IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Бат Пешо, съвсем накратко, че времето е късо...

Според мен, всяка дама знае какво е любов, но има съществено значение - факторът ВРЕМЕ, когато дамата е подвластна на това чувство (във вида му/й - чувство/любов, които знаем)...

В най-младата (или по-младата) възраст - любовта е оная, която визираш. За да е възможна подобна любов - факторът "деца" - все още не съществува!

Когато факторът "деца" (дете) е реализиран, има кратък период, в който нещата са "на кантар", но постепенно - бързо и все по-упорито НАД любовта надделява другото чувство - инстинктът на майката...

Майчинското чувство е толкова силно, че остава (очевАдно) - до края на дните (й). То е така силно, че бързо заличава (спомена за) любовта/"любовта" (зад кавичките често се крие откровена ирония!)... Дамата набързо изритва от живота си "любовта" и в него остава да царува инстинктът на майката...

Това, много често - е зверски инстинкт, защото въпросът е за оцеляване (не само нейното!)... Този зверски инстинкт води дамата дори към мимикрия, при хипотетично връщане към "любовта", а това е по-скоро ново усещане за омерзението от любовта...

Природата е хитро чудовище!

Хубав и усмихнат ден на всички!
    Мдааам..... мисля, че си много прав. В общия случай (95%) става нещо такова.
    Забелязал съм, че дори в по-млада възраст, когато се реализира факторът "дете", много от жените придобиват чувство за превъзходство над приятелките си, които са все още на по-долното ниво. Нещо от типа "абе ти нищо не си разбрала още, мани се оттука с твойте глупости".
    И да, 99.9% от вниманието отива към детето, а 0.01% се изразява в искане на кинти откъдето може, пак предимно за детето.
    Е, мъжа кво да прави? Чувства се като касичка, ама трябва да бачка поне за трима, щото няма оправдание, ако трябва нещо за детето.... и почва да чувства едно напрежение в топките, щото видиш ли, тя била в следродилна депресия, уморена била и нам кво си още от сорта, и той обикновено е валат. И той е уморен от бачкане и непрекъснато търчане, ама това не се брои - нали е мъж. Тва може да продължи много време. И кво става обикновено? Мъжа си намира някоя за облекчаване на напрежението и която ще обърне поне малко внимание на НЕГО мъжа може и да няма чак толкова нужда от емоционално зареждане като жената, но той има нужда от внимание - това е неговата емоция обикновено. После той бил виновен, виж го егоистина неден, дете има, пък кръшка, горката булка и така нататък.....
    Мисля, че с появата на "фактора дете", жената иска да наложи майчиния инстинкт 1:1 и на половинката, ама няма как да стане в общия случай... И се почват едни проблеми....
    Де да знам, може и да греша....
    Last edited by Kildirim_Bei; 02.12.2020, 10:24.
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Добро утро,

да ви кажа, че приятелката, която съм намерил, съвсем не е ОК.

Уж е учила висше и знае езици, но простее, от просто и бедно семейство и няма хубава реализация.

Вчера ми вика: "Обещаваш ли да ме вземеш като мине пандемията" и после (в друга връзка) ми написа нещо гнусно, което ме отврати.

Все пак, ако се отдаде случай, мисля да отбележа гол като за последно,

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Селена ти явно не знаеш какво е любов..Секс семейство и брак са малко по различни неща от любовта.
        Бат Пешо, съвсем накратко, че времето е късо...

Според мен, всяка дама знае какво е любов, но има съществено значение - факторът ВРЕМЕ, когато дамата е подвластна на това чувство (във вида му/й - чувство/любов, които знаем)...

В най-младата (или по-младата) възраст - любовта е оная, която визираш. За да е възможна подобна любов - факторът "деца" - все още не съществува!

Когато факторът "деца" (дете) е реализиран, има кратък период, в който нещата са "на кантар", но постепенно - бързо и все по-упорито НАД любовта надделява другото чувство - инстинктът на майката...

Майчинското чувство е толкова силно, че остава (очевАдно) - до края на дните (й). То е така силно, че бързо заличава (спомена за) любовта/"любовта" (зад кавичките често се крие откровена ирония!)... Дамата набързо изритва от живота си "любовта" и в него остава да царува инстинктът на майката...

Това, много често - е зверски инстинкт, защото въпросът е за оцеляване (не само нейното!)... Този зверски инстинкт води дамата дори към мимикрия, при хипотетично връщане към "любовта", а това е по-скоро ново усещане за омерзението от любовта...

Нямам повече време, но до тук вече става ясна тезата, извлечена като поука (не само в тоя форум)

​​​​​​​Мимикрията е идеалното сравнение, при което незащитеният организъм/чувства - подражава на ЗАЩИТЕНИЯТ модел/чувства!

И оцелява, разбира се - този незащитен организъм (плюс неговите отрочета, пръкнали се - по ирония на съдбата - от същата тази ЛЮБОВ - без кавички...)

Природата е хитро чудовище!

Хубав и усмихнат ден на всички!
        ​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
          Изобщо.
          искаш да правиш пари на неин гръб значи

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
            Базикаш ли я
            Изобщо.

Коментар

Верно, че на сексуално ниво хората са половинки, ама на социално са четвъртинки.
              Та за да е пълно щастието, трябва да се събере по-голяма компания
              Базикаш ли я
              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Мда, ти се появи...
                Появих се за да ти кажа какво си видял в огледалото.

Коментар

Селена ти явно не знаеш какво е любов..Секс семейство и брак са малко по различни неща от любовта.
                  гранде каральо буена каза
                  Не е препоръка

Коментар

И кат се огледа разбра кво е идиот
                    Мда, ти се появи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Едва ли знаеш. Ние не се познаваме

Същото важи и за разни чичковци дето все 20 годишни са им в главата. Дъщеря ли търсят или съпруга? После олеле. Де кърпел, де. Права е била баба ти.
                      За баба спор няма.Но ти явно не искаш да разбереш какво ти говоря.Нямах впредвид разлика във възрастта а това че жените си търсят някой който да се отнася с тях все едно че им е баща а не мъж.Иначе тия чичковци квото търсят си го намират...за пари разбира се...То и жени има такива и не са малко.Всеки сам си преценява.Не съм тука за да съдя някого или да му давам акъл.

Коментар

За разумната

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Аз съм питомен, вече съм се гледал. Теб те видяхме много добре в темата - мъжът може да е всякакъв, стига да ти дава пари
                          И кат се огледа разбра кво е идиот

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

Разбери, бе, Пеше, че има и различно мислещи хора от нашите стереотипни рамки. Човек, първо трябва да е цялостен, не половин човек, че да си търси другата половина. А човекът няма терзания, казва, че се чувства много добре и е спокоен. Другите, тези постоянно търсят идеалната им половинка, виж там положението е по- сложно и заплетено. Ама има време де, само да поиска човек, ще се освободи от предразсъдъците си....
                            Миа разбирам че има хора които мислят различно.Има и такива дето едно мислят друго вършат а трето мислят.Нямам нищо против човека той е свободен да постъпва както смята че е добре за него.Хора всякакви и ситуации всякакви живота предлага многообразие...да не говорим че пък едни мъже си търсят други мъже че стана извратено и гнусно

Коментар

Ся за див селянин, нема що да визираш околните. Погледни се в огледалото . За това кой на чий врат виси пак са си твои хипотетики . Гуем си ми сладур ти
                              Аз съм питомен, вече съм се гледал. Теб те видяхме много добре в темата - мъжът може да е всякакъв, стига да ти дава пари

Коментар

Верно, че на сексуално ниво хората са половинки, ама на социално са четвъртинки.
                                Та за да е пълно щастието, трябва да се събере по-голяма компания
                                Спомних си една испанска поговорка. De dinero y santidad la mitad de la mitad

Коментар

Working...
                                X