IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Конкретно, жените, които съм изпращал на Миродес, бяха малко неугледни и не много свежи.

Но той нямаше да хареса и тази от морето - трътлеста, с бричове, суха чиновничка, без сексапил, и отделно нито ще готви като хората (на мен ми е изпращала някакви яхнии, които прави на баща си), нито прави hawk tuah.

За мен е важна и вътрешната красота и сексапил. По TLC дават "Обичам пълна жена" и там един мъж казва: "Ти ако трябва да избереш между суха слива и сочна нектарина, кое ще предпочетеш",

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Напротив има значение мнението на хора,които искат да му помогнат,щото трябва да е най-изпадналият на света, та да се хване с някой хипопотам или крокодил. По тоя начин губи увереност в себе си, и си мисли,че никоя няма да му върже. Има и такива мъже, които заради външен вид,финанси,обществено положение се примиряват и се женят за дебели и/или грозни жени. Ама Евго не е такъв ,та да се хване с някой звяр.
      Щом съм казал,че не стават жените, чийто снимки ми е изпратил, бъди уверен, че наистина не са за него, щото са неатрактивни.Естествено крайното решение е негово.
      Не желая да влизам в този разговор, защото вчера казах на Евго, че ще разредя писането. КАжи чесно, ти мислиш ли, че го има това в червеното?
      Понеже явно го познаваш повече от всички в темата, мислиш ли, че ще успее, ако си остане същият? Дано успее....
      Съжалявам, че пиша по този начин, но за мен е загубена кауза. Дано ме опровергае!

ПП: Може да са крокодили ама той е имал аспирации към тези жени, а и не знаем как са като характер, а това е важно, щото младостта минава...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

За чий ти е нужно чуждо мнение?!?
        След, като си направил тази важна стъпка значи си я харесвал, ама явно тя не. И няма никакво значение мнението на другите още по малко на анонимни форумни герой като нас.
        Проблемът идва от това, че като те отхвърлят и се озлобявяш към всички жени.
        Спирам да пиша, че се ядосвам.
        Смяна на мисленето ти трябва за да имаш успех иначе сам за съжаление.
        Напротив има значение мнението на хора,които искат да му помогнат,щото трябва да е най-изпадналият на света, та да се хване с някой хипопотам или крокодил. По тоя начин губи увереност в себе си, и си мисли,че никоя няма да му върже. Има и такива мъже, които заради външен вид,финанси,обществено положение се примиряват и се женят за дебели и/или грозни жени. Ама Евго не е такъв ,та да се хване с някой звяр.
        Щом съм казал,че не стават жените, чийто снимки ми е изпратил, бъди уверен, че наистина не са за него, щото са неатрактивни.Естествено крайното решение е негово.
        Last edited by Vergil1975; 11.07.2024, 12:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение

Мене кучета ме яли....Каквото трябва и не трябва в този живот съм го направил...
          Сега е твой ред.

пп Винаги е добре да се почне с един приятен разговор за новите тенденции в джаза и мешавицата с класическата музика, фолк, рок и т.н.
          Нооо, ти можеш за парцалки, имоти, финанси и т.н. да наблегнеш.....
          В блока ми, под мен живее един пич, на 52 г, семеен и стабилен. На мен ми се струва, че се обичат с жена му и пъшкат.

Въпреки това, се оглежда за мадами във ф.б., наскоро е станал приятел с мадама бот, която писа и на мен.

По неграмотното писане и несъгласуваност на български език, познах, че не е реална жена, а бот. Снимката й също изглежда доста перфектна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

А ти като почерпиш с бира мацката в Южния парк, после какво ще й предложиш,

Да я повозиш с джипа си, да идете на хотел или просто да се разходите из парка,

Или да си даде GSM?
            Мене кучета ме яли....Каквото трябва и не трябва в този живот съм го направил...
            Сега е твой ред.

пп Винаги е добре да се почне с един приятен разговор за новите тенденции в джаза и мешавицата с класическата музика, фолк, рок и т.н.
            Нооо, ти можеш за парцалки, имоти, финанси и т.н. да наблегнеш.....

Коментар

• ех едно време МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ мачкаха чаршафите, ако са по палави сеното а сега си мачкат(или може би менкат) парцалките
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
                Омешайте си гардеробите тогава...
                А ти като почерпиш с бира мацката в Южния парк, после какво ще й предложиш,

Да я повозиш с джипа си, да идете на хотел или просто да се разходите из парка,

Или да си даде GSM?

Коментар

• Омешайте си гардеробите тогава...

Коментар

При мъжете нещата стоят малко по друг начин.

Освен това имам хубав гардероб,
                    И аз

Коментар

Евго, това е реалността, приеми я!
                      Както и да е няма са пиша щом ти преча е няма да е за постоянно, но малко почивка
                      При мъжете нещата стоят малко по друг начин.

Освен това имам хубав гардероб,

Коментар

Ако не ме захапеш, не можеш да живееш,

Виж Лошия мечок какъв толерантен и харизматичен пич е!
                        Евго, това е реалността, приеми я!
                        Както и да е няма са пиша щом ти преча е няма да е за постоянно, но малко почивка

Коментар

Това в голяма степен важи и за теб!
                          Ако не ме захапеш, не можеш да живееш,

Виж Лошия мечок какъв толерантен и харизматичен пич е!

Коментар

Тя е минало и предполагам ще има голям проблем да си намери мъж - стои си при мама или в офиса, в нейния град няма много млади мъже, тя е малко еснафка и по стара мода, трябваше до сега да се е омъжила, като е била в по-силна позиция, на 20+ или на 30 г.
                            Това в голяма степен важи и за теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Това което хората могат да постигнат без пари - ти и с пари не можеш!

Съвсем заслужено ти е взела парите и не ти е дала нищо...... белким се научиш, ама ...

Надали?!
                              Тя е минало и предполагам ще има голям проблем да си намери мъж - стои си при мама или в офиса, в нейния град няма много млади мъже, тя е малко еснафка и по стара мода, трябваше до сега да се е омъжила, като е била в по-силна позиция, на 20+ или на 30 г.

Коментар

Излизали сме на 5 срещи на морето, вкл. 3 пъти на ресторант.

Подарих й парфюм в началото. Все аз я черпих. От нея нищо не съм получил, освен едно обаждане за рождения ден и една целувка по ръката, от мен (аз на нея).

Ако я срещна, мога да й кажа мнението си, което изобщо не е хубаво. Днес я блокирах.

Възможно е и да не е могла да зачене от военния.
                                Това което хората могат да постигнат без пари - ти и с пари не можеш!

Съвсем заслужено ти е взела парите и не ти е дала нищо...... белким се научиш, ама ...

Надали?!

Коментар

Working...
                                X