Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Забелязал съм, че дори в по-млада възраст, когато се реализира факторът "дете", много от жените придобиват чувство за превъзходство над приятелките си, които са все още на по-долното ниво. Нещо от типа "абе ти нищо не си разбрала още, мани се оттука с твойте глупости".

И да, 99.9% от вниманието отива към детето, а 0.01% се изразява в искане на кинти откъдето може, пак предимно за детето.
Е, мъжа кво да прави? Чувства се като касичка, ама трябва да бачка поне за трима, щото няма оправдание, ако трябва нещо за детето.... и почва да чувства едно напрежение в топките, щото видиш ли, тя била в следродилна депресия, уморена била и нам кво си още от сорта, и той обикновено е валат. И той е уморен от бачкане и непрекъснато търчане, ама това не се брои - нали е мъж. Тва може да продължи много време. И кво става обикновено? Мъжа си намира някоя за облекчаване на напрежението и която ще обърне поне малко внимание на НЕГО

Мисля, че с появата на "фактора дете", жената иска да наложи майчиния инстинкт 1:1 и на половинката, ама няма как да стане в общия случай... И се почват едни проблеми....
Де да знам, може и да греша....
Коментар