IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ти пък си силистренски селянин и правиш други простотии.

Контактувал съм доста с хора от вашия град, без да го искам. Свако ми е от вашия окръг, какво да говорим,

Ратко много хареса историите за този свако.
    Хахаха
    Гледам, етикети почна да лепиш, ама така е то, като си безсилен, с природата трудно можеш да се бориш....
    Как така реши, че съм селянин, че и простотии правя?

това, че свако ти е от някакъв окръг не охарактеризира по никакъв начин хората, които живеят там. Не те знам какви бръмбари имаш в главата, но се вижда, че ги има.
    Що реши, че съм от Силистра? И, ако съм от там, що реши, че съм селянин, може би щото не ти харесват истините, които пиша?

Наистина ще гледам да не пиша в тази тема, а ти си живей празният живот.
    Айде със здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Освен Слънчев бряг, Созопол, Cavo beach, градина. Там е играта за теб, Евго трудно ще играе там.
      Където и да отиде трябва да е активен. Щото и 100 жени самотни да има около него никоя няма да дойде и да го сваля.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Е как да я вземе, като тя на слънчака пък той забит на вилата у Балчик с родата, няма да стане тая работа.
        Човекът не ще съвети, ама и сам не може да се оправи. Едно си знае,............... едно си бае.

След месец ще четем как е изчистил цялата градина сам и пръщи от тестостерон и как никоя по плажа не става, е няма и как да става, щото е плаж с баби, а на слънчака е друго ама там не си на вилата и трябва да се бръкнеш.

Спирам, че става грубо
        По-вярно няма как да се каже.

ПС: Евго, твойта 40г. колежка според теб какво прави по шумните места. Кой знае колко пи*ки е строшила там.

Забравих да добавя Exe beach bar -там пият и друсат, няма как да не закачиш нещо за one night stand.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Е как да я вземе, като тя на слънчака пък той забит на вилата у Балчик с родата, няма да стане тая работа.
          Човекът не ще съвети, ама и сам не може да се оправи. Едно си знае,............... едно си бае.

След месец ще четем как е изчистил цялата градина сам и пръщи от тестостерон и как никоя по плажа не става, е няма и как да става, щото е плаж с баби, а на слънчака е друго ама там не си на вилата и трябва да се бръкнеш.

Спирам, че става грубо
          Ти пък си силистренски селянин и правиш други простотии.

Контактувал съм доста с хора от вашия град, без да го искам. Свако ми е от вашия окръг, какво да говорим,

Ратко много хареса историите за този свако.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Ако е хубава и секси я взимай, не се офлянквай. За мен една жена трябва да ме привлича сексуално за да я харесам, после гледам акъла. Може да е голям недостатък, но поне си го признавам.
            За съжаление, тя не ме харесва и ме подминава като някаква вещ или предмет. Въпреки че сме работили доста по съвместни неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Ако е хубава и секси я взимай, не се офлянквай. За мен една жена трябва да ме привлича сексуално за да я харесам, после гледам акъла. Може да е голям недостатък, но поне си го признавам.

Спирам, че става грубо
              Last edited by polax; 18.07.2024, 11:34.

Коментар

Ако може, не ми давайте съвети къде да ходя на море.

Имам си вила, планирал съм си отпуската, ще бъда там с близките ми, ще ми почине съзнанието, там няма пияници и дискотеки нощем, и е по-спокойно.

Обикновено се връщам със заредени батерии и свеж.

Имам колежка мома, която ходи точно в актуалните шумни курорти. Не знам какво прави там, но е мома и няма приятел, и наближава 40 г.
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ами отиди там, където има жени.Най-добре на Слънчев бряг.Свалянето на жени е като лов.Ловецът отива там,където е дивеча, а не чака той да дойде при него.
                  Добре казано.
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Ако може, не ми давайте съвети къде да ходя на море.

Имам си вила, планирал съм си отпуската, ще бъда там с близките ми, ще ми почине съзнанието, там няма пияници и дискотеки нощем, и е по-спокойно.

Обикновено се връщам със заредени батерии и свеж.

Имам колежка мома, която ходи точно в актуалните шумни курорти. Не знам какво прави там, но е мома и няма приятел, и наближава 40 г.

Коментар

Ами отиди там, където има жени.Най-добре на Слънчев бряг.Свалянето на жени е като лов.Ловецът отива там,където е дивеча, а не чака той да дойде при него.
                      Освен Слънчев бряг, Созопол, Cavo beach, градина. Там е играта за теб, Евго трудно ще играе там.

Коментар

Там, където ходя, рядко има ставаща сама жена.

Относно разказа ми от вчера, през 1992 г. разформироват УБО и щяха да дадат на старите наематели да си купят апартаментите. До нас живееше шофьор с много големи връзки (най-големите възможни, сещай се на кого е бил шофьор), но не пожела да ни съдейства преди 1990 г.

През 1973 г. на баба ми й писнало от изневерите на дядо ми, ходел при луда стара мома от 1966 до 1973 г., лъжел, не давал пари вкъщи, не искал да купят апартамента, постоянно обещавал, че ще зареже старата мома, взел и да не се прибира. Момата ходела вечер да го прибира от работата му, за да не се прибере у нас. Баба ми отишла в работата му в Партийния дом и вдигнала голям скандал и го изложила. Отишла и при началника му. И той казал: "Може ли така другарю, или се прибирайте при жена си, или ще ви пенсионирам".

Старецът не се прибрал и го пенсионирали, но му платили 5000 лв (няколко заплати).
                        И решил да се разведе с баба ми, а парите дал на мръсницата и купили нейния апартамент.

Няколко години след това омекнал и съжалил за глупостите си.

Много години след това и той, и сестрата на баба ми коментираха, че не е трябвало баба ми да ходи да го излага, всичко щяло да се размине, ако си е мълчала. И щеше 2 апартамента да купи. Имал големи връзки и пари.
                        Last edited by Vergil1975; 18.07.2024, 11:08.

Коментар

Относно разказа ми от вчера, през 1992 г. разформироват УБО и щяха да дадат на старите наематели да си купят апартаментите. До нас живееше шофьор с много големи връзки (най-големите възможни, сещай се на кого е бил шофьор), но не пожела да ни съдейства преди 1990 г.

През 1973 г. на баба ми й писнало от изневерите на дядо ми, ходел при луда стара мома от 1966 до 1973 г., лъжел, не давал пари вкъщи, не искал да купят апартамента, постоянно обещавал, че ще зареже старата мома, взел и да не се прибира. Момата ходела вечер да го прибира от работата му, за да не се прибере у нас. Баба ми отишла в работата му в Партийния дом и вдигнала голям скандал и го изложила. Отишла и при началника му. И той казал: "Може ли така другарю, или се прибирайте при жена си, или ще ви пенсионирам".

Старецът не се прибрал и го пенсионирали, но му платили 5000 лв (няколко заплати).
                          И решил да се разведе с баба ми, а парите дал на мръсницата и купили нейния апартамент.

Много години след това и той, и сестрата на баба ми коментираха, че не е трябвало баба ми да ходи да го излага, всичко щяло да се размине, ако си е мълчала. И щеше 2 апартамента да купи. Имал големи връзки и пари.
                          Евго, живей, човече, стига си пестил. Има една повратна точка, от която нататък пестеливостта е вредна. Нито един апартамент няма да отнесеш от другата страна.

Коментар

МИ ще смениш мястото..............ще се бръкнеш някой лев за хотел стига си се стискал........къде ще ги носиш тези пари?

Коментар

Завиждам на Евго,че е ерген.На морето трябва да се идва соло.
                              Last edited by Evgo; 18.07.2024, 11:15.

Коментар

Завиждам на Евго,че е ерген.На морето трябва да се идва соло.
                                Не ме питайте как, но успях да избягам от жената и с двама приятели сме на слънчака този уикенд. Отиваме за 3 дена, връщаме се в понеделник вечерта. Ще има яко пиене, жени - дано вържат

Коментар

Working...
                                X