If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ботев, уточни, в твоята собствена фирма или във фирмата в която и ти участваш (работиш). Има разлика, дано да е първото, и ако е така, то ти имаш цял харем, блазе ти!
Ако беше моята моята щях аз да съм ги минал всичките 200 . От как са в БГ съм там - така че я приемам за моята. бяха 30-40 души кат почнах, сега са 4000 ....
Ама те нямат проблеми и като са заети. От 200 заети жени почнали в моята фирма на по 20 години само една се сещам дето не се раздели. Една беше сгодена и развали годежа и се омъжи за едно манагерче
Ами тия 200 жени са на пазара. Като видят, че няма свестни мъже, които да вземат разведени жени, си търсят тъпкачи.
Човек, който прави нещо за Родината си, допринася за националните постижения, родната земя,традиции, език и култура. Така го разбирам. Екшън, действие да има. С дела да докажеш,че обичаш, възхищаваш се и си привързан, а не само с думи. На думи всеки го може.
Това си е твоя интерпретация. Прочети в тълковният речник какво означава патриот.
Но дори и по твоята интерпретация пак съм патриот.
Ама те нямат проблеми и като са заети. От 200 заети жени почнали в моята фирма на по 20 години само една се сещам дето не се раздели. Една беше сгодена и развали годежа и се омъжи за едно манагерче
Ботев, уточни, в твоята собствена фирма или във фирмата в която и ти участваш (работиш). Има разлика, дано да е първото, и ако е така, то ти имаш цял харем, блазе ти!
Ти имаш ли си изобщо понятие какво означава патриот? Човек, който обича Родината си,възхищава се на националните постижения, привързан е към родната земя,традиции, език,култура.
Това,че ти й придаваш различно значение си е твой проблем.
Човек, който прави нещо за Родината си, допринася за националните постижения, родната земя,традиции, език и култура. Така го разбирам. Екшън, действие да има. С дела да докажеш,че обичаш, възхищаваш се и си привързан, а не само с думи. На думи всеки го може.
Ами тогава отчаяна глупачка е тази,която се е хванала с моя приятел, който е на ръководен пост в представителството в София на една от най-големите автомобилни компании.И постоянно му се натискат жени.И то все красиви.
Всички са отчаяни глупачки по твоята логика.
Ти явно бъркаш желаното с реалността.
Свободни жени колкото щеш.Това,че има мъже, които не са атрактивни за тях си е техен проблем. Такива като мен и моите приятели нямаме абсолютно никакви проблеми да си намерим жени.
Е, добре де, спирам, щом като си си самодостатъчен. Къпи се в собствения си патриотизъм.
Ти имаш ли си изобщо понятие какво означава патриот?
Човек, който обича Родината си,възхищава се на националните постижения, привързан е към родната земя,традиции, език,култура.
Това,че ти й придаваш различно значение си е твой проблем.
Напротив-коментирахме хипотетична ситуация, при която се разделя с жена ми.
А че "не си такава"е ясно.И хич не се вълнуваш от тая тема също е ясно.
И е редно човек поне да си сложи снимка, та отсреща да знаят с какъв човек разговарят.
И без снимка тя ми е симпатична Мислеща жена Няма значение как изглежда,
Защото мисля с горната си глава За разлика от теб
Коментар