If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Време е за нещо приятно лейдита и джентълмени. Много са забатачихме в тая епистоларна комуникация и преди телефонът съвсем да се е “развалил”, ето нещо приятно от мен:
@Евго, чети го много внимателно мъжеподобния. Твоето поведение е идентично - "общувате с жена" защото искате да си говорите, "таите копнежи", подтискате целия сексуален нагон в себе си, защото "сте различни, а не като тия другите Мъже", "обяснявате се в любов", "правите се на рицари", "боготворите Дамата на сърцето си" и накрая, когато обекта на фантазиите (защото тя е точно това, мисли, и то едностранни само в твоята глава) ти избере другия - фрустрацията се излива навън. А това води и до евентуално насилиe, подобен човек се оказва често насилник (passive-aggresive).
И това е причината поради която не понасят подобен тип nice-guy мъже. Защото са фалшиви, защото са страхливи да покажат истинските си намерения (секс и диво желание). А бъзльото е пагубен за жената и наследника ѝ. Той няма да я защити при опасност. И аз не понасям подобни мъжеподобни, както вече писах ако се окажа на фронта (по време на война) с подобен тип, ще му пратя куршум в главата по най-бързия начин. И ще си понеса всичко последствия за което. Подобни мъжеподобни са способни да предадат и майка си за малко внимание от някоя "дама". Ще предаде бойните си другари ако му предложат топла стая и гола жена. Направо ми се повръща....... грозно и жалко.
И тебе те чака подобен живот - изпълнен с дребна злоба, завист, огорчение и сексуална неудволетвореност ако не се промениш. Наистина ли искаш да живееш такъв живот?
Ще ти отговоря, с риск отново да почнат задявки от страна на ония, които мислят, че казват с малка думички - много.
Ако не си забелязалО - нямам никакви проблеми със сексуална неудовлетвореност. Евго също няма проблеми в тая посока /сравняваш ме с него/...
Виж, няма да ме разбереш, ако те попитам, що е то емоционална удовлетвореност, нали? Не е това, което ти идва на ум, на първо четене.
Времето ми е запълнено, пич: работа, спорт и достатъчно други ангажименти /долу става въпрос/...
...................................
Когато почнеш да полагаш за майка си грижите, които аз полагам - напиши го тук. Ще те почерпя специално! Това включва всичко, което е необходимо, за да вдигнеш майка си /буквално!/ на крака - в продължение на половин година - неотклонно до нея /в съседната стая/..., всичко, което е необходимо, за да направят визитацията си няколко типа лекари..., да се погрижиш за предписаните ѝ лекарства..., да пазаруваш почти ежедневно..., да приготвяш ястията ѝ /а тя да се чуди как съм приготвил нещо и да ѝ разказваш рецептите..., да переш в пералнята всичко от бельо, дрехи - до завивки, да простираш..., прахосмукачка... Даммм: това ако е предателство към майката...
Но пък съм чувал - дамите да ревнуват от грижи на синовете към майките... /майтап, нали/...
Майтапчия си ти! Щял съм да предам майка си! Ще те видим теб как НЯМА да я предадеш /след време/...
Та, пич - вече имах възможност да пиша тук и по другите ти "обвинения". Написаното горе - го нямаше /и съм го казал ТУК, че ще се случи - във връзка с това, КАК ПЛАНИРАМ да изкарам това лято! Върни се и чети /щом желаеш/.
.....................................
Не стана ясно - кое точно е грозно и жалко? Ти, самият - беше се хванал на бас, че ще почна да обиждам и ще намразя дамите! Помниш, нали: преди няколко месеца? Не се сбъднаха "прогнозите" ти - и сега кипиш, неудовлетворен!
Свиквай! Не винаги в тоя живот ще познаваш!
Ха сега - остани със здраве и пак залагай на твоят "опит"!
.......................................
Онова, което приемаш за ревност - не е, което мислиш. В един форум излизат много неща наяве, а ти не внимаваш в картинката.
И отново ще повторя: УВАЖАВАМ всички дами тук! Никоя не съм обидил и няма да обидя в бъдеще, както ти ТВЪРДЕШЕ тук, преди месеци!
Това им е хубаво на форумите: лафиш, лафиш, а след това някой те цитира, без да е прочел за какво става дума, но пък си знае своето...
А сега, отново ми повтори за: ревността, злобата, страха...
Скъпа, защо не обърнеш повече внимание на тия "бодигардове" /или може би е един, но с няколко ника/, с които ме вкарваш в измислени и безпредметни диалози? От птичи поглед личи тяхната заинтересуваност, която няма нищо общо с твоята - да дискутираш с мен някакви глупости...
Припомни си мейлите на тия хора /тоя човек/ - и изпълни живота си със смисъл! Не мога да си обясня, що дириш в анонимен форум, освен да служиш като вид стръв?
Риторични, неангажиращи въпроси...
Внимавай наистина да не ти отговоря . Няма да ти хареса отговорът. Що пък да не ти отговоря. Я да взема да ти отговоря. Забавлявам се. Наслаждавам се на живота и се зареждам позитивно. Не се занимавам с политика. Наблюдавам как се сбъдва една стара поговорка: всичко пада според тежестта си.
колега напушил си се нещо.
да не би селена да не те е включила в списъка си за "кафе"
виж сега от къде тръгна всичко. изказа ти е малко нетрадиционен за спортист. затова предположих шахматист. но без никакви лоши чувства.
а ти цяла теория построи на база на един шеговит въпрос.
по принцип, по-дългите ти изказвания трудно ги възприемам, но мисля, че си ОК човек. и да те подкАчам не е с лошо чувство.
Толкова топли и затрогващи думи! Защо съм останал с впечатлението, че и друг ник ми е говорил за някаква /моя/ прозрачност!
И - онова, което писах долу - по никакъв начин не беше насочено към теб /това мое обръщение "Скъпа!" беше еднопосочно!/..., но верният бодигард проговори за сетен /и последен/ път у теб...
Защо "за последен път"? Очевидно е познанството ви, което се изразява в някакви параметри. Моят съвет - към двама ви - е да се вземете, защото имате всички предпоставки за една много добра връзка, от параметрите на която само мога да се уча! Благодаря за желанието да споделите с мен подробностите /не само днес/...
Приех и забележката за по-дългите изказвания, както и за изказванията ми в този форум - изобщо. Ще се постарая да бъда невидим и неосезаем.
Все пак - убеден съм, че моята прозрачност не е недостатък, ако и да се опитахте да ме убедите именно в това - тук.
Наздраве за младите! /не беше много дълго, но ако се задъхаш при прочитането - карай на почивки!/ Това не е казано с лошо чувство!
Скъпа, защо не обърнеш повече внимание на тия "бодигардове" /или може би е един, но с няколко ника/, с които ме вкарваш в измислени и безпредметни диалози? От птичи поглед личи тяхната заинтересуваност, която няма нищо общо с твоята - да дискутираш с мен някакви глупости...
Припомни си мейлите на тия хора /тоя човек/ - и изпълни живота си със смисъл! Не мога да си обясня, що дириш в анонимен форум, освен да служиш като вид стръв?
Риторични, неангажиращи въпроси...
колега напушил си се нещо.
да не би селена да не те е включила в списъка си за "кафе"
виж сега от къде тръгна всичко. изказа ти е малко нетрадиционен за спортист. затова предположих шахматист. но без никакви лоши чувства.
а ти цяла теория построи на база на един шеговит въпрос.
по принцип, по-дългите ти изказвания трудно ги възприемам, но мисля, че си ОК човек. и да те подкАчам не е с лошо чувство.
Коментар