Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеТемата е достъпна вече, отваря се, поствам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Може и да има. Зависи на колко ракии си вече.
Наздраве!
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мчи, той Пинокио, ней Пицокио. Не може на черното да се вика бяло.
Наздраве!
П.П. От латински pinus е бор, а picea е смърч.
---------
Има ли връзка на латински pinus-penis?Last edited by Turbolan; 25.10.2023, 17:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
Зависи от интонацията...
Ако си писала, че му е като на борова шишарка, тва си е за бан...Виж ако си намекнала, че е като шишарка на смърч, вече си е за поощрение....
И мен ме баннаха ( или ограничиха достъпа), щот писах за микрофон.
Наздраве!
П.П. От латински pinus е бор, а picea е смърч.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНещо ми се губи един коментар, отправен към Борчето. Не знам защо го няма. Все пак с него коментирахме шишарки, а не чепове!?
Наздраве!
Ако си писала, че му е като на борова шишарка, тва си е за бан...Виж ако си намекнала, че е като шишарка на смърч, вече си е за поощрение....
И мен ме баннаха ( или ограничиха достъпа), щот писах за микрофон.
Last edited by mibova; 25.10.2023, 16:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Само бабички.
Може да са като във вица :
И, маминото, да внимаваш на партито тази вечер !
Мамооо, аз съм вече на 15...
И аз бях....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеВ играта сме Има ли красиви жениии....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеВ играта сме Има ли красиви жениии....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не знам какво има, но замества сега другите каки.Last edited by mibova; 25.10.2023, 10:10.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеВ играта сме Има ли красиви жениии....Last edited by mibova; 25.10.2023, 10:10.
- 1 like
Коментар
Коментар