: Оценявам, че искате да представите цялостна картина на ситуацията. Това показва, че сте обмислен и се стремите към обективност.
                          • Емоционален аспект: Въпреки академичния ви стил, личи, че ситуацията с лелята ви е емоционално заредена за вас. Това е напълно нормално и човешко.
                          • Баланс: Предизвикателството може да бъде в намирането на баланс между вашия аналитичен подход и емоционалната страна на междуличностните отношения.
                          Благодаря, че споделихте тази допълнителна информация. Тя наистина помага за по-пълното разбиране на контекста и вашата перспектива.
                          Мерси, ИИ

Аз налагам забрана на лошите хора и не ги каня у нас в София и на морето,

Не "възбрана", а забрана, черен списък.

Коментар

Евгоооу, пуснаха те на чат gpt, слънце. Между другото отстрани звучиш подобно.

Барби е пораздвижил темата - абе стар кибернетик си е той
                            Между другото, леля ми също е голяма еснафка.

Нито за рожден ден ми е подарявала нещо, нито за нов апартамент, нито за Нова година в последните 32 г.

Гледаше да опоска баба ми и дядо ми, дори и баща ми. И не е прокопсала особено с тези дейности. Също така е и мързелива.

Коментар

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Аз имам 2 висши и съм взел много изпити.

Поради тази причина писането ми понякога наподобява ИИ.

Искам да добиете пълна картина за нещата.

Коментар

Working...
                                X