IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten

не прави тази грешка
    роднините ще ти напълнят главата с бабешки истории
    и няма да ти дадат нито един съвет как да сваляш мадамите
    Това е възможно най-лошият вариант за мъж,който си търси жена,да е изключително близък с роднините си.Имам двама познати на възрастта на Евго и двамата стари ергени,единият е много близък с баща си,другият с майка си,щото баща му почина.Постоянно движат с тях и шансът да имат връзка с жена е минимален.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не знам от коя епоха идваш и кой набор си, обаче нямаш представа как действат и как мислят младите мадами.

И че понякога изобщо не моеш да намериш общ език с нея,
      Ако всички "действат и как мислят" по един и същи начин, то тогава проблема не е при тях!

Гледам, че си забранил бабешките теми на почивката, за какво ще си говорите, турски сериали може би, щото за жени очевидно няма да е

Питам щото и аз тръгвам утре ама основна тема ще е обсъждане на жени ....с жената

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

Двамата ЧОВЕКА са, предполагам, Селена и микомиков.
        За да стане Евго това което е сега, първото което е развил е нарцисизъм още от ранна възраст. Четял е на канапето в кухнята приказката за спящата красавица (представял си че той е принцът който я събужда), но давал ухо и на приказките на гостенките на баба му, насядали около кухненската маса на бяло сладко: - Лелеее, колко се е издължил наш Евгени, какъв хубавец е станал, министерските щерки ще въздишат по него. И така, от тогава та досега, хубавецът Евго чака да му дойде на крака спящата красавица.

Всички рибари търсят рибата, само Евго чака тя да го потърси.
        Не знам от коя епоха идваш и кой набор си, обаче нямаш представа как действат и как мислят младите мадами.

И че понякога изобщо не моеш да намериш общ език с нея,

Коментар

....

Петка и Чапай стигат до дълбока река, която се налага да прекосят с плуване. Събличат се на брега, нагазват във водата с вдигнати дрехи над главата и по някое време почват да плуват, като гребат със свободната си ръка към отсрещния бряг: Петка уверено гребе пред Чапай, но внезапно се сепва:
          - Чапай, изглежда някаква риба ми влезе в гъ...а!
          А Чапай го успокоява:
          - Плувай, плувай! Не е риба...

В тоя смисъл - при някои мъже е съвсем нормално да изчакат рибата да ги "потърси"...

Коментар

не прави тази грешка
            роднините ще ти напълнят главата с бабешки истории
            и няма да ти дадат нито един съвет как да сваляш мадамите
            Забранил съм да се говори по бабешки теми и въпроси.

Разказах ви старата случка, защото е интересна, поне за мен.

Ти няма ли да купиш някоя вила на Север?

Иначе спокойствието тишината край морето много добре се отразяват на мозъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
              Смятам да си почина 1 месец без Интернет (само с Тиндър) и без форума.

Хубаво лято Ви желая,
              И Гриндър пробвай

Коментар

• Смятам да си почина 1 месец без Интернет (само с Тиндър) и без форума.

Хубаво лято Ви желая,

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Половин литър бира без мезето се равнява на 1 ляб. Леко с калориите да не сменяш аватара от ursus arctus на ursus maritimus.
                  Наздраве!
                  имаш предвид ФИЛИЯ ляб? Айде нека са 2.
                  Дебелее се само и единствено от мезенето. Не познавам ни един дебел алкохолик
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Наздраве!!!

Кака, от тебе чувам пияч да брои калории. Това да не е някаква нова женска мода, с цел да предпазите мъжете от морска болест?
                    Морската болест е добре дошла, защото това си е половината работа.

Коментар

За да стане Евго това което е сега, първото което е развил е нарцисизъм още от ранна възраст. Четял е на канапето в кухнята приказката за спящата красавица (представял си че той е принцът който я събужда), но давал ухо и на приказките на гостенките на баба му, насядали около кухненската маса на бяло сладко: - Лелеее, колко се е издължил наш Евгени, какъв хубавец е станал, министерските щерки ще въздишат по него. И така, от тогава та досега, хубавецът Евго чака да му дойде на крака спящата красавица.

Не били двама, трима били Може и повече да са

Коментар

Преди години отскочих в китна Чужденеция да нагледам имотите и дам вещи напътствия и ценни указания. Тъкмо зрееше градината с кайсии. Замръзът ги беше почти занулил, но аз все пак направи изказване относно 30 броя компоти.
                        На което 1/3- пълноправен член на домочадието и девера изреваха вкупом, че нямало плод за ракия, аз за компоти съм тръгнала да загатвам.
                        Наздраве!
                        Кой за к'во си мисли. Преди години от службата ходихме с автобус за два дни в Сандански за някакво надпяване в летния театър. Получи се недоразумение, не ни бяха запазили места за представлението и групата ни се разцепи. Едни искаха да влезем правостоящи, други - да идем на пазар, трети - да посетим парка на града. Настана неразбория и изведнъж притихнахме - Н., най-мълчаливия от групата (който имаше афинитет към чашката) се обади: Другари, аз предлагам да се приберем в хотела, там хората ни чакат. Хората бяха келнерите с които имахме уговорка да ни приготвят маси с ядене и пиене.
                        Та така, кой за к'во си мисли.

Коментар

Половин литър бира без мезето се равнява на 1 ляб. Леко с калориите да не сменяш аватара от ursus arctus на ursus maritimus.
                          Наздраве!
                          Наздраве!!!

Кака, от тебе чувам пияч да брои калории. Това да не е някаква нова женска мода, с цел да предпазите мъжете от морска болест?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Мислех повече да не поглеждам тази глупава тема
                            Но виждам, че се е появили 2 (само двама !) човека, който реагират адекватно
                            Felicitations
                            • P.S.1: Констатираме, че нещастникът даже не разбира какво му обясняват ДВАМАТА ЧОВЕКА
                            • P.S.2: Наблюдаваме щетите от 45 години промиване на мозъците и 35 години чалга - масов политически далтонизъм, морална и емоционална деградация

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ух..как добре върви бирата и мезето с тая тема.
                              Наздраве!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

а, да вземеш баш на полаксчо да обясниш за безплатното даване
                                щото веднага ме оряза, като споменах за безплатни съвети от неговата сфера
                                и сигурно мъкне буркани от тутракан до софия
                                Е ма то и ти мрънкаше, че Радев ти взел 50 лв. да не издребняваме сега.

Не го знам полакса с какво се занимава, но ми хареса подхода му с гаражите.

Коментар

Working...
                                X