IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
    Виждам,че сте специалисти по гени и така нататък. Като ми гледате мутрата гени от кой етнос доминират при мен?
    Носа ми изглежда по-голям, отколкото е в действителност, щото съм примижал заради слънцето .
    Тракийски, прабългарски и сори ама при онези пет века … може и някоя друга капка да има

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И при мен е така като при Мечо.

Обаче всеки човек е уникален и е по-добро копие на предците си,
      По добро едва ли......

Коментар

Виждам,че сте специалисти по гени и така нататък. Като ми гледате мутрата гени от кой етнос доминират при мен?
        Според мен имаш прабългарски генотип, но с отомански манталитет. Не се сърди.

Коментар

• Виждам,че сте специалисти по гени и така нататък. Като ми гледате мутрата гени от кой етнос доминират при мен?
          Носа ми изглежда по-голям, отколкото е в действителност, щото съм примижал заради слънцето .
          Last edited by Vergil1975; 19.07.2024, 21:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Това не е вярно. Кака ще ти каже какво е доминиращ ген и т.н. Обикновено първородните синове приличат на бащите си и имат най-високо ниво на тестостерон, за разлика от по-малките им братя, ако имат такива.

В обкръжението ми, масово мъжете приличат на бащите си. Визуално и аз не правя изключение. Физически приличам повече на баща ми, отколкото на майка ми. Интелектуално съм най-близо до дядо ми по майчина линия.
            И при мен е така като при Мечо.

Обаче всеки човек е уникален и е по-добро копие на предците си,

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Мани ги тея мешани , които не се знае кой от кого е. Говорим за чиста, синя кръв, която е лесно проследима. А както се вижда, сама си оборваш тезата, че синовете приличат на майките си, а щерките на бащите си.

Виж, за Балканския ген може и да си стиснем ръцете, въпреки, че едно бивше гадже, щерка на балканджии хора, беше русолява сълзичка, направо като осиновена.
              Хехе чиста синя кръв - не ме разсмивай.

Не я оборвам. Обикновено е така, но не винаги.
              Last edited by Selena2024; 19.07.2024, 20:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024

Да, ама, не - моят първородният ми е одрал кожата и общо взето Балканският ген е доминиращ Живо копие на баща ми - хората чак се стряскат колко много си приличат.

Генетиката е лотария.

Имаме приятели бял испанец и индианка от Колумбия. Същата работа - момичето - русо със зелени очи като бабата по бащина линия, момчето - жив мачу пичу като майка си.

Та така те. Виж я и мегън Маркъл на кого мяза.
                Мани ги тея мешани , които не се знае кой от кого е. Говорим за чиста, синя кръв, която е лесно проследима. А както се вижда, сама си оборваш тезата, че синовете приличат на майките си, а щерките на бащите си.

Виж, за Балканския ген може и да си стиснем ръцете, въпреки, че едно бивше гадже, щерка на балканджии хора, беше русолява сълзичка, направо като осиновена.
                Last edited by aleks262; 19.07.2024, 19:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Така е то - да видим и твоите щерки на кого са се метнали, щото нали знаеш момчетата приличат на майките, дъщерите на бащите си. Генетика
                  Това не е вярно. Кака ще ти каже какво е доминиращ ген и т.н. Обикновено първородните синове приличат на бащите си и имат най-високо ниво на тестостерон, за разлика от по-малките им братя, ако имат такива.

В обкръжението ми, масово мъжете приличат на бащите си. Визуално и аз не правя изключение. Физически приличам повече на баща ми, отколкото на майка ми. Интелектуално съм най-близо до дядо ми по майчина линия.

Коментар

Малката е копие на майка си-забелязва и най-малката подробност и постоянно следи да има ред. Голямата е по-вглъбена и не я интересуват ежедневните дейности.Спортна натура е и постоянно гледа клипове в Тик ток.И е доста разхвърляна.Бащичко.
                    Но пък и двете имат най-важното качество за една жена-красиви са.Благодарение на баба си по бащина линия,моята майка.
                    Абсолютно вярно. Най-важното за една жена. Красотата покорява мъжките сърца като нищо друго.
                    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

благодаря за поканата
                      Ела ми на вилата, че да те заведа у Евго да видиш как се посрещат гости. Това е стара габровска мъдрост.
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Така е то - да видим и твоите щерки на кого са се метнали, щото нали знаеш момчетата приличат на майките, дъщерите на бащите си. Генетика
                        Малката е копие на майка си-забелязва и най-малката подробност и постоянно следи да има ред. Голямата е по-вглъбена и не я интересуват ежедневните дейности.Спортна натура е и постоянно гледа клипове в Тик ток.И е доста разхвърляна.Бащичко.
                        Но пък и двете имат най-важното качество за една жена-красиви са.Благодарение на баба си по бащина линия,моята майка.

Коментар

На майка си се е метнал.

Коментар

Въобще няма нужда да му казвам каквото и да е.
                            Не му се бъркам. Оправя се чудесно. Сега идва да повършее в България На наш Евго може и уроци да дава.
                            На майка си се е метнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Но се е сменила парадигмата и трябва с нови знания да се свалят.
                              Нищо не се е променило от 300 хиляди години насам. И в наши дни Казанова и Дон Жуан ще са свалячи. Даже още по-големи.

Коментар

Това и за синът ти ли важи?
                                Въобще няма нужда да му казвам каквото и да е.
                                Не му се бъркам. Оправя се чудесно. Сега идва да повършее в България На наш Евго може и уроци да дава.

Коментар

Working...
                                X