IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Можеш ли да си представиш, дори само за миг, че Евгич е някакъв феноменален ум, който си е построил тук една виртуална ферма, в която си отглежда животинки в наше лице, които обгрижва с голяма обич и желание и ги храни с живот по усмотрение на своя концепция за социален ред, зад който стои определена доктрина, в случая - неговият доктринално разгърнат като ядро персонаж, който изгражда с участниците в темата система от взаимовръзки като клони на дърво и довежда до цялостно изпълнение на представата за социум. Ако той спре да се появява, мисля, че темата би заглъхнала предвид огромния инерционен момент, който той сам й е задал.
    Има доза истина в горните съждения, но няма незаменими персонажи. Преди Евго беше тракториста, много ми липсва и Ендер.

Ботльо, аз, ТНМ и Ратко сме добри поддържащи роли.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

На Евго не му трябва да сваля, трябва му една да му върже и е готов.
      Ами явно не могат да му вържат.Както и на много други мъже.Имам и други познати в София, които не могат да си намерят жена. Един даже си докара жена от Филипините.Черна и грозна.
      Last edited by mirodes; 28.06.2024, 18:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Майтапа настрана,ама много мъже наистина не могат да свалят жени.Имам един познат малко над 40 години, висок около 180 см,слаб и е симпатяга,с престижна професия.Постоянно качва снимки от кръчми,където ходи и се хваща на хорото.И естествено винаги на хорото има и жени. А той е много добър танцьор,даже участва в един ансамбъл за народни танци, които съм ги виждал да репетират и там също е пълно с жени.И така не може е да свали някоя.И със сигурност не е педал.Сигурно чака някоя да му каже"Ела ме изчукай".Ама няма и да го дочака.Жените може и да ги сърби та две да не видят, ама никога няма сами да си поискат.
        На Евго не му трябва да сваля, трябва му една да му върже и е готов.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ти да не си мис Алабама?
          https://x.com/Iran_News_2023/status/1798972960805691701
          По-млада и по-хубава, ама и тази ако не е играл по нея ножът - евала - мисис беше май

Грешка - визирах една друга на 71 години
          наскоро по конкурсите - ето тази:

https://images.app.goo.gl/iQ13ouMkzEEgjzKT9

71-годишна жена от Ел Пасо влиза в историята този уикенд като най-възрастната участничка в конкурса Мис Тексас САЩ.

Мариса Тейо ще участва в конкурса в Хюстън. Победителката ще продължи да представлява Тексас в конкурса Мис САЩ. А пък носителката на короната Мис САЩ ще се състезава в Мис Вселена.

Организаторите на конкурса Мис Вселена премахнаха възрастовите ограничения за участие тази година. Състезателките вече могат да бъдат женени, бременни или разведени. И по-интересно, вече могат да са над 28 години, което доскоро беше възрастовото ограничение.
          Last edited by Selena2024; 28.06.2024, 18:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

толкоз дръта ли?
            Толкоз умна

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

няма такова нещо.

толедска от толедо.
              Имааа. Има

Коментар

Евго, вземи се в ръце и си изкарай задника сред хора, разчупи мисленето и вдървената обвивка, покажи емоция, забавлявай се. С писане за лели и пичове в темата няма да стане. Не се появяват докато нямаш с какво да се похвалиш. Лято е вече. Смени "нашата вила" с хотелче по южното море. Вземи приятел, ама истински и ако може интерсуващ се от жени, ако трябва плати за двама нощувки и отивай да синтърсиш жена. В темата нищо няма да направиш.
                Майтапа настрана,ама много мъже наистина не могат да свалят жени.Имам един познат малко над 40 години, висок около 180 см,слаб и е симпатяга,с престижна професия.Постоянно качва снимки от кръчми,където ходи и се хваща на хорото.И естествено винаги на хорото има и жени. А той е много добър танцьор,даже участва в един ансамбъл за народни танци, които съм ги виждал да репетират и там също е пълно с жени.И така не може е да свали някоя.И със сигурност не е педал.Сигурно чака някоя да му каже"Ела ме изчукай".Ама няма и да го дочака.Жените може и да ги сърби та две да не видят, ама никога няма сами да си поискат.

Коментар

• Евго, вземи се в ръце и си изкарай задника сред хора, разчупи мисленето и вдървената обвивка, покажи емоция, забавлявай се. С писане за лели и пичове в темата няма да стане. Не се появяват докато нямаш с какво да се похвалиш. Лято е вече. Смени "нашата вила" с хотелче по южното море. Вземи приятел, ама истински и ако може интерсуващ се от жени, ако трябва плати за двама нощувки и отивай да синтърсиш жена. В темата нищо няма да направиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

тези приятели трябва да са попаднали на малолетна крадла
                    как дори са разбрали, че им липсват дъвки и 30 лв!???
                    Те едни приятели, сигурно пак ФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Можеш ли да си представиш, дори само за миг, че Евгич е някакъв феноменален ум, който си е построил тук една виртуална ферма, в която си отглежда животинки в наше лице, които обгрижва с голяма обич и желание и ги храни с живот по усмотрение на своя концепция за социален ред, зад който стои определена доктрина, в случая - неговият доктринално разгърнат като ядро персонаж, който изгражда с участниците в темата система от взаимовръзки като клони на дърво и довежда до цялостно изпълнение на представата за социум. Ако той спре да се появява, мисля, че темата би заглъхнала предвид огромния инерционен момент, който той сам й е задал.
                      Аз съм си мислил няколко пъти да спра да пиша заради подигравките, но пък другите теми много не ме вълнуват, в някои не се пише редовно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мдам. И аз съм Куин Мери
                        толкоз дръта ли?
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Абе замислял ли си се за някой психолог? Не знам кой така ти е деформирал женските образи в главата, но си е проблемно. Виждаш таласъми там, където ги няма. Предполагам и така се държиш и те затова бягат.

Коментар

Егвоооу, Евго. Сега ще ти кажа една голяма тайна за мъжките изявления пред приятели. Те са продължението на тяхното его и на един друг орган. Демек - винаги като слушаш мъжки истории в приятелски кръг задължително режеш поне 50%.

Има една страхотна испанска поговорка. Ей тук специално за тебе я поствам:

De dinero y santidad - la mitad de la mitad.
                            Сложих ти лайк за поговорката. Обаче не лъжат, те ми се оплакаха.

Първият го беше писал във фейсбук.

Коментар

Хихихи

Кюфтета много редко печем. Никви шансове нямам с моите ХХХL гащи
                              Ти да не си мис Алабама?
                              https://x.com/Iran_News_2023/status/1798972960805691701
                              Last edited by mirodes; 28.06.2024, 16:48.

Коментар

Нее, той казва, че не говири, както пише..
                                Мдам. И аз съм Куин Мери

Коментар

Working...
                                X