If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не желая да влизам в този разговор, защото вчера казах на Евго, че ще разредя писането. КАжи чесно, ти мислиш ли, че го има това в червеното?
Понеже явно го познаваш повече от всички в темата, мислиш ли, че ще успее, ако си остане същият? Дано успее....
Съжалявам, че пиша по този начин, но за мен е загубена кауза. Дано ме опровергае!
ПП: Може да са крокодили ама той е имал аспирации към тези жени, а и не знаем как са като характер, а това е важно, щото младостта минава...
Конкретно, жените, които съм изпращал на Миродес, бяха малко неугледни и не много свежи.
Но той нямаше да хареса и тази от морето - трътлеста, с бричове, суха чиновничка, без сексапил, и отделно нито ще готви като хората (на мен ми е изпращала някакви яхнии, които прави на баща си), нито прави hawk tuah.
За мен е важна и вътрешната красота и сексапил. По TLC дават "Обичам пълна жена" и там един мъж казва: "Ти ако трябва да избереш между суха слива и сочна нектарина, кое ще предпочетеш",
Казва така,за да оправдае избора си.Естествено ако има възможност ще си вземе слаба жена, а не слон.Но така се представя все едно харесва дебели жени, а не е така.Просто други не му връзват. Не трябва да изпадаш дотам.
Не желая да влизам в този разговор, защото вчера казах на Евго, че ще разредя писането. КАжи чесно, ти мислиш ли, че го има това в червеното?
Понеже явно го познаваш повече от всички в темата, мислиш ли, че ще успее, ако си остане същият? Дано успее....
Съжалявам, че пиша по този начин, но за мен е загубена кауза. Дано ме опровергае!
ПП: Може да са крокодили ама той е имал аспирации към тези жени, а и не знаем как са като характер, а това е важно, щото младостта минава...
Увереността на мъжа се добива от срещи с колкото се може повече жени.Или дори да не са много,но постоянно да има връзка с някоя жена.Така че лесно може да се добие увереност .Естествено, че и характера е важен, ама за мъжете външността е не по-малко важна. И не става въпрос да търси манекенки,то и моята жена не е много красива, ама едно е жената да не е красива, друго крокодил или хипопотам. Такива може да ги вземат само най-изпадналите мъже.
Ако мога да направя една класация но жените в България тя ще е 5 процента големи красавици,5 процента красиви, 60 процента средна хубост и 30 процента крокодили и хипопотами. Един уважавам себе си мъж трябва да се цели в 60 процента средна хубост. Ако успее да свали някоя от петте процента красиви е бонус,(голяма красавица не му трябва)но в никакъв случай не трябва да се принизява с крокодилите и хипопотамите.
Конкретно, жените, които съм изпращал на Миродес, бяха малко неугледни и не много свежи.
Но той нямаше да хареса и тази от морето - трътлеста, с бричове, суха чиновничка, без сексапил, и отделно нито ще готви като хората (на мен ми е изпращала някакви яхнии, които прави на баща си), нито прави hawk tuah.
За мен е важна и вътрешната красота и сексапил. По TLC дават "Обичам пълна жена" и там един мъж казва: "Ти ако трябва да избереш между суха слива и сочна нектарина, кое ще предпочетеш",
Напротив има значение мнението на хора,които искат да му помогнат,щото трябва да е най-изпадналият на света, та да се хване с някой хипопотам или крокодил. По тоя начин губи увереност в себе си, и си мисли,че никоя няма да му върже. Има и такива мъже, които заради външен вид,финанси,обществено положение се примиряват и се женят за дебели и/или грозни жени. Ама Евго не е такъв ,та да се хване с някой звяр.
Щом съм казал,че не стават жените, чийто снимки ми е изпратил, бъди уверен, че наистина не са за него, щото са неатрактивни.Естествено крайното решение е негово.
За чий ти е нужно чуждо мнение?!?
След, като си направил тази важна стъпка значи си я харесвал, ама явно тя не. И няма никакво значение мнението на другите още по малко на анонимни форумни герой като нас.
Проблемът идва от това, че като те отхвърлят и се озлобявяш към всички жени.
Спирам да пиша, че се ядосвам.
Смяна на мисленето ти трябва за да имаш успех иначе сам за съжаление.
Напротив има значение мнението на хора,които искат да му помогнат,щото трябва да е най-изпадналият на света, та да се хване с някой хипопотам или крокодил. По тоя начин губи увереност в себе си, и си мисли,че никоя няма да му върже. Има и такива мъже, които заради външен вид,финанси,обществено положение се примиряват и се женят за дебели и/или грозни жени. Ама Евго не е такъв ,та да се хване с някой звяр.
Щом съм казал,че не стават жените, чийто снимки ми е изпратил, бъди уверен, че наистина не са за него, щото са неатрактивни.Естествено крайното решение е негово.
Мене кучета ме яли....Каквото трябва и не трябва в този живот съм го направил...
Сега е твой ред.
пп Винаги е добре да се почне с един приятен разговор за новите тенденции в джаза и мешавицата с класическата музика, фолк, рок и т.н.
Нооо, ти можеш за парцалки, имоти, финанси и т.н. да наблегнеш.....
В блока ми, под мен живее един пич, на 52 г, семеен и стабилен. На мен ми се струва, че се обичат с жена му и пъшкат.
Въпреки това, се оглежда за мадами във ф.б., наскоро е станал приятел с мадама бот, която писа и на мен.
По неграмотното писане и несъгласуваност на български език, познах, че не е реална жена, а бот. Снимката й също изглежда доста перфектна.
А ти като почерпиш с бира мацката в Южния парк, после какво ще й предложиш,
Да я повозиш с джипа си, да идете на хотел или просто да се разходите из парка,
Или да си даде GSM?
Мене кучета ме яли....Каквото трябва и не трябва в този живот съм го направил...
Сега е твой ред.
пп Винаги е добре да се почне с един приятен разговор за новите тенденции в джаза и мешавицата с класическата музика, фолк, рок и т.н.
Нооо, ти можеш за парцалки, имоти, финанси и т.н. да наблегнеш.....
Коментар