If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Виждам,че сте специалисти по гени и така нататък. Като ми гледате мутрата гени от кой етнос доминират при мен?
Носа ми изглежда по-голям, отколкото е в действителност, щото съм примижал заради слънцето .
Тракийски, прабългарски и сори ама при онези пет века … може и някоя друга капка да има
Виждам,че сте специалисти по гени и така нататък. Като ми гледате мутрата гени от кой етнос доминират при мен?
Носа ми изглежда по-голям, отколкото е в действителност, щото съм примижал заради слънцето .
Това не е вярно. Кака ще ти каже какво е доминиращ ген и т.н. Обикновено първородните синове приличат на бащите си и имат най-високо ниво на тестостерон, за разлика от по-малките им братя, ако имат такива.
В обкръжението ми, масово мъжете приличат на бащите си. Визуално и аз не правя изключение. Физически приличам повече на баща ми, отколкото на майка ми. Интелектуално съм най-близо до дядо ми по майчина линия.
И при мен е така като при Мечо.
Обаче всеки човек е уникален и е по-добро копие на предците си,
Мани ги тея мешани , които не се знае кой от кого е. Говорим за чиста, синя кръв, която е лесно проследима. А както се вижда, сама си оборваш тезата, че синовете приличат на майките си, а щерките на бащите си.
Виж, за Балканския ген може и да си стиснем ръцете, въпреки, че едно бивше гадже, щерка на балканджии хора, беше русолява сълзичка, направо като осиновена.
Да, ама, не - моят първородният ми е одрал кожата и общо взето Балканският ген е доминиращ Живо копие на баща ми - хората чак се стряскат колко много си приличат.
Генетиката е лотария.
Имаме приятели бял испанец и индианка от Колумбия. Същата работа - момичето - русо със зелени очи като бабата по бащина линия, момчето - жив мачу пичу като майка си.
Та така те. Виж я и мегън Маркъл на кого мяза.
Мани ги тея мешани , които не се знае кой от кого е. Говорим за чиста, синя кръв, която е лесно проследима. А както се вижда, сама си оборваш тезата, че синовете приличат на майките си, а щерките на бащите си.
Виж, за Балканския ген може и да си стиснем ръцете, въпреки, че едно бивше гадже, щерка на балканджии хора, беше русолява сълзичка, направо като осиновена.
Така е то - да видим и твоите щерки на кого са се метнали, щото нали знаеш момчетата приличат на майките, дъщерите на бащите си. Генетика
Това не е вярно. Кака ще ти каже какво е доминиращ ген и т.н. Обикновено първородните синове приличат на бащите си и имат най-високо ниво на тестостерон, за разлика от по-малките им братя, ако имат такива.
В обкръжението ми, масово мъжете приличат на бащите си. Визуално и аз не правя изключение. Физически приличам повече на баща ми, отколкото на майка ми. Интелектуално съм най-близо до дядо ми по майчина линия.
Малката е копие на майка си-забелязва и най-малката подробност и постоянно следи да има ред. Голямата е по-вглъбена и не я интересуват ежедневните дейности.Спортна натура е и постоянно гледа клипове в Тик ток.И е доста разхвърляна.Бащичко. Но пък и двете имат най-важното качество за една жена-красиви са.Благодарение на баба си по бащина линия,моята майка.
Абсолютно вярно. Най-важното за една жена. Красотата покорява мъжките сърца като нищо друго.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Така е то - да видим и твоите щерки на кого са се метнали, щото нали знаеш момчетата приличат на майките, дъщерите на бащите си. Генетика
Малката е копие на майка си-забелязва и най-малката подробност и постоянно следи да има ред. Голямата е по-вглъбена и не я интересуват ежедневните дейности.Спортна натура е и постоянно гледа клипове в Тик ток.И е доста разхвърляна.Бащичко.
Но пък и двете имат най-важното качество за една жена-красиви са.Благодарение на баба си по бащина линия,моята майка.
Коментар