Първоначално изпратено от ratten
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не знам от коя епоха идваш и кой набор си, обаче нямаш представа как действат и как мислят младите мадами.
И че понякога изобщо не моеш да намериш общ език с нея,
Гледам, че си забранил бабешките теми на почивката, за какво ще си говорите, турски сериали може би, щото за жени очевидно няма да е
Питам щото и аз тръгвам утре ама основна тема ще е обсъждане на жени ....с жената
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Двамата ЧОВЕКА са, предполагам, Селена и микомиков.
За да стане Евго това което е сега, първото което е развил е нарцисизъм още от ранна възраст. Четял е на канапето в кухнята приказката за спящата красавица (представял си че той е принцът който я събужда), но давал ухо и на приказките на гостенките на баба му, насядали около кухненската маса на бяло сладко: - Лелеее, колко се е издължил наш Евгени, какъв хубавец е станал, министерските щерки ще въздишат по него. И така, от тогава та досега, хубавецът Евго чака да му дойде на крака спящата красавица.
Всички рибари търсят рибата, само Евго чака тя да го потърси.
И че понякога изобщо не моеш да намериш общ език с нея,
Коментар
-
....
Петка и Чапай стигат до дълбока река, която се налага да прекосят с плуване. Събличат се на брега, нагазват във водата с вдигнати дрехи над главата и по някое време почват да плуват, като гребат със свободната си ръка към отсрещния бряг: Петка уверено гребе пред Чапай, но внезапно се сепва:
- Чапай, изглежда някаква риба ми влезе в гъ...а!
А Чапай го успокоява:
- Плувай, плувай! Не е риба...
В тоя смисъл - при някои мъже е съвсем нормално да изчакат рибата да ги "потърси"...
- 1 like
Коментар
-
не прави тази грешка
роднините ще ти напълнят главата с бабешки истории
и няма да ти дадат нито един съвет как да сваляш мадамите
Разказах ви старата случка, защото е интересна, поне за мен.
Ти няма ли да купиш някоя вила на Север?
Иначе спокойствието тишината край морето много добре се отразяват на мозъка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеСмятам да си почина 1 месец без Интернет (само с Тиндър) и без форума.
Хубаво лято Ви желая,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Половин литър бира без мезето се равнява на 1 ляб. Леко с калориите да не сменяш аватара от ursus arctus на ursus maritimus.
Наздраве!
Дебелее се само и единствено от мезенето. Не познавам ни един дебел алкохоликНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Наздраве!!!
Кака, от тебе чувам пияч да брои калории. Това да не е някаква нова женска мода, с цел да предпазите мъжете от морска болест?
Коментар
-
Двамата ЧОВЕКА са, предполагам, Селена и микомиков.
За да стане Евго това което е сега, първото което е развил е нарцисизъм още от ранна възраст. Четял е на канапето в кухнята приказката за спящата красавица (представял си че той е принцът който я събужда), но давал ухо и на приказките на гостенките на баба му, насядали около кухненската маса на бяло сладко: - Лелеее, колко се е издължил наш Евгени, какъв хубавец е станал, министерските щерки ще въздишат по него. И така, от тогава та досега, хубавецът Евго чака да му дойде на крака спящата красавица.
Всички рибари търсят рибата, само Евго чака тя да го потърси.Може и повече да са
- 1 like
Коментар
-
Преди години отскочих в китна Чужденеция да нагледам имотите и дам вещи напътствия и ценни указания. Тъкмо зрееше градината с кайсии. Замръзът ги беше почти занулил, но аз все пак направи изказване относно 30 броя компоти.
На което 1/3- пълноправен член на домочадието и девера изреваха вкупом, че нямало плод за ракия, аз за компоти съм тръгнала да загатвам.
Наздраве!
Та така, кой за к'во си мисли.
- 1 like
Коментар
-
Половин литър бира без мезето се равнява на 1 ляб. Леко с калориите да не сменяш аватара от ursus arctus на ursus maritimus.
Наздраве!
Кака, от тебе чувам пияч да брои калории. Това да не е някаква нова женска мода, с цел да предпазите мъжете от морска болест?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Мислех повече да не поглеждам тази глупава тема
Но виждам, че се е появили 2 (само двама !) човека, който реагират адекватно
Felicitations- P.S.1: Констатираме, че нещастникът даже не разбира какво му обясняват ДВАМАТА ЧОВЕКА
- P.S.2: Наблюдаваме щетите от 45 години промиване на мозъците и 35 години чалга - масов политически далтонизъм, морална и емоционална деградация
- 2 Харесвания
Коментар
- P.S.1: Констатираме, че нещастникът даже не разбира какво му обясняват ДВАМАТА ЧОВЕКА
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ух..как добре върви бирата и мезето с тая тема.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
а, да вземеш баш на полаксчо да обясниш за безплатното даване
щото веднага ме оряза, като споменах за безплатни съвети от неговата сфера
и сигурно мъкне буркани от тутракан до софияда не издребняваме сега.
Не го знам полакса с какво се занимава, но ми хареса подхода му с гаражите.
Коментар
Коментар